Taknemlighed

Vi kan da svare på alt!

2112


Glædelig 22. december 🙂

Vi er ankommet hjemme hos min mor, med alle vores pakkenelliker, gaver og julehumør. Vi skal nemlig holde lillejuleeftermiddag her, så om nogle timer kommer kæresten (fra arbejde), storebror og hans kæreste.

Jeg tænkte det kunne være morsomt, da jeg løbende får mange spørgsmål på Instagram, at samle alle de tanker I skulle have, hvis I da har nogle.. Spørgsmål, tanker eller undringer i øst og vest.
Hvis I nu er hurtige kan jeg evt. få Augusta med i videoen – så I kan da også stille hende spørgsmål 🙂

Fyr løs – alt I vil spørge om og vide 🙂

(Se evt. min første svar-video)

   

5 kommentarer

 • Karina

  Jeg vil gerne vide hvad Augustas yndlingsbog er 🙂
  Og hvem Augustas yndlingsvoksen er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om dine tatoveringer. Hvor mange har du, hvor, hvad osv? Tak for en dejlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura M

  Er der noget Augusta vil vise 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt af dine tanker omkring barn nr 2 – altså om det er noget i ønsker, om i har tænkt over hvor langt der evt skal være imellem dem, hvordan du tænker om at have 2 børn og de gode og mindre gode sider der kan være ved det Jeg blev for 6 mdr siden mor for anden gang (storebror er samme alder som Augusta), og synes der var mega hårdt både at skulle deale med dårlig samvittighed overfor nr 1 og så selvfølgelig bare dobbel op på arbejde med 2 børn og nul søvn. Derfor min interesse i dine tanker/planer om alt dette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg tænker noget freestyle, hvor Augusta improviserer (imponerer) med sang og historier

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemlighed