Det du EGENTLIG vil sige med dine Instagrambilleder (del 2)

En VILD nyhed (og et kæmpe tak til dig)

image

I dag ville jeg hente tidligt, da mit nye skema tillader at jeg har fri kl. 12, men det er så dagen hvor Augusta sover over 2 timer. Dejligt, men typisk, nu da vi skulle på mor/datter udflugt. Bekvemmeligt nok er vuggestuens nabo en bager, sååå when in Rome

Men jeg ved ikke lige hvilken balle jeg skal sidde på, for jeg har fået beskeden om at:

Jeg (åbenbart) er nomineret til Børn I Byens pris: “Bedste Blog 2015”.

Eller nogle af JER har nomineret MIG – og fire andre.

image

‘Bedste blog?’ Hvad fa’en?

Hvis man ikke tager smiger, ydmyghed og regulær Oscar-overræknings overraskelse for gode varer, selvom det er total reelt, så skal man altså ikke jeg læse med her, for jeg havde VIRKELIG ikke lige set den komme.

Men hvad jeg havde spottet var at man kunne indstille til nominering (for jeg følger da med på de sociale medier), men jeg da jeg af grunde som jeg gerne vil uddybe herunder, ikke har nævnt det overfor jer, havde jeg ikke forestillet mig at I ville stemme på mig.

Bloggen har forresten fødselsdag.
Den bliver 1 år nu her og det er jo ingen alder, set f eks i forhold til søde Trines (Lortemor.dk) “regeringstid”, der pisse velfortjent også er nomineret, så i blogland er jeg stadig ny af gårde.

Det ville nok være at skyde sig selv gevaldigt i foden, at remse op hvorfor jeg er overrasket over at nogle har stemt på mig – men det er jeg altså. Bloggen har været lidt af hvert, hist, pist og dit og dat, men jeg har hele vejen igennem været ovenud glad for een særlig ting:

Jeres respons og engagement.

Jeg føler jeg er en del af en lille online klub, hvor alle må komme med, uden at spise en skovsnegl, så det er uden tvivl jeres feedback der har betyder at jeg bliver ved og ved. Så tak for det.

Det vil fortsætte og jeg vil nu gå i en retning med en lidt mere rød tråd, hvor der vil være en blanding af af hyggelige hverdagsøjeblikke og oplevelser, men også (forsøget) på at være satirisk, kreativ og ikke mindst debatskabende. Og gerne endnu mere af det sidste.

Jeg håber I vil kigge ind fremover, som I gør nu, og at I vil ping ponge og dele jeres historier, som I er gode til i kommentarfeltet.

Man kan stemme på de eller den blog(s) man mener fortjener et ‘Bedste Blog’ prædikat på Børn I Byens side, og oveni hatten kan man vinde kæmpestore præmier (som rejser), når man har smidt sin stemme. Du behøver ikke tilmelde sig noget, eller skrive sin e-mail adresse – kun hvis man vil med i lodtrækningen.

Selvfølgelig er der også kategorier som ‘Bedste Børnetøjsmærke’, -//- skobutik og meget mere. Tjek ud hvem der er nomineret og klik på de der står dit hjerte nært.

Tak for du læste med!

Links til Børn I Byen prisen:

Blog-afstemning – HER

En oversigt over alle kategorierne og de nominerede i den – HER

Kom forbi og få en kage, inden vuggestuen ringer! Jeg gir’!

KH. Johanne

Image Map
   

11 kommentarer

 • Kæmpestort fortjent tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med nomineringen! Hvor fantastisk! Håber, at du vinder!! Kh DoodleMor / Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Det undrede mig ikke kære Johanne, din blog og alene dig er er med til at give hverdagen et lille nej stort smil på vejen.
  Du går helt sikkert min stemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Det undrede mig ikke kære Johanne, din blog og alene dig er med til at give hverdagen et lille nej stort smil på vejen.
  Du går helt sikkert min stemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  TILLYKKE! Tænkte godt på, om du mon ikke var blevet nomineret, da vi i dag fik mail om samme på mit arbejde i dag. Har lige været inde og kaste min stemme (i din retning, selvfølgelig;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Stort tillykke håber du vinder !!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Har stemt på dig:) Er egentlig ikke den store bloglæser, men synes din er så sjov og dejlig uhøjtidelig:) og så er det bare rart som mor (og pædagog) at læse at man ikke er alene med sine tanker og følelser:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg var sgu også blevet svært beæret 😀 Tillykke med nominerigen – det er fortjent.

  – Anne
  http://Www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   1000 1000 tak :-)!! Jeg er også så glad! Tak, Anne 🙂
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ej bliver da helt glad. Jeg tilkendegav min begejstring for dig tidligere på året da man kunne nominere, så er bare glad for vi er så mange der har gjort det så du kan høste, som min., en nominering. Og tillykke med det. Har selvfølgelig lige stemt på dig. Tak for en skøn blog og IG profil. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det kan jeg godt huske!! Det var der jeg blev klar over det!
   Undskyld – fik jeg nogensinde svaret dig :-(?
   Men 1000 tak for din stemme!!!! Det er så værdsat!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det du EGENTLIG vil sige med dine Instagrambilleder (del 2)