20 kærlighedstatoveringer

En vinder!

 photo DSC_1287_zps9o7pvuxy.jpg
spons2I sidste uge lavede jeg indlægget: Rødvinschallenge + videoblog, hvilket næsten definitivt må siges at have været den mest underholdende proces at lave et blogindlæg på. Ikke fordi det at blogge er kedeligt – på ingen måde. Det foregår oftest med et gævt smil på læben, og en kop kaffe i hånden. Det plejer bare ikke at involvere kaffe på blusen, eller det, at filme sig selv. Indrømmet, det var en smule grænseoverskridende, sådan at filme sig selv, men I har været så søde, at komme med positive kommentarer på mit “fjol”, og Vanish test, at det var det værd 🙂
 photo PicMonkey Collage_zps59nhtpti.jpg
Jeg vil gerne lige dele en lille hverdagstest mere. Resultatet af weekendmorgenmad, ala. Augusta, med jordbæryougurt og figenstang, når barnet NÆGTER hagesmæk – og så efter, når trøjen er blevet behandlet, og har været i maskinen #BørnKanSagtensBæreHvidt 🙂

Konkurrencen jeg startede, hvor man kunne vinde en gang Vanish Gold og et lækkert tørklæde er nu slut, og jeg har trukket en vinder..
Der var heldigvis mange, der kunne finde det rigtige svar på Vanish.dk, til spørgsmålet:

Hvor mange nuancer hvidere kan Vanish Gold gøre dit tøj?
Svaret var: 3 nuancer, og vinderen er: Lea Vinzentsen!
Tillykke, jeg har sendt dig en mail!

Tak for alle, der deltog 🙂
 photo DSC_1260_zpszj6b9ijt.jpg

   

1 kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 kærlighedstatoveringer