Et kig ind i hverdagen

OPTURS FREDAGSLISTEN

Jeg tænker at måden man påbegynder en weekend på, er ved at få et smil på læben og en optimistisk tilgang til dagen. Og med det sagt tænkte jeg det kunne gøres med en lille liste – for vi domænejere also known as ‘bloggere’ elsker jo lister 😉

Egentlig er jeg måske så lidt typen, der har svært ved den slags. Optimisme altså. Da jeg ikke bærer træthed så godt, og det at have barn indebærer træthed. Måden man får Augusta ud af døren på involverer skrig og skrål (fra den mindste af os), og selv med alle pædagogiske redskaber i baghånden hjælper intet. Det er dog gavnligt med kort proces, altså at undgå at trække pinen ud, når hun står og skriger efter sin julemandsdukke, og at hun bare vil være hjemme os se fjernersyn, og få hende afsted i vuggestue – for når hun så først er der, så er hun altså en glad og munter pige.

Om lidt skal jeg så hen på ‘campus’, som det så fancy hedder. Det henleder lidt tankerne på sådan en kæmpemæssig universitetsby i USA, ala. Harvard, hvor studerende bor og holder gigantiske Delta Phi frat parties med øl i plasikkrus og cheerleaders allevegne (jeg ser muligvis for meget tv), men campus er nu bare en sammenslutning af pædagoguddannelse, læreruddannelsen og nogle andre (mindre) uddannelse, i ét stort hus.
Vi skal sådan set bare til vejledning, om noget, som jeg på ingen måde har styr på eller overblik over, så det skal da nok blive spændende. Sådan går det jo, når man (bevidst) misser undervisning, og er hjemme, for at passe sygt barn. Men jeg møder sent i dag, og henter tidligt – det er sgu luksuslivet for alle involverede!

MEN her er optimismehatten på og jeg giver jer (dam da da daaam)

OPTURS FREDAGSLISTEN

image1(4)Billedkilde: @VoresBørn

VORES BØRNS NYESTE COVER

Jeg smed faktisk et billede på min Instagram af det sent i går aftes, og responsen til Vores Børns’ valg af forsidemodel og styling har vagt begejstring hos (jeg vil vove at sige:) alle. Alle der følger mig i hvert fald.
Med en overskift: RIGTIGE DRENGE GÅR OGSÅ I KJOLE og en sød knægt  i både nederdel, pels (eller “pels”?), taske, bling bling og højhælede sko, synes jeg de ligesom forsøger at rykke normen for stigmatiseringen af den typiske dreng.
Denne gut er selvfølgelig lidt klædt ud og ret pyntet – som var det en leg, men det skal der jo OGSÅ være plads til, ligesom der skal være plads til drenge, der IKKE vil gå i kjole, og drenge der går i kjole, som hverdagsbeklædning, som var det et par bukser.
Lad os favne det hele, og for alt i verden undgå at få nogen til at føle sig forkerte, bare fordi nogen engang har ment hvad der tilhører hvilket køn.

…og så et like for Vores Børn skriver fissefrikadelle på deres forside 🙂 Det kan få denne 27 årige til at fnise!

P2260156TØRSHAMPOO

Er du vimmersvej hvor ved jeg ikke hvordan jeg har klaret mig, uden tørshampoo i mit liv?!

Jeg må da nok erkende at det først er blevet sådan rigtig nødvendigt, efter jeg blev forælder, og efter vi flyttede i en lejlighed, hvor vandet bare aldrig bliver varmt nok (til min smag), for der er der længere mellem hårvaskene nu da!
Tørshampoo er bare en redningsmand og jeg ville gå fra at ligne en træt mor, med bussemænd på sokkerne til at ligne en træt mor, med bussemænd på sokkerne OG fedtet hår, hvis jeg ikke kunne spraye mig i hovedbundet, med den der fedt-absorberende kvalitet den har.

Min yndlings er fra CO LAB – den orange, fordi den lægger sig let, den efterlader ikke et hvidt lag i hovedbunden, og så dufter den sgu godt
(Jeg kan for alt i verden fraråde Matas’ eget mærke)

Skærmbillede 2016-02-26 kl. 09.21.19CARPOOL KARAOKE – ADELE

Flere af jer kan ikke række hånden op, og sige I er på barsel og derved har en lille en, som skal nurses, fodres, skiftes og puttes (start again, and repeat) – nogle af jer skal nok jeg, i skole, eller måske på arbejde. Nogle er måske hjemme… men hvad end du nu laver – for det er sådan set lige meget – spring ind på Youtube og se Carpool karaoke med Adele, for hvis du er Adele-fan!
(…men hvem er ikke Adele-fan?)

image1TEGN MED SORT PÅ SNAPCHAT

Uh, ja, en velbevaret hemmelighed.
Det har frustreret mig meget, at sort ikke var en mulighed, når der skulle tegnes på Snapchat – men hold dine heste: DET KAN MAN
Det var Andreas, en fotofyr, hvis smukke instagramprofil I kan se her, der viste mig funktionen, så jeg kan ikke tage ære for opdagelsen, selv hvis jeg ville.

Det du skal gøre er
– Tage billede
– Tryk på den lille pen i hjørnet – tegnefunktionen
– Så popper der en lille streg op i siden, med de forskellige nuancer man kan tegne i
– Sæt din finger øverst på denne streg af farver, og træk fingeren stille ned, i bunden af din skærm
– Den lille “pen i firkant” vil vise hvilken farve du er nået til, og når du rammer bunden af skærmen – også selvom din finger altså ikke er på stregen med farver mere, er den lille firkant pludselig sort, og du kan tegne med sort

Lige så vigtig denne opdagelse er for nogle, er den vel total ligegyldig for mange – men så ved I det da 😉


 

Indeholder reklame | intet er købt eller betalt i dette indlæg, alt er som altid egne holdninger. Tørshampooen er en, jeg på et tidspunkt har fået i gave, men som jeg efter tests selv har valgt at anbefale til jer, fordi den bare er skide go’.


Jeg håber I har en dejlig fredag, og en god start på weekenden 🙂

   

4 kommentarer

 • Nadia

  Man kan også tegne med hvid, hvis man gør ligesom når man vælger sort – og uden at løfte fingeren, så kører man fra højre hjørne i bunden til venstre hjørne i toppen, altså tværs henover skærmen. Og det er noget med at man kan lave Sepia-filter og andet gøjl ved at skrive: …sepia, eller sådan noget. Det må du google 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hihi, jeg har også optur over fissefrikadeller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Klippet med Adele er fantastisk. Lige til at smile af. Har set det utallige gange… Og ja, hvem kan ikke lide Adele?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder spændende med den tørshampoo. Hvor kan jeg købe den henne?
  Jeg er (stadig) på jagt efter den bedste til mit hår. Jeg er glad for GunBrits, som du kan købe i Matas, men er endnu ikke heeelt overbevist.
  Og nej, Matas’ egen er IKKE god!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig ind i hverdagen