Vi kan da svare på alt!

Augusta-interview | VIDEO

Det var nu også sådan en impulsiv tanke jeg fik i indlægget før, om at det kunne være hyggeligt med en lille video.. Jeg havde dog ikke lige timet det så godt, for det var ualmindeligt kort frist jeg gav jer til at stille spørgsmål, og som så mange andre render I sikkert rundt og har juletravlt, med gavekøb, underholdning af børn, arbejde (ja, det er der jo desværre nogen der skal) eller anden julet aktivitet.
Der var dog fem, der nåede at stille spørgsmål, men kun tre fik deres med. Jeg vil dog meget gerne lave en video vol. 2 og svare det spørgsmål, om mine tanker om flere børn.. Tanker jeg nok deler med få, for jeg synes alle jeg kender popper barn nr. 2 kort efter barn nr. 1 er kommet til verdenen! Og så spørgsmål om tatoveringer er lidt svært da nogle sidder på ryggen – men det må jeg da lave et lille indlæg om separat 🙂

Her er, på kaotisk vis, et forsøg på at svare jeres spørgsmål 🙂

Augusta gik kold til middagslur 1/2 time efter, hvilket er perfekt, nu kommer der gæster 🙂

God 22. december!
Stil endelig flere spørgsmål, hvis I har nogle – så vil vi lave en video mere!

7 kommentarer

 • Emma

  Simpelthen så hyggelig video. Min søn, Leander på 2,5 år, var helt vild med den 🙂 Især hendes ABC-sang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Fantastisk indlæg. Jeg var flad af grin under ‘yndlingsbog’-spørgsmålet! Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor er hun sød, så den med min søn, der klappede til sidst! Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Åhhhhh jeg er forelsket, så sød en film og ikke mindst smuk sang:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  hvor er Augusta dog skøn og sikke en dejlig ABC sang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Haha! Jeg er mega fan af det sidste hun lige kommer med “jeg vil stå på dig” så kært!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  ” jeg vil stå på dig ” – simpelthen genial afslutningskommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi kan da svare på alt!