Personlige gaver

Augusta 2 år!

I dag bliver Augusta 2 år 🙂 Tænkt sig – jeg er mor til en 2-årig. Nu må jeg hellere stoppe med at tælle i måneder!
 photo DSC_0555_zpsidu99psl.jpgHold da op en uge vi lige har været igennem! Hvis man sådan skal beskrive den med få ord, efterfulgt af en hel masse andre, så kan vi starte sådan her:
Astmatisk bronitis ramt, skønne gæster, masser af knus og kys, gaver i massevis og generelt møghamrende højt humør, på trods af at der har været lige så meget flow på snottet, som i en utæt vandhane! I dag holder i naturligvis også fødselsdag. Augusta er lige puttet og jeg sidder og venter på mormor, der kommer med boller og kage, og senere kommer onkel og onkels kæreste og fester med os.

Jeg viste lidt af de fineste gaver på bloggen, i forgårs HER, og det er jo så ikke for at fremhæve nogle gaver, som bedre, end andre (for de familiemedlemmer og venner, der nu engang læser med her), temaet var blot skræddersyede gaver, som var særligt fremstillet til Augusta: en bog med en fortælling om Augusta, og en Dora The Explorer illustration!

Og så apropos den Dora der!
Jeg var jo gået på den vilde jagt efter Dora merchandise, also known as ‘JUNK’, for det er sgu alt sammen lavet i Kina, og jeg er ked af at erkende det, men her, i bagklogskabs lys frygter jeg at det faktisk er syet sammen af børn på Augustas alder… men jeg holder mig til at være godtroende, og optimistisk, og VIRKELIG håbe på andet.

– Hvorom alting er fik jeg med hjælp fra mine gode Instagram-venner hjælp til at finde nogle Dora-gaver til Augusta. Den søde Rikke meldte sig på banen, og for en slik fik jeg lov til at købe en af døtrenes aflagte reserve Dora og Boots – og Augusta blev så glad. De ligger i dette nu og sover med hende, i hendes “nye” tremmeseng!
Augusta er nemlig en stor pige nu (eller “stor baby”, som hun selv kalder det), så vi har taget et par tremmer af hendes seng.
Den har nemlig sådan en smart funktion, at man kan nøjes med en lille åbning, i stedet for at fjerne en hel side. Så ville jeg nemlig være bange for at hun ville dratte ud om natten (fordi hun sover om nogen uroligt).
Så for første gang i nat sov hun med en mulighed for selv at smutte ud – men gjorde det ikke, og for første gang nogensinde sov hun dagsluren i selvsamme seng (den plejer hun at klare i vores dobbeltseng).
 photo seng_zpssuyeipuo.jpgSengen er fra Flexa Play

Om dagen nyder hun at kunne smutte ind og ud, som hun vil, til eget lille (tilgængelige) hygge-hjørne!

 

I går, da farmor og farfar kom besøg fra det vestlige Jylland havde de masser af gaver, kærlighed til fødselsdagsbarnet og kage med! Augusta fik lov til at pynte den lækre vandbakkelseskage, og selvom hun ikke kan lide glasur, så fik hun da spist et bær. Eller 12.

En af gaverne:
 photo Skaeligrmbillede 2015-05-08 kl. 10.24.22_zps3ldxwjtt.png
Hun fiken to-hjulet løbecykel, som faktisk er på tilbud lige HER.

Jeg er spændt på om hun besejrer den denne sommer!
Den er i hvert fald fiks og ret så sejt at se på!
 photo PicMonkey Collage_zpsvhykemlb.jpgVi havde bestilt bord på Jensen’s.. Faktisk af to årsager (meget vigtige grunde):
1. Jeg havde lyst til spareribbs (læs: jeg har ALTID lyst til spareribs)
2. Jeg har enormt svært ved at tage mit barn hen til et spisested, hvor der ikke er særligt afsat plads til dem. Det er egentlig mest fordi jeg vil gå og bekymre mig om hvad andre tænker (hvilket ikke sker så ofte. Altså at jeg går op i andres meninger om mig), men også fordi Augusta gerne skal have noget at lave, når der skal spises en stor middag.
Så det er Jensen’s altså gode til.
Ribbs og børneunderholdning.
– Faktisk er der en hel børnefamiliesektion på Toldboden i Aarhus!
Bare top bad at bygningen er fredet, så de ikke må åbne vinduer – vi var ved at dø af varme

Nu vil jeg tage en slapper, inden den sidste festivitas går i gang!
Kan I have en dejlig torsdag!


Indeholder affiliate links og sponsorerede produkter

Image Map
   

6 kommentarer

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlige gaver