OM ORDETS MAGT OG TOPPEN PÅ BLOGGEN

AF MIG OG AF JER

2016-03-03 14.33.242016-02-18 16.12.06XSponsoreret indlæg
– sætningen er altså ikke altid helt passende. Samarbejde synes jeg lyder bedst i dette sammehæng, og perfekt til dette, men der er bare blog-teknikaliteter og begreber, der skal være præcise. Ordet samarbejde er sgu bare lidt blødere, og indbefatter i min optik det jeg gør, når der er et ligeværdigt link mellem et firma og min blog og dette samarbejde er en hel del mere, og det håber jeg I lige vil hænge ved, for at læse lidt om, da det kommer til at være en del af mit liv det næste lille stykke tid 🙂 For jeg har nemlig smedet jern med X Jewellery – et skønt smykkemærke, som jeg laver et par dates med, der kommer til at sende mig en smule rundt i landet, for at møde jer.

Pointen ved armbåndene, som er dét der er i fokus og som flere måske har set hist og pist på de sociale medier, særligt hos modebloggere nok, er at man selv skal samle dem, og selv skal sammensætte, så det reflekterer ens personlighed og ens stil. Sloganet er “MADE BY YOU” og med materialer som bronze, sølv, endda gummi i forskellige farver og et hav af forskellige links, eller led, kan man altså lave noget helt unikt – og i forskellige prisleje.
Jeg har selv haft muligheden for at lege med det – for det er det man gør… og jeg fordybede mig total i “opgaven” sammen med Emma Martiny, som ved min side også skulle sammensætte og opbygge et armbånd 🙂
Jeg er selv en sølvpige (Emma viste sig at være en blanding), og har derfor sat mit eget armbånd op omkring sort gummi – der forresten kun koster 10 kr. pr. led -, og nogle særlige sølvlinks, som jeg synes er flotte, men som også har en betydning. Dét vil jeg komme ind på senere 🙂

Samarbejdet er for mig pisse spændende fordi jeg synes mærket er fedt, og fordi jeg kan lide produkterne – og derfor synes jeg godt det kan være en del af bloggen i en tid 🙂 Det er ret enkelt 🙂 … plus jeg jo håber gevaldigt på at møde nogle af jer! Jeg ved selvfølgelig godt at dette ikke er noget jeg sådan normalt beskæftiger mig med, og det er også sjældent at indlæg som disse er en del af mit virtuelle blogliv, men indimellem må man jo udleve sine lyster og interesser, og bare håbe på I støtter op om den beslutning 🙂

Dette indlæg er egentlig også til for at jeg med bøjet nakke og megen ydmyghed håber at I vil komme og hilse på i: Vejle, i Vibholm Guld og Sølv, Søndergade 2, den 17. marts (som i: om et par uger) fra 16-18
…jeg kan sgu friste med bobler (YAY), gratis krammere (til de der vil), snacks (til alle), goodiebags (til de første). Plus! Der vil være en konkurrence og man vil få en gave med, såfremt man falder over noget man bare SKAL have med hjem samme dag 🙂

Dét disse “events” går ud på, er at du sådan helt uforpligtende kan kigge forbi, sige hej, kigge lidt på smykkerne og meget gerne eksperimentere med at lave armbånd. Det er nemlig det der er det sjove: at selv kreere smykket. Du kan lure lidt på udvalget på deres webshop inden, hvis du vil. Der er ikke nogen der forventer noget som helst, men du kan regne med en god stemning og festligt humør fra min side og jeg kan måske lokke med at der er en heldig dame eller mand ved hvert event, der vinder det armbånd, som man nu har stået og hygge-opbygget den pågældende dag 🙂 og du bestemmer selv hvornår I tidsrummet I vil komme, og hvor mange venner / børn / familiemedlemmer du tager med 🙂
Der er jo lidt tid til, så jeg teaser lige kort inden her på bloggen, og håber alle, der bor i nærheden, vil tage turen ind og sige hejsa til lille mig!

Håber at se en masse af jer 🙂
Kærlig hilsen Johanne

I samarbejde med X-Jewellery

   

2 kommentarer

 • Amalie

  Hej Johanne. 🙂
  Jeg er lige stødt på din skønne blog. Hvis man godt gad at læse den fra start, er der så en smart måde at gøre det på?
  Kh. Amalie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Amalie
   Jamen velkommen til 🙂
   Dét spørgsmål har jeg aldrig fået før, så jeg har tænkt en del… men jeg kan ikke regne det ud, hvordan man tager den kronologisk 🙁 Desværre!
   Kh Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

OM ORDETS MAGT OG TOPPEN PÅ BLOGGEN