Klar til at erhverve mig min største investering til dato

Hvad sker der for IG-tendensen med uinspirerende, præsentiøs og masseproduceret indretning?

Jeg elsker Instagram, for hvad det er! Jeg tænker vi alle har et forskelligt take på det, for Instagram er vel som man selv vælger det skal være, da man netop selv kan udvælge (og fravælge) hvad det er man vil se på. Modsat Facebook for eksempel, hvor 3/4 oftest er noget ens egne venner har liket, hvad firmaer har betalt sig til man bør se, eller den der trøje du lurede på, fra Asos, der forfølger dig til andre websider.
For mig er Instagram en pærevælling af alt, der måske opsummerer hvad jeg finder interessant at lure med hos. For mig er det bl. a. at internet-stalke seje og sjove mennesker. Det er nok særligt dét JEG får ud af Instagram.. det at lure med i andres liv. Med forlov. Mediet udfylder for mig også en editoriel rolle, da jeg nok har erstattet mange profiler med det jeg brugte magasiner til engang. En håndfuld inspirerende modetyper og aktive mærker på Instagram og blogs kan i mine øjne sagtens klare det som jeg ville få ud af at bruge 40-50 kr. på et blad – og så er det jo endda gratis. Når jeg skriver inspirerende er det for mig noget, der er en blanding af noget jeg selv kan bruge og/eller noget nyt. Altså nogen der sammensætter, leger og er kreative i udtrykket.

Der hvor jeg ikke kigger med (mere) er disse gensplejsede indretningstyper – for det er som om de formerer sig selv mere og mere, i de 3,5 år jeg har været aktiv på IG. Vi kan da lige slå en streg i sandet og lige nævne at det rager mig en papand om du køber Kählers jubilæumsvase og bruger andres profiler som din indkøbscheckliste, når du renoverer dit kontor/hyggehjørne, men som udefrastående, der blot lurer og blot har en mening om tendensen (ikke om dig, som person), så synes jeg efterhånden det er noget af det mest uinspirerende crap jeg længe har været vidne til.

Jeg har Kay Bojsesen aben. Den mangler godt nok benene, efter et sammenstød med baby-Augusta, og den har uden tvivl mere indtørret mos og broccolisnask på, end den gængse masse-producerede abefætter. Jeg har da også en kubusstage. Og deltaget i en ByLassen konkurrence, hvor jeg havde den på hovedet som en Lucia-krans, og nu er det ikke fordi jeg blev bitter over at jeg ikke vandt..for det gjorde jeg ikke (altså hverken vandt, eller blev bitter), men det er mere for at nævne at vi da alle kan se fællesnævnere i samme hjem. Og inden jeg vender det kongelige stel, der figurerer på næsten alle danske profiler, under hashtagget #blåguld og får et rap over næsen – for INGEN må da skrive noget som helst grimt om de flotte danske, håndmalede stel..altså de 10%, for 90% bliver jo malet i Thailand.. – så skal jeg da skynde mig at sige at jeg skam selv har Royal Copenhagen (hvilket gør det legalt at trashtalke og grine af tendenser så).
Det er jo sådan set ikke Royal Copenhagens skyld hvad slutforbrugerne gør, og egentlig så er det da lidt ærgerligt at det stakkels porcelæn udsættes for samme uinspirerende stilleben gang på gang på gang, som var det photoshoppet sammen.

Egentlig er vi danskere ikke pisse originale, selvom vi gerne vil have det. Vi har da på bundlinjen MEGET af det samme lort – om det så er den der grebfri kommode fra IKEA, lampen der er så pissesvær at samle (det ved jeg om nogen), fra Normann Copenhagen eller plakater over vores fødeby, over spisebordet. Det er virkelig svært at stå for sig selv, og have noget, som ingen har, men modpolen: at ligne alle andre er sgu blevet en skræmmende tendens.
Og hvorfor indrette sig som alle de andre? Og hvorfor er det mega populært at tage foto efter foto af det samme hvidt-i-hvidt, design-i-design hjem? – Hvorfor er det INSPIRERENDE?

 

image1(1)
Igen, man kan da bruge Instagram som det passer en, og bare lade være med at følge disse profiler. Det er bare som om at de man følger i forvejen bliver smittet af denne design-kopi-se-mit-hjem-med-de-rigtige-mærker-virus og pludselig bliver transformeret til disse hjem, hvor de fra Kender Du Typen ikke ville vide hvem fanden der bor der, for det er så støvsuget fra alt der hedder personlighed og historie?
Nogle vil måske være snotuenige, men vi køber vel alle ud fra hvad vi kan lide, og samler gennem tiden på det der betyder noget for os.. men hvis al ens indbo og nips er hapset nede i Decorate eller Magasins boligafdeling, så er der sgu intet personligt over det hjem. Så kunne man bare have ringet til en indretningsarkitekt med speciale i HAY og sagt: Et styk stue til 70.000 kr., tak! og BUM! Så ville du have et misundelsesværdigt ægte Instagramhjem.
Jeg siger ikke du skal rende på loppemarkeder eller gemme din oldemors sybord, men for fa’en – kan vi ikke forsøge at separere os en smule fra hinanden og se os lidt for unikke til at tage det skide samme billede af vores køkken eller farvekoordinerede skyrmorgenmad med tilhørende blødkogt æg og kaffe med hashtagget #latteart?

Jeg skal passe på med at stikke snuden frem. Jeg har jo gjort det før, og det førte ikke noget godt med sig, ud over at jeg fik lettet mit hjerte. Jeg fik tilgengæld en masse blokeringer og megen bag-om-talen og svinen til… nok fordi nogle kvinder akilleshæl ligger i deres hausfrau behov for at svinge dankortet til bolig-grej, men det er jo ikke det økonomiske aspekt jeg stiller mig uvidende overfor.
Jeg hader ikke hjem med designermøbler, og jeg hader da ikke folk der vælger at indrette sig på en bestemt måde (samme måde) – jeg synes bare det er pusseløjerligt og måske halværgerligt at det der er moderne og det de unge ser på nettet sofaer til 50.000 kr., stel der koster mere end min halvårlige indkomst og mærkevarerspam? Så selvom man endelig fik den hvide kubusstage i julegave, så skal man pludselig have den i bronze, med plads til 6 lys, fordi vi bliver bildt ind at det selvfølgelig er sådan det er? Køb køb køb og smid væk væk væk.

Vi skal bruge Instagram til det der gør os glade, og hvis det gør dig glad at bo som alle andre, og hvis det gør dig glad at kigge på et billede af en Panton lampe ved siden af farvekoordinerede bøger, i en ABC-what-the-fuck-do-I-know-reol og så tage det samme billede af din Panton lampe ved siden af farvekoordinerede bøger, i en ABC-what-the-fuck-do-I-know-reol så gør det… For for fa’en hvor er det jo populært.

Det kan da godt tænkes det ikke er mig der ikke kan se nuancerne – hvad ved jeg.

…men det med at være fristet til at vælge handler måske også om muligheden for at vinde i de ugentlige KÆMPEGIGANTISKGIVEAWAY-konkurrencer, hvor det for afholderne, altså profilerne, handler om at få følgere og smyge sig galant udenom spam-kodekset – og hvor vi alle for en stund glemmer at alle, der skal vinde lige skal beskattes?
Jeg kommer ikke hjem og råber dig i dit hoved, men jeg har sgu brug for – og jeg har  lov til – at udtrykke at jeg ikke fatter tendensen. Hverken for indretningsbølgen eller for hvorfor man synes det er fedt at Instagram skal være en konkurrencebod med repost efter repost efter repost efter repost efter repost efter repost efter repost efter repost efter repost…….

Hvad tænker I?
Hvad får man ud af det?
Køber man ind efter Instagrams-tendenser?
Se f. eks. ByKlipKlap madrasser, der kan koste en måneds institutionsplads… det er blevet et musthave – men fordi det er det fedeste, eller fordi vi bilder at det er det fedeste, da vi ser det overalt?
Hvorfor følger man “samme profiler” – og hvorfor er det populært at gøre det ret ens, når man laver en profil?
Hvorfor inkorporerer man det i eget hjem, sådan næsten 1:1?

   

93 kommentarer

 • Sarah

  Fantastisk! Jeg kunne ikke være mere enig. Det stikker mig desuden i øjnene, og pirker til min brækrefleks, når bloggere i flok kopierer hinandens udtryk og vendinger. Måske ubevidst? Udtrykkene “nuvel” og “krapylerne” er overalt for tiden. Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Bloggere har helt sikkert også en tendens til at gøre det samme, skrive om det samme og bruge samme begreber 🙂
   Faktisk ift. krapyler synes jeg kun jeg ser det eeet sted (Twinpeaks), men jeg læser heller ikke med hos alle.
   Jeg ved de fleste skriver: i min optik (mig inkl) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   … Og voksne kvinder som “dimser” rundt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Jeg bliver nødt til at kommentere her! Det der “dimsen” rundt har jeg aldrig forstået. Mon evnen til at dimse rundt, når #mitguld sover på 3. time, som de oftets formår at gøre det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg har aldrig dimset, men fordi jeg netop aldrig har hørt det så meget (må følge nye blogs, haha), så får jeg helt lyst til at bruge det 😛 Betyder det: fjanter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Holmgaard

   Uhh, tror “dimsen” rundt betyder at man flytter rundt på alle ens nips/dimser 😀 så du ska bare flytte rundt på din amputerede abe, en RCP tallerken og K-vasen, så er du allerede SÅ meget med! TAK for dit indlæg! Det gjorde mig glad! Jeg har en lille profil på ig, med få følgere og jeg tror NETOP det er fordi mine billeder ikke er #instalike, men fra virkelighedens verden med 3 børn, en masse kreativitet, personlig indretning/stil og så lige en bonus lidelse aka angst som jeg skriver “varmt” om!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahaha, du har nok ret 🙂
   Det lyder sgu til du har noget på hjertet – det vil jeg LANGT hellere følge, end et opstillet liv. Hvad hedder du derinde, om jeg må spørge?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Helt enig. Uinteressant, uoriginalt og tenderende til intetsigende. Nogenlunde ligesom det er tilfældet med “tilfældig” benævnelse af tøjmærker – især børnetøj – hvor noget åbenbart også er væsentlig mere IG-egnet end andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Der har alle dage været ting der var moderne, og tendenser, som blev fulgt af mange (derfor det bliver kaldt tendenser vel), så nogle får øjnene op for nyt og så pludselig har alle det samme.. men når det bliver SÅ mange sammentræf synes jeg selv det bliver en tand monotomt, men selvfølgelig.. man skal jo købe efter hvad man selv synes er fedt. Jeg går bare selv udenom visse ting, fordi de netop er masseproduceret og topmoderne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  HØRT! Jeg er ved at brække mig over hay looket, over alle udstillingshusene! Frem med personligheden og væk med Hvidt i Hvidt, hay hjem og top cleane børnehjem (for det kan da kun se sådan ud 1 sek når der er børn i huset…det håber jeg da for børnenes skyld)
  TAK for dit indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Man kan godt have et ryddeligt børnehjem, – også når børnene er hjemme, – men så ligner børneværelset til gengæld ikke de pastelfarvede, bøjestang-med-kjoler-i-flere-douche-farver behængte og kikkasse med designerlegetøj monterede rum, jeg ser på IG 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg kan også have et pænt rum, når Augusta er hjemme..
   Men kun hvis jeg har en nøgle og kan låse det af!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det er spot on Johanne! Jeg havde lige en SMS-korrespondance med min veninde om det i weekenden. Hvad sker der for alle de kridhvide hjem og hashtags med Verner Panton og i særdeleshed Kubusstagerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Altså selvom jeg både har Verner Panton, kridhvide vægge og Kubusstage, så vil jeg vel bare mene det er skide populært, og folk åbenbart køber ind efter hvad andre har – og så nogle mer’ end andre 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Åhh Johanne.. Ha ha ha, du er fantastisk.. jeg grinte mig gennem dit indlæg og gud hvor er det rigtigt.. Vi er sgu ikke så specielle som vi selv opfatter os.. Vi er på mange måder så forudsigelige.. Når man en aften går en tur i Aarhus og kigger op mod vinduerne er det næsten så sikkert som amen i kirken, at du får øje på en Kubusstage og en Lyngbyvase. Arbejder i en multikulturel virksomhed og en pige fra Frankrig spurgte mig, om vi havde det med stagen og vasen som vi har det med vores flag, for hun synes bare ALLE havde dem.. Skræmmende observation..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Tja.. Det hedder “det moderne”.. og pt. er der bare mange der bor ret ens, ik?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hvor dejligt det kan skabe grin (også måske lidt af en selv.. jeg rammes i hvert fald lidt af mine egne ord, ift. købskultur).. Du har ret – det er overalt.. ikke kun på Instagram, men min tro er at det er der mange henter deres 1:1 inspiration.
   Hahaha.. skræmmende observation. Det kan være vi skal ændre vores nationaldyr til træaben 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak Johanne, shit jeg har ventet på dit brøl og ved godt de nok føre lidt bøvl med sig men det er så skide vigtigt det her. Så tusind tak !

  Nu kan jeg kun lure i egen bolig og tage udgangspunkt i at ungerne skal have nyt værelse og jeg har siden dec kigget og kigget. Både her og på pinterest og jaja, jeg kan da godt lave den der fine hus seng som jo er super fin men nu er over alt og putte 10 LEGO klodser og en happylight lyskæde derind . Men nej . Jeg har selvfølglig fundet inspiration men mine hænder og en hammer er gode nok – hr mand er ude i hampen med det også er økonomien også en vigtig del af dette . Så hold op hvor kan jeg følge dig og særligt fordi jeg nu har sidder og luret børneværelser og vi har alle en smag – som vi deler og låner fra andre . Men jeg er nok mere praktisk – bo med børn og på su agtig og kan godt lide “Hvidt” så alt legetøjet kan være farverne og ikke sagt jeg så maler deres stabelklodser i pastel. Men det er grundtanken og der er sikkert lidt ferm mm. Men der er også et klunser skab fra hvem ved hvornår og loppefundet fra tap 1 og mors bogreol som hun lavede i sløjd fra 9’ende klasse. Det går nok. Bare man selv føler man ønsker og erhverver sig ting for sin egen skyld og ikke med tanken om hvor godt det vil se ud på IG

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Christina!
   Tak for din kommentar! FEDT du har indrettet uden at føle dig lænket til hvad der er populært, eller blevet påduttet tendenser. Det er jo lige meget – man skal jo bare indrette sig som man selv kan lide det, og efter hvad der giver mening for en (også økonomisk sgu!)
   Selvfølgelig er “hvide hjem” da også en stil – det skal jeg ikke gøre mig til dommer over, hvis man vil leve med pasteller, men sålænge hr og fru Danmark ikke copypaster fordi de tror det er det eneste rigtige, så er jeg glad!
   Så jeg er helt enig med dig.. hvis jeg havde kundskaberne – og tiden – til at lave en bogreol så ville den ALDRIG forlade mit hjem – HAHA

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Uh det er lidt vand på min mølle Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har tænkt de samme tanker SÅ mange gange! Jeg synes egentlig, meget af det danske design er ganske flot (kähler vasen har jeg dog aldrig og forstået, og det blå royal er bare for yndigt til min smag). Men har jeg i et splitsekund overvejet at købe det? Ja! For jeg tror virkelig, som du skriver, at vi bilder os selv ind, at det er “det fedeste”, fordi man ser det overalt. Oftest synes jeg dog, at tingene bliver mindre fede, fordi det netop er noget, alle ejer.

  Det er en interessent tendens! Men for mange er det nok bare den nemme og sikre (omend kedelige) vej til noget pænt i ens hjem.
  Det er lidt skræmmende.

  Ny følger her, i øvrigt 🙂 Dejligt med lidt sarkasme og billeder uden filter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Maria!
   PRÆCIS! Dansk design er da fantastisk! Godt håndværk, noget med designhistorie og god kvalitet (oftest..), så det er da fristende, og jeg elsker da også selv dansk… men som du siger skal vi ikke bare stirre os selv blinde på hvad andre har, og så tro det er det eneste rigtige – hvilket jeg er bange for flere gør. Man skal jo bare købe hvad man kan lide – og så blander jeg mig sgu ikke i hvad det er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Haha, åh Johanne – der fik jeg mandagens grin. Tak for at skrive hvad vi andre tænker. Hold nu kaje, hvor er jeg bare død træt af at glo på de samme røvsyge upersonlige hjem, hvor man nærmest kan spejle sig i hvid højglans, uanset hvor man kigger hen. Jeg har unfollowet så mange på det sidste, fordi det eneste de kunne formå at poste er den ene giveaway efter den anden, hvor man skal følge 15 profiler og nærmest aflevere blodprøve, for at have en chance for at vinde. Det er sgu til at få lange patter over.
  Hvad blev der af personlighed og at skille sig ud… det er der efterhånden ikke mange der formår!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   MANDAGSGRIN! Det er de bedste.. Netop fordi det er mandag, ikke? Her hos mig regner det.. så er grin vigtige!
   Giveaways (dem der bliver repostet og som kræver ting de ikke må kræve) unfollower jeg også en efter en, men jeg må sige at jeg skam også følger profiler med designting og højglanskøkkener – der er flere hvor personen bag skinner frem, og så skrider jeg ikke “bare” fordi hun / han bor pænt og kan lide Royal Copenhagen … men når det bliver copy-paste og stilleben hele tiden, så smutter jeg.. men vi følger også alle noget forskelligt vel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  ENDELIG en der tør sige det vi andre tænker! Jeg er SÅ træt af det og følger efterhånden ikke med hos dem mere! Det er uinteressant!
  Brækker mig når jeg ser blogger efter blogger vise deres hvide, “perfekte”, upersonlige hjem frem og så lige toppe det med at skrive på engelsk, måske fordi de lige har været ude at rejse!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg vil lige tilføje at jeg altså ikke unfollower “bare fordi” folk bor pænt, eller meget hvidt – kun tager billeder af ikke-rod (fordi jeg ved vi alle har det, og fokus er forskelligt på profiler) – bare for at pointere at jeg altså ikke er smålig og design-hadende 😛 Men vi finder jo alle inspiration forskellige steder, og jeg kan høre du ikke får noget ud af dén stil 🙂 det kan jeg indimellem godt, men det er virkelig sjældent netop fordi flere er ret ens i udtrykket, og hvis det er boliginspiration man leder efter, så søger man måske lidt kant eller forskellighed, ik?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Margrethe

  Super fedt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg synes det er vildt, hvordan nogle kan indrette sig, så ALT er “et mærke”. Jeg mener, de har ikke en lille dum vase, sofapude eller stol i hjørnet, som man ikke lige kender mærket på. Alt er nyt og kendte designvarer. Det må være så dyrt! Og stressende hele tiden at skulle udskifte og købe noget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hørt! Og hvad sker der for de der børneværelser uden legetøj og uden farver? Det er som om der slet ikke bliver levet i de hjem. Men hvor finder man de mere originale bolig-profiler? Jeg mangler inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det som en anden også skriver: endelig!!! Er også uendeligt træt af det, men kan mærke hvor meget jeg bliver påvirket.. Har taget mig selv i at undeskylde for mit hjem overfor veninder, der lever med hvid, sort og grå. Kobber som eneste farve. Her er der farver i alle rum… Og jeg elsker det. Det her indlæg har inspireret mig i DEN grad til at dele mere ud af mit hjem. Dele mere ud af min almindelighed, der kommer til udtryk i er helt ualmindeligt hjem – i instamålestok i hvert fald. Vi har nyt, gammelt, slidt og fint i en stor pærevælling. Arvestykker og hjemmelavede malerier og børnetegninger på væggende. Og pt en masse papirstumper på gulvet, fordi min (næsten) 3-årigt har lært at klippe med saks.

   Når det er sagt, så lære jeg om netop denne tendens til at kopiere for noget tid siden. Der er noget helt instinktivt i os, at vi gerne vil passe ind og være en del af flokken. Hvis vi er for usikre på vores accept fra andre, må vi kæmpe for at tilpasse os. Det kan forklare tendensen. Jeg har dog også veninder, der bare bliver stressede og utilpasse af for meget spræl på farverne, så de har det bare bedst med hvide ting. Jeg gør mit bedste for at bringe lidt rod og spræl ind i deres hjem

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Ej ej ej ej kære Didde Sofie.
   Det er netop dét jeg vil komme til livs! Hvorfor skal du dog undskylde?
   Det med farver lyder da skønt! At nogle så lever i sort/hvid gør da ikke de ser ned på et hjem som dit – for det er da fedt med en blanding af alt det du opremser 🙂 Så må dine veninder altså lige chille 😛 HAHA

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det tænker jeg dog bestemt der gør – det er bare ikke det der bliver fotograferet. Vi har vel alle nullermænd og rod 🙂

   Jamen jeg kender en del. Måske jeg skulle lave sådan en anbefalingstur på bloggen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Andreasen

  Så fik jeg skrevet en side på min opgave, og måtte endelig læse dit indlæg, efter du fristede på ig. Jeg er stadig ret ny på ig, og dette er min første kommentar nogensinde på en blog, som jeg også kun har læst meget få af (men er blevet afhængig af din). Men jeg har lagt mærke til helt samme tendens siden jeg oprettede min profil på ig og begyndte at følge de første, flere og flere kom til at ligne hinanden, mon ikke det i stor stil handler om, at man ser nogen få succes med det, og så ønsker at kapre de samme følgere? Jeg er selv vild med lyse nordiske hjem og dansk design, og har fundet inspiration i den slags profiler, MEN kun til en grænse, da det netop et meget vigtigt for mig at vores hjem har liv og sjæl, afspejler vores familie, og at børnene har plads til leg der hvor vi er! Vi har kun boet i vores hus i 1,5 år, så indretter stadig, jeg håber det med tiden kommer til at være et hjem med hygge, hjerte, personlighed og nordiske lyse toner, hvor der er rart at være og komme. Vi spiser stadig ved mine bedsteforældres campingbord fra 70’erne, og møblerne afspejler stadig vores Ikea studiehjem, men her hjemme tager ting og indretning tid 🙂 godt brølet, lad os dyrke hyggen i de danske hjem mere end ensretningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Daniella!
   Velkommen til det første svar på din første kommentar 🙂 Tak for du vil skrive den, og tillykke med din Instagram 🙂
   Jeg er også helt vild med det nordiske.. der er vi ret ens, men ja, der er netop en grænse for mig også..
   Det at “have stil” og “indrette sig personligt” er der SELVFØLGELIG ikke noget endeligt rigtigt svar på – og hvis der var betød det sgu ikke at jeg kendte det 😛 – men som du siger synes jeg man skal omgive sig med det man kan lide, og det man synes er pænt – og så bare sige fuck hvad andre bruger og køber 🙂
   KH Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et ben i hver lejr; det der er trendy, jeg kan lide må geeerne flytte ind – ligesom med Harry Potter fornægter jeg ikke en god idé, når jeg ser den :p
  Dog har jeg en forkærlighed for loppefund, gøgleri og bras, og selvom min stue har ændret sig siden dette indlæg, giver det et ret godt billede af dette http://venterpaavin.blogspot.dk/2014/04/boligglimt-stue-edition.html?m=1 😀

  – Anne
  http://venterpaavin.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahaha Anne – elsker du altid er her! Du er sgu selv en skide sej blogger, men du er altså også en fantastisk læser, for du kommer altid med input.
   .. Potter referencen var dog ny 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, du er satme sød er du – selvom jeg max får svinget en kommentar ud på månedsbasis, er jeg glad for, den altid er værdsat her hos dig 😀
   Potter rocks my socks, tjek evt mit sidste indlæg; jeg er så klar på at male egen væg Hogwartsstyle, hvis jeg havde evnerne :p

   – Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Da jeg så din lille “teaser” på Instagram, tænkte jeg på en lun bolle med nutella og et glas cola og ja tak, nød hvert et ord.. Er så træt af de profiler – og har flere gange oplevet at flere af “disse” profiler har været inde og følge mig, for bagefter at “unfollow” igen, kun for selv at få flere følgere.. Og deltager af princip bare ik i konkurrencer, hvor man skal følge “denne og denne” for at deltage – no no no go!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg er helt enig i det du skriver! Da jeg startede med at følge med på ig, fulgte jeg også en del forskellige indretnings-profiler, men pludselig er det som om at personligheden bag er forsvundet fra disse profiler. Derfor følger jeg heller ikke med længere hos de ellers fine glansbilleder. og som du slutter af med, så er mit liv simpelthen også for kort til alle de irriterende GAW og (IKKE MINDST) SFS. Det der falske rygklapperi og ananas-i-egen-juice koncept, det magter jeg ikke!!!! Godt at du udtrykker den frustation, som vi jo allesammen går rundt med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   SFS skal skride! GR! Det burde være ulovligt faktisk!
   Og tak for du giver mig plads til at udtrykke min holdning.. det er jo (sgu) ikke alle der er enige i at jeg må lufte den.
   Jeg har også fulgt mange fra start, og ja, de ændrer sig – og det skal de da have lov til, men de taber mig som følger når de forsøger at ligne hinanden.. Jeg kan godt lide nogle der TØR

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan sagens følge dig!

  Mit umiddelbare indtryk er at immaterielle goder som fx interiør, ikke blot bliver købt for deres egen skyld, men også for andres. Forstået på den måde, at man får et kick af at vise sit nye køb. Man nærmest køber sig til læsere… måske lyder det lidt ekstremt, men inderst inde tror jeg ikke det er for deres egen skyld. I det store hele handler det om at iscenesættelse…
  Alle sociale medier bærer præg af dette. Virksomhederne udnytter dette i forhold til konkurrencer, som har en tendens til at skabe træværdighed i og med de involvere forbrugeren i købet.

  Jeg ønsker ikke at støde nogen, men hvor er det dejligt at læse et ærligt indlæg uden filter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg kan se en fornuft i det du skriver. Det er måske for andres skyld.. selvom ingen vil indrømme det.
   Men køber man noget, som man ved andre vil synes er pissegrimt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majse

  Hej Johanne. Enig, enig og enig. Jeg har det personligt sådan at jeg ved at der hos mig kan opstå “et behov” jo mere jeg ser på ting som fx. en kubus-stage, så jeg unfollow’er og vælger derfor de ting fra, som jeg ved ikke vil gøre til eller fra på min lykke-skala 🙂 Gir’ det mening?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kubusstagen og Lyngbyvasen er for indretningsprofilerne, hvad avocado og chai-grød med symmetrisk ordnede bær og nødder er for kostprofilerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Materialistisk verdenssyn er på mode og køb og smid væk trenden ender med at skade vores klode. Du får sikkert høvl men du kan klare det for det rammer jo os alle… hver vores last om det er fattigmandsguld , libertyprint, leolove eller at se verden i pastel/ og to filtre og opstillet perfekthed. En fikseret verden som efter to filtre og en beskæring ikke er virkelig mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor har du ret! Jeg elsker dansk design og ejer både kubus, RC, en hay lysestage, kaj boyesen figurer og et par hoptimister – dog begyndte jeg at samle på RC som 16 årig (for 10 år siden, ingen kunne forstå det og synes det var grimt og dyrt – nu “misunder” de fleste af dem det) aben er fra min barnedåb og min kubusstage fik jeg i 18 års fødselsdagsgave, dette blev og er sjældent blevet dokumenteret på de sociale medier, det er ikke et behov jeg har! Derudover elsker jeg at samle ting til storskrald og til diverse markeder, for det synes jeg nemlig er med til at give personlighed og en dejlig stemning i min lejlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det lyder sgu som et skønt hjem du har 🙂 Det med at man køber ting fordi man kan lide dem – ikke bare fordi de er pisse populære.. det er fedt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det som en anden også skriver: endelig!!! Er også uendeligt træt af det, men kan mærke hvor meget jeg bliver påvirket.. Har taget mig selv i at undeskylde for mit hjem overfor veninder, der lever med hvid, sort og grå. Kobber som eneste farve. Her er der farver i alle rum… Og jeg elsker det. Det her indlæg har inspireret mig i DEN grad til at dele mere ud af mit hjem. Dele mere ud af min almindelighed, der kommer til udtryk i er helt ualmindeligt hjem – i instamålestok i hvert fald. Vi har nyt, gammelt, slidt og fint i en stor pærevælling. Arvestykker og hjemmelavede malerier og børnetegninger på væggende. Og pt en masse papirstumper på gulvet, fordi min (næsten) 3-årigt har lært at klippe med saks.

  Når det er sagt, så lære jeg om netop denne tendens til at kopiere for noget tid siden. Der er noget helt instinktivt i os, at vi gerne vil passe ind og være en del af flokken. Hvis vi er for usikre på vores accept fra andre, må vi kæmpe for at tilpasse os. Det kan forklare tendensen. Jeg har dog også veninder, der bare bliver stressede og utilpasse af for meget spræl på farverne, så de har det bare bedst med hvide ting. Jeg gør mit bedste for at bringe lidt rod og spræl ind i deres hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Jeg er SÅ enig, men synes faktisk samtidig det er svært at være personlig, for der er jo (også) gået mode i at ’bo personligt’; have møbler i teak, gamle landkort eller blomsterprint, det bornholmske keramik og andet #genbrugsguld eller versionen med ’unikke’ prints fra Etsy, en DIY-bænk lavet af traller med et fint skind på krydret med en lampe fra Lauritz..
  Jeg bor selv med teaktræsmøbler i skøn forening med IKEA, kähler og kubus, men det er jo heller ikke særlig personligt. Mit eneste #blåguld er en vase arvet fra min farmor, men dét er jeg jo heller ikke den eneste der har..
  Jeg synes faktisk det er lidt svært hvor man skal gå hen og finde personligheden fordi man jo på mange måder er et ’barn af sin tid’. Man bliver jo inspireret af det man ser og med IG (bl.a.) er det mange af de samme ting man falder over når man har interesse for boligindretning…
  Jeg tror på en måde bare det bliver ekstra tydeligt fordi det er så nemt at dele (og finde) på IG. For 10år siden drømte jeg om Eames stolene i glasfiber og var helt oppe at køre over Gerhard Richter plakaten fra Louisianna, men det var der pludselig også 3 andre veninder der synes var fedt og så var det jo ligesom ikke så specielt længere.. dog uden at nogen af os havde set det på IG eller andet, men i blade, hos hinanden osv..
  Jeg synes stadig det er langt mere hyggeligt end det kridhvide look, men synes ikke det nødvendigvis er specielt personligt – hvilket det voksende marked for ‘lækre’ genbrugsbutikker måske også peger på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er med dig her næsten 100%, men må knytte en kommentar til By Klip Klap, haha. Den er FANTASTISK smart og her udelukkende erhvervet grundet netop at den er det.

  :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg har jo ikke prøvet den selv, men jeg tror sgu på den er god, nu da så mange er glade for den. Bare at de har den siger ikke meget, men det at folk tilkendegiver den er god synes jeg siger noget positivt om produktet. Dog kunne jeg aldrig selv finde på at købe en sådan sag – SELVOM den er pæn og god. Så ville jeg nok købe en billigere udgave.. men omvendt så sparer jeg ikke selv på f. eks. sofabord eller gulvtæppe, selvom et billigere alternativ lige så godt kunne bære mit colaglas og dække mit slidte trægulv 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Kæmpe applaus:) Du rammer spot-on og det her har været den bedste læsning længe for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   🙂 Jeg takker mega meget for applausen -det er sgu næsten too much 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Du er bare SÅ fantastisk til at skrive. Til at få det sagt HELT rigtig. Og så elsker jeg at du gør det (for det er der sku ingen sponsor-kroner i) :-)) Jeg er lige så “træt” som dig. I alle mine IG år, så har jeg måtte unfollow’e den ene profil efter den anden. Men jeg har også fundet ud af hvordan de “store” (ja, det kalder de sig selv) gør det: de liker lige et billede, måske lige skriver en lille kommentar hos en “lille” IG’er for at få dem i deres “fælde”, så den lille IG’er tænker: WAUW, den “store” IG’er synes om mit billede. Men den “store” IG’er er mega ligeglad med den “lille”. Den “store” IG’er fik en ny følger og følgere er lig sponsor-ting. Øv, Øv, Øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Så enig. Præcis samme følelse får jeg når jeg triller med barnevognen gennem det lokale nybyggerkvarter…argh! Det er så kvælende Mette Medium land med årets mest solgte bil holdende udenfor. Pyha – så kom jeg også af med det 😜 tak for at du tog det op :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Til Pernille: Åh ja, du beskriver vores baghave, som er rent nybyggerland. Ens huse, måske forskellige mursten, men total samme byggestil hele vejen igennem. Jeg tænker: kom nu, prøv at bygge noget HELT andet, men nej, Min ene veninde bor der, og jeg sværger: når jeg skal besøge hende, så er jeg tit endt i naboens indkørsel, for det same, same :-)) Det er fanme skræmmende !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   (Uden at have forstand på det) Men det handler vel også om pris? Tænker at det er billigere at købe huse der allerede er tegnede? Det er i hvert fald hvad jeg har tænkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Du har ret. Det har noget med budget at gøre. Men alligevel ikke. For bevæger du dig “et prismæssigt trin op” sker der fuldstændig det samme. Huset er måske i 2 etager, bilen er nu en BMW eller Audi. Men stadig ualmindelig ens. Byg da et tårnværelse, et spir, en kæmpe bue, et eller andet. Ikke en firkantet kasse med store vinduespartier – igen. Så det findes indenfor alle “budgetter”. Desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Eller en VOLDGRAV!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidiaa93

   Hahahaha, der er simpelthen alt for få huse med voldgrave omkring! Det må på min bucket-list. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rita

  E N D E L I G ! ! ! !

  Hvor er det skønt at det endelig bliver sagt højt af en sværvægter i blogverden (menes altså positivt).

  Kæmpe high five fra hende med plettede hvide sofaer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  JAAAAA!! Endelig en som tør at sige det højt.. For 2-3 år siden var jeg lige den type du beskriver – Hvidt over alt og så naturligvis de rigtige mærker… Aldrig har jeg følt mig SÅ forkert! Mit hjem lignede jo alle andres… I dag præger min kærestes og mit hjem præg af alt det vi godt kan lide. I går lavede vi en væg kun med billeder af vores familie – kun fordi vi er så satans tossede med dem, til trods for at farverne slet ikke passer sammen. Og på torsdag har jeg tænkt mig at købe et tæppe i Søstrene Grene og hænge på væggen – fordi JEG kan lide det og fordi JEG elsker hygge i vores lille rede 🙂 GOD DAG TIL DIG!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Ej hvor det lyder SKØNT! Dejligt du skred fra mængden – det er sgu ikke sjovt at kæmpe for at passe ind, hvis man ikke er tilpas i det! Så hellere indrette sig som man selv vil, uden at skule til “det moderne” 🙂
   GOD AFTEN til DIG!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg sad lige netop i går over frokosten og ytrede nærmest ordret præcis det samme over for min mand. Jeg er så enig, og det antal af profiler jeg gider følge på IG nærmest mindskes fra dag til dag. Befriende indlæg, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Tak 🙏🏼
  Jeg elsker IG, men de stilrene hjem hvor man fx ved der er børn men ALDRIG kan se det, giver mig mindreværdskomplekser! Vi skal alle bruge IG som lyster, og har man lyst til at have en profil med ene stilrene billeder med flotte opsætninger og af lækkert design, jamen så fred være med det, personligt bruger jeg dog IG anerledes!

  Jeg bruger IG som en slags dagbog nærmest. Mit hjem er hverken fyldt med lækkert design eller dyre møbler, men det er fyldt med kærlighed! Mine billeder er ikke stilrene, men de viser den hverdag jeg elsker, som mor, som studerende og som MENNESKE! Den rummer alt og intet, og for uvedkommende vil man næppe kunne finde hoved og hale i de fleste opslag, men de er slået op fordi de giver mening, for mig og for min datter ❤️

  Tak, Johanne, for et fantastisk indlæg og en fantastisk og ærlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det lyder sgu da som en skøn profil – og det må da ligge lige til højrebenet at dele det omkring en, plus det der falder en for hjerte. Skønt! Alt og intet 🙂 Tak for din kommentar, Henriette 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  On point 👏🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 TAK enlig en som bryder det der det skal se sådan her ud, så har du et perfekt liv… Det alt for hvide/mærkevare/perfekte IG liv lidt…👌🏼❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Pelc Ilkjær

  Pyha, at jeg har valgt at være selvstændig, og derfor har en indkomst efter skat på 4-6000 kr. Vi har kun arve møbler og ikea. Eller… hey… jeg fik to wiinblad urtepotteskjuler til jul (fordi jeg synes det ser sjovt ud, når de får hår), er de blevet moderne endnu?
  Jeg har også mumikopper og virkelig mange børn. Og jeg har faktisk også set at kitch er moderne. Og vi har rod. Og rod…med rod på.

  Jeg er sgu nok moderne alligevel. Men knapt så god en forretningskvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Er du seriøs frk. selvstændig (sejt btw) – de wiinblad er MEGA populære. Det kan da godt være de ikke er ALLE vegne, men de er super in. Jeg vil gerne have nogle.. Haha. Og så har jeg også mumi-kopperne. Vi har har samme sans 😛
   Men er du glad for selvstændig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender godt det med st stikke næsen for langt frem, det blev der en del blogindlæg omkring 😉

  Men til det med enigheden – det er rent flok mentalitet, at vi gør alt for at ligne hinanden. Er man ikke en del af flokken, er man ikke beskyttet.
  De der tør at stå uden for flokken, er de der er stærke.

  Vi er egentligt ret primitive dyr i sidste ende.

  Men det er derfor, at jeg ikke følger instagrammer med mange følgere. Jeg følger faktisk hellere din blog, end din Instagram. Men det er også fordi at du skriver så gandens godt på din blog. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Så det du skriver er at vi alle er zebraer, der selvom vi gerne vil have prikker er nødt til at rende rundt med striber på, fordi vi er pisse bange for at skille os ud 😛 ?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camillla

  Da jeg var 15 eller 17 havde jeg købt en bluse, den var dyr og meget pink (ja ja jeg var 15) Jeg var virkelig glad for mit køb, for ingen andre havde den agtigt. Jeg postede et billede af mit køb (sådan ret 15 års stolt) på jubii debattens “vis mig dit seneste køb” og den blev haglet ned! Altså sådan rigtigt.. af kvinder/piger/damer.
  Jeg havde den aldrig på. Ikke en eneste gang. Andet end hjemme foran mit spejl. Usikkerheden sad lige pludselig i den bluse. Nu er jeg snart 30, og den anden dag i en flyttekasse fandt jeg blusen.. Jeg har gemt den, for følelsen af lykkerusen over at have fundet den fine trøje, krydret med usikkerheden og bekymringen for ikke at “passe ind” sidder i den.
  Jeg har aldrig postet mine køb siden. Jeg viser ikke mit hjem.. Jeg har et gennemsnitshjem med lidt design og en masse hygge.
  Men jeg forstår behovet for måske at passe ind.. og jeg forstår lidt af usikkerheden omkring at vise lidt af sig selv.
  Jeg ved ikke hvad jeg ville med min kommentar. Den er virkelig ment venligt.. og faktisk er jeg ligesom dig ret træt af de ens profiler. Jeg tror bare når jeg ser dem, så tænker jeg at man måske nogen gange følger strømmen fordi man er bange for hvad man møder i dagens Danmark som individ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er 100 % enig med dig 😁 Altså sådan HELT enig – og det endda på trods af at jeg kun kender havdelen af de mærker du nævner ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har så ret! Jeg elsker at kigge på de smukke billeder, med fine hvide hjem og smukke stilleben, men det kommer aldrig til at ske hos mig… Slet ikke med to børn, der ræser rundt og RODER som ind i helvede *suk*! Men vores stil er bare heller ikke hvid og fin… Den er rå og med rød-brune mursten indvendigt i vores halvfjerdservilla, og så har jeg to giga højtalere i stuen (sådan nogle mobildisko nogle med gitter foran! De er 20 år gamle, og jeg synes de er virkeligt seje), og så selvfølgelig en dj pult i stuen… Og ja, det er mit… Ikke min kærestes ;-D Badeværelset er stadig brunt og gammelt, og selvom vi snart skal renovere huset, tror jeg vi finder nogle brune klinker igen for at bibeholde 70’er sjælen. For sjæl og hygge, det er der her! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sig

   Sofie: Det har ikke noget med gamle loppefund eller hvordan du stigmatiserer det. Det er lige meget om det er nye eller gamle ting.. Det er mere det at det er ren copy-paste. Indretningen er fuldstændig ens. Også farvevalget. Og børnetrøjet. Og. Og. Det er helt ens. Og helt fair at du kan lide det. Men vi har dog lov til at undre os om denne tendens.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg oooorkede ikke lige at læse samtlige kommentarer herinde, men dem der nåede at blive læst, stemmer så ikke overens med hvad der kommer fra mine hænder af. Jeg håber, at mange blot er enige med dig og, at det ikke er fordi det er begrænset hvad der må “stå” herinde, men det slår du mig nu ikke som, så here it goes:

  Jeg er hende, med det kedelige, upersonlige hjem, der spiser af musselmalede tallerkner og har betalt for bøger, for at de skal ses, ikke læses – Bøger som de såkaldte “store” (som vist er noget andre kalder dem, mere end de kalder sig selv) også har liggende på deres greb-løse skænk, magen til min. Måske de faktisk endda læser dem!? Aner det ikke og er hamrende ligeglad 🙂

  Det der er så skægt i hele denne her diskussion (og det gælder ikke bare dig, Johanne, særskilt, men alle der er klar, så snart denne diskussion kommer på banen, om og om igen – Jo, den er dælme mange steder og det virker som skruen uden ende) er, at det er OK at “lange ud” efter alle dem der bor upersonligt og “ens”. Der er utallige meninger og gætterier omkring hvorfor dit og hvorfor dat, mht. disse “upersonlige, opmærksomhedssøgende etc.” mennesker, samtidigt med, at det bliver sat således op, at “Dem der bor sådan, tror de er bedre end andre”. Jeg fristes så til at spørge; Hvem er det der peger fingre af hvem?
  Jeg ser aldrig en blogger eller Instagrammer lange ud efter det, i min optik, ældgamle loppefund, nogen vælger at indrette sig med, eller deres farver i indretningen og derefter tilføjer tillægsord til “den slags mennesker”.

  Jeg synes faktisk, at det er latterligt. Ikke fordi, at der ikke er plads til forskellige meninger, men fordi, at man føler behov for at have en mening om andres sager. Fordi man putter mennesker i kasser, bare fordi de godt kan lide det samme som flertallet. Hvis man godt kan lide at være omringet af Kubus stager og by-plakater, er det så ikke en personlig indretning? For som en anden skriver, der er sgu ingen af os i dag, der har opfundet den dybe tallerken, når det kommer til indretning. Så om man er til hvide flader eller teak og påskegul, er det vel det man personligt foretrækker? Ergo, er det personligt. I hvert fald i min optik 🙂
  Dette handler ikke om at føle sig stødt, men om, at man simpelthen skal huske, her tænkes der på dit kommentarfelt, ikke på dit indlæg, hvad det er man selv er i færd med. Hvordan man himler op om andres hjem, rammer de føler sig tilpas i og de rammer der er dannet rundt om deres liv, deres børn, deres kærlighed til deres partner, f.eks. – Hvem har ret til at sætte sig over det? Jeg ville i hvert fald ikke gøre det, den anden vej rundt 🙂

  Hvis man må poste 153634 billeder af sit afkom, med hånden nede i mad-fadet og oldemors gamle skænk, som alle havde, dengang oldemor havde den – så er der, for mig, også plads til Kubus stager og Kähler vaser, også selvom sidstnævnte f.eks. ikke lige er mig. Som du selv siger, vi bruger IG til noget forskelligt – Men hvorfor skal det italesættes i et omfang, hvor det ene skal føles forkert?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susi

   Det er rigtig godt skrevet og jeg er helt enig. Jeg tror ikke der er ret mange der kan sige sig fri for at følge strømme, især ikke i den medie verden som vi lever i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig – jeg kan ikke holde det ud. Køb – smid ud. Køb – smid ud. Kähler vasen (indsæt selv øvrige mainstream design produkter) er da meget pæn, men bliver uinteressant, når den er så overeksponeret. Sådan virker det i hvert fald på mig.
  Tak for at tage emnet op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] – mange af de store profiler ligner efterhånden hinanden, men dét indlæg kan I læse hos NUTIDENSMOR.DK! Inden I går helt amok, så ja, jeg har både Royal Copenhagen, Kay Bojesen og lidt Kählervaser, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er bare sjov og spas! 😉 Men Instagram har altså nogle sjove tendenser. Johanne berører emnet i dette indlæg – og selvom det ikke helt er det samme jeg vil skrive om her, så vil jeg altså […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Synes egentlig ikke rigtig det er så forundrede med profilerne på IG?! Det er jo bare den klassiske trend cyklus: Nogen eksperimenterer (undergrund) nogen fanger ideen (trendfollower) alle fanger ideen (mainstream) -og dem der er underground er allerede videre og igang med noget nyt! Kan påføres boligstil, tøjstil, musikstil, bloggingstil 😉 Der er vel ingen rigtig eller forkert, men kun et follow / unfollow spørgsmål for den der ser. Det jeg synes er uhyggeligt og ekstremt upersonligt er der hvor de store firmaer sponsorerer puha DER kan vi tale om upersonlighed -i min optik! 😉 jeg er sjælden gæst på blogs idag desværre (men se nu landede jeg her) -aaaaL for meget uigennemskuelig reklame! God weekend Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Du/I er mere end velkomne til at følge moi på @mordalsgaard, hvis du scroller forbi mie 52 opslag med #købthvisdenvariplus og #boughtifitwasinplussize, så er der masser af billeder af et farverigt, humoristisk hjem med støv, vasketøjsbunker og en sort kubusstage til 4 lys 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Klar til at erhverve mig min største investering til dato