Nu med hovedet på bloggen. Velkommen til!

Nu med hovedet på bloggen. Velkommen til!

På Instagram havde jeg længe havde jeg proklameret, at jeg ikke ville være blogger. Der stod: “Alle børnene havde en blog – undtagen Johanne, Instagram var nok”. Og med ret. Jeg havde jo ingen blog og for mig har Instagram altid været en mini-blog.
På min Instagramprofil forsøger jeg gøre alt umiddelbart og uforpligtende. Jeg lægger ting op det moment jeg tager billedet, tegninger er tegnet på få minutter – ofte mens yngel også sidder og leger Picasso ved siden af – og teksten er uden korrektur. Jeg kaster mig selv og mine livsbetragtninger ud på internettet og det viste sig så at folk kunne lide det. Det er jeg rigtig rigtig glad for – og det gav lidt blod på tanden.

– Og nu tager vi det skridtet videre. Next step blev en blog. Det bliver lidt mere forpligtende og permanent, men det bliver endnu et lille fristed, hvor jeg kan råbe, pjatte, pege og lege– nu uden restriktioner i forhold til tekstbegrænsninger. Det bliver spændende, jeg glæder mig! Indholdet vil være i øst og vest, højtråbende, bredtomfangende, never-seen-before-ting og endnu mere af “bare mig” og hverdag.

Det vil uden tvivl være noget, der adskiller sig fra Instagram, da det i højere grad også vil handle om mig og mit syn på det at være nogens mor.

Jeg håber at I vil kigge ind indimellem, og se hvad der sker!

VELKOMMEN til Nutidensmor

IMG_0398

Jeg er også på www.bloglovin.dk, hvor man kan følge de blogs man lyster. Der er også en smart (gratis!) APP, hvor man kan få overblik over de nyeste indlæg.

 

   

22 kommentarer

 • YES! Velkommen til! Har fulgt dig og haft mange gode grin på IG længe. GLÆDER mig til at læse med her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Tanja 🙂 MANGE TAK! Man skal jo lige i gang og det er svært lige at vælge præcis hvordan man skal starte ud, men nu er vi igang og jeg glæder mig så meget til at fylde bloggen med en masse mig og en masse spas 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Fenja (fenjadora)

  Rigtig god start – jeg er vild med dine første blogindlæg allerede! Jeg glæder mig meget til at læse mere. Det er så befriende at læse at ikke alle mødre render på cafe, drikker dyr champagne og putter ungen i hay-puder og småfolk. Nu føler jeg mig pludseligt ikke så alene længere 😉 Hvor er det rart der stadig findes almindelige mødre med almindelige problemer og udfordringer. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   1000 tak 🙂 Det er dejligt at vide!
   Jeg render bestemt også på café (men never the same, efter barnet kom til :-p), drikker primært kaffe og ikke champagne, mens hun jo ikke laver andet, end at pille knapperne af de lorte HAY puder.. Jeg læser at du synes jeg er nede på jorden og dét er jeg glad for 😀 Det er lidt hvad jeg er og det jeg går efter at udstråle 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wuhuu – vi er mange der glæder os til at følge med ! Jeg gør i alt fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   ÅRH TAK! Skøn kommentar at få på førstedagen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at du fik lavet den blog – har glædet mig! Er selv nyudsprungen blogger (

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ….og så tog den ikke det hele med! Det jeg ville sige var blot, at jeg selv er nyudsprungen blogger, og glæder mig til at se, hvordan du griber det an.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   TAK 🙂 Spændende med den nye blog. Nu er jeg blot på dag 1, men man må sige der er en del at holde øje med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • FEDT! Elsker mor blogs 🙂 Glæder mig til at læse med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  TILLYKKE!
  Det er super at følge dig på IG… Det er intet andet end sjovt, lige på kornet og så præcist et billede af, at være blevet nogens mor som du danner! Jeg har glædet mig til denne blog… og kan kun sige STORT tillykke med starten. Håber du bliver her længe endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg er me-ga glad for din kommentar. Det er svært at lave de første oplæg, da det måske skaber et billede af hvordan resten af bloggen kommer til at være. Godt det ikke blev for brok-brok-brok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhuu, det er jeg altså vild med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Fed respons at få fra DIG (nu da du er den du er, og kan hvad du kan :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt fedt fedt. Elsker at følge med på Instagram og jeg glæder mig til at følge med her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piximaxi

  Stort tillykke med din blog. Jeg har GLÆDET mig til at læse med. Du er fantastisk til at skrive og formidle med humor og varme bag ordene.
  Held og lykke.
  Piximaxi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   TAK PIXI!!! Fedt du lægger en besked :-* (kan man lave kysmundsmiley på bloggen?)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du får lige et tillykke med bloggen herinde også 🙂 Elsker at følge dig på IG; så skønt du har kastet dig over bloggeriet. Det er fedt med nogen der tør kradse lidt i alle de pæne facader!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej blondimamma 😉 Tak for kommentaren ;-)!!! Jeg kradser videre, men forhåbentlig uden at fornærme nogen 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra og velkommen til blogland! Her er både rart og pissenederen, men man bliver sgu afhængig af lortet.

  PS: Det er min erfaring, at rigtig, rigtig mange mennesker bruger Bloglovin’, så det ville nok være praktisk, hvis du hapsede en af de widgets, de har, og smed den ind på bloggen. Så er det væsenligt lettere for folk at blive faste læsere. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Miriam :-)!
   TAK! Man bliver pisse afhængig (og det er faaarligt!)
   Jeg er på Le BlogLovin nu – på din anbefaling! TAK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med hovedet på bloggen. Velkommen til!