Milepæle og at sammenligne pærer med æbler

Kreativitet, DIY og kæmpe rabat hos Panduro Hobby!

Dette indlæg er sponsoreret | samarbejde med Panduro Hobbyhelbillede

Jeg er en kreativ sjæl, og selvom det er et særsyn, at jeg flasher mere end mine tegnekundskaber på bloggen, eller Instagram, så er det, at fordybe mig i projekter noget jeg ofte ynder at gøre herhjemme.

Jeg er stor fan af at benytte Instagram, Pinrest, blogs mv. til at blive inspireret, og jeg bruger altid hobbybutikker, hvor man kan få vejledning, samt nye ideer, som man måske aldrig selv var kommet på.
-25
Et fantastisk tip
til jer, der har kreativt blod i årerne er, at der denne weekend er  Crazy Days, med -25% rabat på ALLE normalpriser i Panduro Hobby butikkerne SAMT på deres hjemmeside
Fristende, ikke? På hjemmesiden kan man surfe rundt, købe ind til kreative stunder og f. eks. blive få gode ideer på deres inspirationsside.
Det er måske nu man bør købe ind til efteråsferien, Halloween (hvis man er til det) og til juletiden selvfølgelig.

Her er et par projekter, som jeg har lavet til vores lille hjem. Jeg synes det giver hjemmet personlighed, at det bærer præg af noget hjemmelavet, som man har lagt tid og energi i. Måske noget I kunne inspireres af?

DYI2Jeg er uden tvivl en nybegynder indenfor origami, men kunsten at folde et papir har altid tiltrukket mig, da der er noget smukt over det japanske kunsthåndværk.
Heldigvis for mig og mange andre, findes der et hav af DIY-tutorials på YouTube, hvilket ikke kun er gældende for svanefolderi. Man kan kaste sig ud i alt fra blomster, til frøer og elefanter. Det kræver tid for nybegynderen – og tålmodighed, men når man først har prøvet det af et par gange, så får man lettere forståelse og følelse med teknikkerne.
Se en origami svane tutorial.

UntitledDet særlige origamipapir svanekan købes på Panduro Hobbys hjemmeside.
Det papir jeg har valgt til projektet er 30×30 cm., hvilket giver et forholdsvis stort resultat. Jeg valgte nogle glade forårsfarver, med mønster på, men på Panduros hjemmeside kan man finde et hav af farver og mønstre, samt papir i størrelsen 15×15 cm.
Grenen er fundet på en tur i skoven, mens nylontråden til ophængningen er købt hér.

lampeimage(1) kopi 2Lampen består af 8 trækugler, med hul i, der er sprayfarvet i to forskellige farver. Begå ikke samme fejl, som jeg, at være for doven til at gå udenfor med det. Man får hovedpine af at holde projektet indenfor! Hold en afstand på 20-30 cm. og giv den så mange lag, som man nu engang synes. Mine fik 2 lag, hvilket dækkede fint. De skal lige tørre 15 min. tid, før man vender dem, for at spraye på den anden side.
Næste step fik jeg kyndig vejledning til, da jeg ikke er ferm til ledninger, eller andet, der involverer elektricitet. Heldigvis var manden i isenkræmmeren venlig, at samle fatning til ledning, hvor efter det så bare var at sætte de tørre kugler på og skrue den smukke pære på. Jeg malede også fatningen.
Et projekt, der er enkelt, men giver et fantastisk personligt og kreativt udtryk til hjemmet.

MaterialerTrækuglerne, der er brugt måler hhv. 60, 50 og 37 mm. og kan findes hér.
Spraymalingen hedder “Lys Rosa” og “Grå” (tryk for link).
Alle produkter kan købes på Panduros hjemmeside.
Ledning (2 meter) og elpære er købt hos
en isenkræmmer.

mariehø
Der er mange ting man kan lave, af kreative sager, med sine børn. Det handler naturligvis om hvad barnet synes er spændende og hvad evnerne rækker til.
Her er et par ideer til børn, under 3 år, f. eks. til hvad man kan bruge efterårsferien på.

(Brug af disse materialer er selvfølgelig forudsat af at der vil være voksenobservation).
Alle aldre: gipsafstøbning (hér) og hånd-/fodaftryk (hér).
Og som gravid kan man også lave en afstøbning af maven (hér), til evigt minde.

Fra 1 år: fingermaling (hér) og farveblyanter (hér) – gerne tykke, med et godt ergonomisk greb.

Fra 2 år: tusser (hér) (vær’ opmærksom på at barnet ikke leger med låget fra tussen, af kvælningsrisikoårsager), porcelænstusser (hér) (evt. en god julegaveidé), farvekridt (hér) (smart med plastikskaft)

Ellers kan man blive inspireret af alt mellem himmel og jord, fra selvlysende stenmaling til magneter, hjemmelavet racerbane af tape (hér) og gode ideer til højtiderne – hér.

 

 

 

   

3 kommentarer

  • Dejligt indlæg er vild med din lampe det kan være jeg kaster mig ud i noget lignende (så Tagger jeg dig på ig.. )

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Underligt spørgsmål: Hvad hedder typen, du har brugt i illustrationerne? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milepæle og at sammenligne pærer med æbler