Når pris, kvalitet og design går hånd i hånd: favoritter fra POMPdeLUX

[SPONSORERET] En morgen i mit liv – og en lille påmindelse

_DSC3866Sponsoreret indlæg | i samarbejde med X-Jewellery

Jeg er netop ankommet til skolen – hurtigere end jeg plejer. Årsagen er ene og alene: mit transportmiddel er opgraderet gevaldigt! Jeg har jo som sagt anskaffet mig cykel og anhænger, så i morges tog vi den første tur til vuggestuen i vognen og det endte jo ret sprødt i og med jeg nu sidder i kantinen – endda med kaffe i blodet – i så god tid, at jeg lige kan blogge, inden jeg skal mødes med min gruppe 🙂
Pt. er vi faktisk ved at udvikle en hjemmeside, der skulle hjælpe organisationer, virksomheder og private til at kunne lave frivilligt arbejde, eller byttetjenester er det faktisk. Meget fikst! Og egentlig ret udenfor pædagog-kontekst, men nogle gange er de lidt kreative med opgaverne på seminariet.

Vi stod op klokken 06.30 – eller jeg fik lov til at snooze til 07 🙂 og så lidt iPad, mens morgenmaden kørte ind, og jeg lagde makeup ved siden af. Godt humør, hvis man lige ser bort fra mindre sammenbrud om manglende puslespilsbrik – men ellers! Derefter stod den på tøj (frit valg fra Ikea-posen med rene klæder) og så afsti-afsted til henholdsvis vuggestue og skolen.
I.GOD.TID! WHAT THE FUCK! Stjernerne må stå i række eller noget! Det var første gang jeg har kørt hende i vuggestue, og begejstringen for anhængeren er ikke blevet mindre. Det lykkedes mig at “koble af” og som sagt komme til tiden!
Og prøv lige at se tutten i vognen – hold kæft hun er sød!

Nå, men sidst jeg skrev om at jeg kom til Vejle snart, var der jo 14 dage til, og nu er det altså om tre dage – altså på torsdag og det er det jeg gerne vil minde jer om 🙂
Det er i Vibholm Sølv og Guld og jeg glæder mig virkelig meget til at vise den fine kollektion, hvor det handler om at man selv leger med led og sammensætter et personligt armbånd. Jeg er dog godt nok lidt nervøs, for jeg ved ikke hvor mange der dukker op.. men om det så er for at se mig, for at lure på X-Jewellery eller for at drikke bobler og snacke er for mig sådan set lige meget, bare der kommer en masse og så skal jeg nok sørge for god stemning og underholdning 🙂

Det er altså d. 17. marts fra 16-18. Læs mere her. JEG glæder mig super meget!

Jeg håber I får en skøn dag allesammen…med en masse kaffe selvfølgelig! Jeg håber også det er gået mystisk godt for jer i dag! Det er jo som om når en ting går galt, så er det bare et korthus, der vælter.. men hos mig går det underligt godt (7-9-13)
….men det kan da være der kommer et indlæg senere i dag, hvor det viste sig at være en værre Tycho Brahe-dag 🙂 Meget kan ske!

P3170965

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når pris, kvalitet og design går hånd i hånd: favoritter fra POMPdeLUX