OPTURS FREDAGSLISTEN

At se frem til sommerferie ‘i Kardemommeby’

image1(5)Sponsoreret


Hold nu op jeg har glædet mig til at jeg må løfte sløret for vores sommerferieplaner!

Vi skal nemlig til Norge – nærmere bestemt den sydlige del, lige udenfor Kristianssand. Og inden du tænker: øh – hvad med pool, strand og gin tonics? så kan jeg sige at denne ferie er skræddersyet til Augusta, men det betyder skam ikke at mor her ikke kommer til at hygge sig, for jeg glæder mig umådeligt meget (og mon ikke der er gin i Norge 🙂 ? )

Det der er det særlige i Norge nemlig blandt andet Dyreparken, der er en kæmpemæssig park med både dyr (selvfølgelig), men også familieattraktion, hvor Thorbjørn Egners univers, der tæller blandt andet Folk Og Røvere i Kardemommeby og Karius og Baktus figurerne. Så parken er en kombination af både dyrepark med over 200 dyr, et stort naturskønt område, og underholdning, i form af dukketeater og meget mere! Jeg har gennemlæst hjemmesiden, og jeg kan ikke andet, end at klappe i mine vinterblege hænder!
Jeg har fortalt Augusta vi skal afsted, og hun snakker allerede om færgetur og ferie i Kardemommeby 🙂 Vi synger Kasper og Jesper og Jonathan hver aften, så jeg glæder mig til hun skal opleve mere af dén verden 🙂

Er der nogen af jer, der har prøvet sommerferie i Norge?
Jeg selv har nemlig kun været der, med flere meter sne, og med intentioner om at køre pisterne tynde – hvilket Norge jo bestemt også er god til!

Og fordi Dyreparken fylder 50 år kommer de til Danmark! …eller dem der kan, transporteres hertil, for det ville være synd at smide tigere og gorillaer i en trailer.
Visit Norway har sørget for at 200 professionelle skuespillere fra Dyreparken kommer til Herning i messecenteret, d. 26.-28. februar, til det store arrangement, der hedder Ferie for Alle, hvor der vil være Karius og Baktus dukketeater, ansigtsmaling, konkurrencer og mere – ja, læs bare alt her.
Dér kan man smutte forbi, hvis man bor i en overskuelig nærhed, for at hygge, blive underholdt, og måske fristet til at smutte til Norge på ferie.

Jeg kommer ikke selv med på messen, men vi skal jo selv til parken ved Kristianssand / Sørlandet, i sommerferien, og jeg glæder mig til at dele oplevelsen med jer 🙂

God fredag!
Kærlig hilsen Johanne

Dette indlæg er i samarbejde med Visit Norway

 

   

8 kommentarer

 • Stine

  Sørlandet er nogenlunde det eneste sted i Norge jef ukjent har været. Men Norge er meget fint ar hilde sommerferie i- der har jeg gjort hvert år i 30 år. Når min datter bliver ældre tror jeg også jeg vil en tur til Kristiansand.

  Kan høre der er et stort hit hos børnene i mi moske familie. Har lige være I Norge i sidste uge og da var færgen også et stort hit. Hun er dog kun halvandet of forstod ikke konceptet. Men det var sjovt at kigge ud af vinduet og der var masser at lege med også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg var for efterhånden mange år siden på en endags tur til ‘kardemommeby’. Husker det stadig tydeligt og jeg har vel været omkring 10-12 år og er i dag 24. Fantastisk sted. Maden (og alkoholen) er dyr i Norge men sådan er det jo – jeg ville nok købe eventuel alkohol og slik på færgen 😉
  Men glæd jer. En fornøjelse for både børn og voksne!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg var på sommerferie i Norge, da jeg var ti, og husker det som en rigtig fin ferie, hvor vi var heldige med masser af sol og besøg i en anden park, et sted længere nord på. Hed den måske noget med hundefoss…? Hmm, anyways, Norge er smukt og venligt, det eneste man kan være rigtigt utilfreds med, er priserne på alting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Vi var der forrige år med et barn på 2. Det var en efteråret og der var ikke teater, men dyreparken var så fin. God tur. Jeg er meget misundelig og glæder mig til at høre om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Andreasen

  Jeg vil SÅ gerne til Norge og holde sommerferie, og dyreparken er drømmedestinationen. Vi kommer ingen steder denne sommer, men måske næste år, glæder mig til at høre om jeres oplevelser. Min svigermor er fra Norge, så vi har lidt et ekstra incitament til at tage dertil, det er nemlig barndomsminder for min mand, og der er ligesom noget specielt over, at genopleve dem, nu med ens egne børn. Sådan har jeg det med min barndoms campingferier til Italien, det skal vi også prøve! Håber I får en skøn skøn tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger altid masser af tid op at planlægge sommerferie – og fpr specielt lysten til at drømme mig afsted, mens det er vinter og koldt udenfor 🙂 Altid dejligt med lidt inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • StineT

  Min kæreste kommer fra Norge, og faktisk bor han der også nu. Så jeg er jævnlig i Norge, dog har jeg aldrig været i hverken Kristianssand eller i Kardemomme by, men det lyder som et skønt sted! Norge er skøn og smuk om sommeren – især hvis vejret er godt 🙂 Dog vil jeg anbefalde dig at købe Gin og andet alkohol med hjemmefra, da alkohol er tæske dyrt i Norge!!! Husk at tjekke alkohol kvoterne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OPTURS FREDAGSLISTEN