TRYL MED DINE BILLEDER

Sommerhus, serier og glade dage!

 photo sommerhus1_zpsorq7n13u.jpg
Lidt Instagram-spammeri er det såmænd blevet til, i vores idylliske sommerhusdage, men såmænd ikke så meget, som jeg havde håbet.
(Jeg har lige måtte Google ‘såmænd’, da det jo er et fantastisk ord, der i det skriftelige i den grad er overset – helt bevidst af mig selv fordi jeg altid er i tvivl om hvordan det lige er man staver det. Derfor tages det i brug, såmænd).

Jeg har nemlig taget en mindre internet-pause, og det er (såmænd) ikke pga. dårlig forbindelse, her i skovens dybe stile ro. Næh, der er skam knald på wi-fi.
Det er både en bevidst og ubevidst handling.. Jeg har nemlig ikke haft den store lyst eller det store behov for at have min telefon som en forlængelse af armen, og samtidig er det også bare helt naturligt at lade være med at tjekke Facebook, Instagram, mails mv., når man er på ferie. Det er skam meget rart at bare skulle koncentrere sig om sig selv og sine nærmeste.

Kæresten har ikke ferie i denne uge. Faktisk har vi kun een uge sammen, da vi prioriterede at Augusta skulle have tre uger. Derfor er 29+30 min, 30+31 hans, og det vil så sige at næste uge er vores alle tres.
Vi snupper et rundstykke sammen, fra den lokale bager, om morgenen, inden han tager afsted på landevejen, og så hygger bette A og jeg ellers i disse skønherlige omgivelser.

 photo sommerhus2_zpshywo1w2m.jpgVi får gået ture, vi (jeg) får læst i magasiner vi (Augusta) får spillet en smule iPad, badet i zink-balje og så har vi nok været gennem 20 omgange Vildkatten.
 photo sommerhus4_zps9dniil6c.jpg photo sommerhus5_zps0wtc0be3.jpgDet er simpelthen så dejligt at komme ud og få noget luft, og have en have (det er en mangelvare på 3. sal), når man som os bor i lejlighed, og skal pakke rigtig mange sager sammen og lukke af, for at komme udenfor. Der er noget frihed i det her, og det er lige før jeg har lyst til at få en kolonihave, eller endnu bedre: et sommerhus.
Men så skal man jo have kørekort til at kunne styre sådan en have. Det har vi altså desværre ikke grønne nok fingre til!

 photo 2015-07-13 14.17.21_zpsbmsnmofq.jpg

I går lykkedes det os at blive væk på vej hjem fra en lille skovtur, selvom vi faktisk kun gik ligeud derhen.. Som jeg skrev på Instagram, så takker jeg Apple-guden for Kort-funktionen på min telefon. Ellers var vi nok aldrig fundet hjem :-)!

 photo sommerhus3_zpshbjgpjzf.jpgOm eftermiddagen kommer farmand hjem med indkøb og så bliver der grillet til den helt store guldmedalje! Augusta er en pøllebrø’, remoballade og løøøøj-kind of girl, og det er der løse tøjler omkring, her på vores lille ferie. Så må vi skule mere til kostpyramiden, når vi kommer hjem 😉

 photo 2015-07-13 17.42.40_zpsiybqkuqk.jpg
 photo 2015-07-13 17.29.12_zpsy5hcusoq.jpg
Aftnerne, post putning, har vi udset til at få pløjet noget Mad Men igennem (fordi jeg har endelig fået Nætflæsk). Det er som om alle har set den serie, og vi skal sgu ikke være udenfor når det kommer til serie smalltalk!

Men om lidt har vi …såmænd.. sikkert klaret alle afsnit.
Har I tips til det næste?

Håber I har en knaldherlig ferie, hvor I end er i landet!
Og til de der ikke har ferie endnu: I kan da bare glæde jer over at vi ikke stjæler al sommerens gode vejr 😉

 

Image Map
   

15 kommentarer

 • Der er mange gode serier.
  Breaking Bad
  House of Cards
  Orange is The New Black

  Det er tre gode bud fra Netflix

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   KANON bud!
   Faktisk har vi set 2 afsnit af BB, og jeg tror man liiige skal i gang. Det fængede i hvert fald ikke os med det samme.. Men vi giver det altså et forsøg mere 🙂
   House of Cards har vi faktisk også været i gang med (hvad sker der for os), men af en eller anden grund gik det i stå.. Det er også på to-to. OITNB er dog en serie kun jeg har set – ved ikke hvorfor, men tænker at mange mænd ikke lige fænges af det – men det er måske helt forkert? Hvad syntes du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vores absolutte favorit er Sons of Anarchy. Lige nu er vi gået i gang med Homeland – det lover også rigtig godt (såmænd ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   HOMELAND! Tak Mette! Havde fået den anbefalet før, men kunne hverken huske hvad den hed, eller hvad den handlede om..
   Det må vi igang med efter..
   Faktisk ser jeg SOA, når kæresten ikke er der / putter A… Det er ikke lige noget for ham -men guf for mig 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vi har faktisk lige købt sommerhus – og overtager den 1. med 3 ugers ferie (kan du fornemme jeg tæller dagene…) vi bor på 2. og ser meget frem til at kunne trisse tilbage på terrassen med to sovende krudtugler indenfor
  Mht. Netflix slugte jeg 2 sæsoner af House of Cards fornylig – tæskegodt!! Man bliver helt afhængig og skal liiige klemme et afsnit mere ind i aftenen
  Tak for skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Woooooooooow… GID DET VAR MIG. Fuck I er heldige Mia!
   Er det så i nærheden af hvor I bor?
   På den ene side kan jeg se fornuften i at det skal ligge lidt tæt på (så kørsel dertil ikke tager alverden), men omvendt er det jo fedt at kende et andet område og være “på ferie” et helt nyt sted!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi holder staycation i kolonihaven – og poden elsker det! Skønt at kunne løbe ud og ind – og hun er ligeglad med det pauvre sommervejr 🙂 Hvis du kan slå en græsplæne og klippe en hæk, kandidat have en kolonihave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Årh ja Maria, det lyder da til at man kan overkomme det! Bare tanken om store bede og blomsterkrukker der skal trimmes giver mig kolo-angst 😛 Men det er ikke så slemt :-)??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det er hvad man gør det til 😉 Hold dig fra krukker, der skal vandes. En hæk skal klippes 1, max 2 gange på en sæson. Græsset slås hver 14. dag i maj, men vokser nærmest ikke om sommeren, hvis der er godt med mos i! 😉 Frugttræer passer sig selv, bærbuske kræver heller ikke noget særligt – og jordbær og rabarber er supernemt 😉 På den måde har du en have med plads til gynge, badebassin osv – og masser af spiseligt! Så kan man altid fylde lidt på, hvis man får mod på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi holder staycation i kolonihaven – og poden elsker det! Skønt at kunne løbe ud og ind – og hun er ligeglad med det pauvre sommervejr 🙂 Hvis du kan slå en græsplæne og klippe en hæk, kan du have en kolonihave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  århh, det ser og lyder hyggeligt – er helt misundelig på alle de skønne afsnit af Mad Men i har tilbage. Vi har lige færdiggjort 1 halvdel af sidste sæson – totalt god, en af de bedste sæsoner, synes jeg. Når sidste halvdel er set, tror jeg jeg må se hele baduljen igen fra start til slut. ÆÆÆlsker serier 🙂 Og om to dage har vi også ferie – 3 uger sammen alle 4 for første gang – og så kommer det gode vejr…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Årh det er sgu godt at høre Mie!! Jeg er nemlig ved afsnit 1 i sæson 2 og jeg tænker at de ikke kan brygge så meget mere på den historie? Men det kan de så :-P?

   Tre ugers sommerferie sammen – jeg er skide misundelig! Har du en anden serie i syne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har heller ikke prøvet det her lange ferie-stræk før ikke som “voksen” i hvert fald- kun da jeg alligevel var på barsel/sygemeldt og det tæller ikke rigtig, da det ligesom bare var den almindelige hverdag, der fortsatte. Nå men serier, ja, har altid gang i minimum 1. The Newsroom er helt vildt fed og anderledes serie og jeg har lige opdaget der er nye afsnit (yippi yeah!) og så er jeg lige gået i gang med Sense8, som jeg stadig er ved at finde ud af, hvad jeg synes om (og hvad den overhovedet handler om). Og lidt i den dur, så synes jeg Alphas var megt god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Mad Men er fantastisk! Jeg kan helt klart anbefale Suits og Orange Is The New Black..
  Elsker din blog og måden du skriver på ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hvor er du fantastisk – 1000 tak!
   Mad Men er GREAT! Er i sæson 2, afsnit 5 – der sker en del 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRYL MED DINE BILLEDER