Nytår, bræk og burger

Stik mig jeres vise (indretnings)råd

image1(15)


Halløjsovs på denne højhellige søndag!

Jeg sidder lige nu, med min røv velplaceret i den sofa, mutters alene i lejligheden. Jeg nægter at have andet end joggingtøj på i dag, og makeup skal ikke røre mit ansigt, før det er nødvendigt (hvilket desværre allerede er i morgen).
Kæresten og barnet er til gymnastik, hvilket er et kæmpe hit – rimer det lidt? DGI huset i Aarhus har sådan et uforpligtende hold, hvor man kan tilmelde sig fra gang til gang, og kun betale (evt. med klippekort), for hver gang man er der – og kun ét klip pr. barn, så man kan komme to forældre, eller flere, hvis man har en mere alternativ familiekonstellation 😉

Nå, men det jeg enormt gerne vil have jeres råd omkring er en vigtig beslutning, nemlig GULVTÆPPE.

I har oftest en masse meninger, og er ikke sky for at smide en kommentar, så jeg tænker om I ikke vil dele jeres tanker om noget så basalt som gulvtæppe til vores lille stue?

Vores sofa er grå, som det ses på billedet (og benene skal lige spraymales en anden farve) og den side af rummet er ret minimalistisk, med ret meget grå, sort og hvidt – og det kan jeg ret godt lide.
Jeg vil gerne have et afdæmpet tæppe, som ikke er hårdt sort / hvidt, men samtidig er jeg også ret farveforskrækket, og har enormt svært ved at vælge en farve, da tæppet jo kommer til at fylde godt i rummet, sådan fysisk, men helst ikke for meget, visuelt.
Jeg har indsnævret det til det skal skal være DETTE tæppe, og her kan I se farverne. Det koster “kun” 1.500 kr., så det er til at overkomme, hvis der bliver spildt lidt, tænker jeg.
…men jeg har også luret på DETTE, der er nedsat med -30%. Der er noget grafisk smukt over det, som jeg ikke kan slippe.

I må meget gerne kommentere herunder, men jeg har også også smidt en afstemning ind, så det er lettere at tilkendegive sin holdning til dette meget meget tunge og vigtige emne 😉

– og kom gerne med et fif om sofapuder. Jeg er til det ENKLE, bløde, kvadratiske og gerne grå puder.. Ikke noget matchy-matchy, men heller ikke kontrast!
Vi har pt. fire HAY-puder, men jeg orker ikke hverken det rektangulære, knapperne, eller farverne.

HVILKET TÆPPE PASSER BEDST?

View Results

Håber I vil hjælpe – RIGTIG GOD SØNDAG
(Nyd den… for om lidt er det mandag…)

Indeholder affiliate links | reklame

   

10 kommentarer

 • Bolette

  Jeg synes helt klart at det skal være det første, i rosa! Det er smadder pænt, lidt farvet og stadig leget enkelt. Det bliver lidt for gråt i gråt, hvis både sofa, puder og tæppe er grå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Vild med det andet tæppe – Kerala.
  Og vælg end af de nye quiltede puder fra Ferm Living – Så dejlige og tykke at de kunne bruges som hovedpuder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Wilson

  House Doctor laver virkeligt fine og minimalistiske gulvtæpper. Hvis du søger på “House Doctor Block”, kommer det lækreste tæppe op – som også snart skal ligge i mit hjem så snart vi flytter ind 😉 Det kan bl.a. købes inde på luxoliving 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vi havde de samme Hay-puder som dig – og har skiftet dem ud med by nord (wolves bl.a.).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har selv kigget på det første tæppe, synes det er ret fint. Har en sort sofa lige nu, der synes jeg ikke det passer helt til.
  Er slet ikke med på nummer to 😀 Det ligner også et man fortryder efter en uge..
  God tæppe jagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg er helt vild med tæppe nr to, men det er jo en smags sag. Synes det er svært at vurdere, men har du overvejet et rundt tæppe!
  Jeg har nemlig et rundt ko-skinds tæppe, som jeg er rigtig glad for.
  I forhold til puderne, så vil jeg meget gerne sy nogle til dig. Du kan se udvalget på min blog, hvis du har lyst.
  Happy søndag til dig.
  Knus Helena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Vælg nu en farve – ikke sort eller grå, det bliver sgu så trist og meget upersonligt 🙂 ville selv gå med gul eller rosa 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie j

  Ellers se House Doctors “block” tæppe. De er fine, og koster heller ikke alverden. Og hvis du vil have fine nye sofapuder, så se efter mærket Semibasic, de laver også lækre puder til ingen penge 🙂 hilsen en der står i interiør-forretning i Århus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår, bræk og burger