MILEPÆL | 2,5 ÅR: BØRNEHAVE OG GAVEØNSKER

VIDEO | OM AT DELE, MED-BLOGGERE, EN KIKSET UDFORDRING MM.

image4Jeg beklager meget! Der er sgu gået længe, siden jeg skrev et indlæg, hvori jeg skrev, at hvis I gik og gemte på, eller bare kunne fabrikere nogle spørgsmål, så skulle I bare fyre løs, og jeg ville svare, og lave en video ud af det…og det er faktisk næsten TRE UGER siden! Selvom intentionerne var at jeg ville være hurtig, og smide en sej video ud med klipninger og små humoristiske indslag, så var mine visioner måske lidt for store, i forhold til hvad jeg har af tid 🙂 – og dagslys, for den slags er 100% bedst, uden nogen skal trækkes med vores sindssygt ringe aftenbelysning, så derfor

Men den anden dag fik jeg lavet videoen – del 1, men som jeg skrev den anden dag, så bød det på et væld af tekniske udfordringer, så til sidst smed jeg håndklædet i ringen, og trøstespiste chokolade, ved erkendelsen af at det stod 10-0 til computeren!

Men nu er filmen færdig! FUCK JEG GLÆDER MIG TIL AT SMIDE DEN UD TIL JER..
Men i taler altså et ret uperfekt resultat, men nu har jeg da tjek på hvad man skal gøre, til en eventuelt næsten gang! Vær klar på en masse “øhm’er”, skæv kæbe og lidt lav opløsning nogle gange, svar på spørgsmål i øst og vest – og! blinkeri… that’s my thing! Og hvem sku’ tro jeg havde talent indenfor kikse-venderi? Håber ikke jeg gør nogen bange – det ser sgu lidt mærkeligt ud!

Starten er lidt langsom, men hæng på! Når der står “Knald en kendt” (hvor jeg bare skal vælge én, og ikke sådan gøre det -rigtigt, altså), og der ikke er noget billede, og der sker faktisk ikke noget efter dét, så er det simpelthen fordi jeg har kæmpet så meget, at jeg har slettet nogle klip, og derved kan de ikke ses.. men de må komme næste gang 🙂
Som sagt fik desværre ikke alle svar med, men jeg der kommer helt sikkert en video mere, i den nærmeste fremtid, hvis det her video-hejs er noget nogen derude synes er udmærket ..så hvis I nu har flere, så giv den gas i kommentarfeltet 🙂

Her er et lille hej og svar på jeres spørgsmål:-)

// KH. Johanne

12 kommentarer

 • sejt med de kiks … så ser man til sidst “knald en kendt” … og !!! så sad jeg der og ventet …. på mere … 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Ja, gid det kunne komme på CVet 😉

   Det er fandeme også nederen den ikke kom med.. Kom til at slette originalklippet! Det handler bare om at jeg skal udvælge een kendt, som jeg død og pine SKULLE knalde.. Det må komme med næste gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genial video! 🙂 er det en bestemt app du bruger til at filme og klippe? Jeg vil nemlig også til at introducere video til min blog, men mangler en god app 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Jannie
   BEKLAGER meget – jeg har slet ikke fået svaret på din kommentar!!
   Jeg bruger iMovie, hvilket er ret enkelt 🙂
   /Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Efter at have set din (søde og sjove) lille video, på selv samme dag, hvor jeg besluttede mig for at se et afsnit friends, bliver jeg nødt til at nævne hvor meget Monica pludselig ligner dig! (sæson 6 – vil taler både hår, smil og øjne)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Neeeeeeej, er det sandt 😀 ?! Det tager jeg sgu som et kompliment (selvom er småtosset…men på den søde måde, ik’ 🙂 ?)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Ved ikke hvor min kommentar blev af, men den var lang og omhandlede, hvordan du ligner Monica (friends – sæson 6)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taaaak for aftenens grin Du er jo for sej med de kiks. Og tak for skide god anbefaling – sikke en lækker blog(ger) hende blondinen med de bare fødder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Undskyld jeg ikke har fået svaret før nu!!
   Tak for din søde kommentar 🙂 Hende Amber er sgu (for) laber

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Johanne! Jeg elsker at læse med på din blog og har læst med i laaaang tid. Du er så sjov, og det er det jeg elsker ved at læse din blog! Og nu læser jeg også med på Mascha og Irina som du anbefalede 🙂 Men jeg vil da gerne vide hvilke andre blogs du læser med på. Altså af “normale-ikke-kendte-mor-bloggere”. Er der nogle sjove nogle du følger med hos og kan anbefale??? Jeg vil gerne grine, selvom jeg er sikker på at der ikke er nogle der er lige så sjove som dig hi hi hi. Kh Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh…gud hvor er du sød og pæn 🙂 Har fulgt dig lidt tid på Insta og læser også med her engang imellem. Og nu havde jeg lige en lørdag med bloglæsning og endte på din fine video 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MILEPÆL | 2,5 ÅR: BØRNEHAVE OG GAVEØNSKER