PISSE STOLT! Månedens medarbejder for 18. gang!

Tanker om weekend, ny cykel og anhænger og om billeder af den bedre halvdel

 photo PASKE3_zpsdutjk9lc.jpg
Så blev det endelig weekend, hva’?
Jeg læste den anden dag, om en der mente at hvis man mente at mandage var nederen og blev lidt for begejstrede, om fredagen og ved tanken om weekendfølelse, så lavede man noget forkert i hverdagene. Jeg mener sgu man sagtens kan sætte enormt meget pris på de fridage og derved den kvalitetstid man kan få med sit barn, eller sine børn og så endda ønske at weekenden var længere, selvom man da godt ved det ikke er muligt.. sårn’ har jeg det ihvertifaller.

Og nu fik jeg altså købt en cykel – og anhænger (se mere dér). For silvan hvor var det stort at trille ud fra cykelmanden, som forresten var FriBikeShop. Super service! Igen: ingen betalt reklame – at all. Så ja, den kostede meget og selvom det måske ville være blæret for nogle at påstå man havde kørt dankortet gennem på hele molevitten, så skal jeg hilse og sige at jeg altså har købt den på afbetaling. Det er vel en løsning mange tyr til – særligt når der ingen ekstraudgifter er forbundet med det, som f. eks. renter. Der er jo lygter til vognen, regnslag, cykelhjelme og livstidstjek (299kr.) oveni, så det blev altså en dyr omgang alt i alt.. men så har jeg også fået drømmecyklen: en lækker citybike!

Augustas reaktion, da hun vi gik ud fra vuggestuen og hun troede vi skulle køre klapvogn var følgende:
TAK MOR!!!! TUUUUUSINDE TAK! SÅDAN EN HAR JEG ØNSKET MIG! JEG ØNSKEREDE MIG DEN I JULEGAVE! TAAAAK MOOOOOR!…hvilket fortsatte de første 3 minutter af køreturen. Det var altså en kæmpe begejstring og jeg håber den fortsætter 🙂
Jeg skal jo lige lære at køre med den – og køre generelt måske, men det er særligt dens bredde jeg lige skal vænne mig til 🙂 Som I rådede mig til har vi købt en to-sædet, men altså kun for at kunne have børnevenner med – eller bagage / indkøb.

I dag har jeg sgu fået lov til at sove til kl. 9.30! Resten af husstanden var dog oppe længe før. Vi har været på markedet, for at hente den obligatoriske lørdags-fiskefrikadelle og også grene, så det kunne blive lidt påsket i vores hjem 🙂
Og ja, der var sgu lige et sjældent foto af kæresten. Det er ikke meget han er med på bloggen og Instagram – på billeder altså. Det er faktisk en stor undren for mange der læser og følger med, og det kan jeg et eller andet sted godt forstå, da jeg da ser at mange andre bloggeres/instragrammeres mænd, damer, kærester er med – på en eller anden måde. Det sker ikke så meget her, da det her jo er mit sted, og bare fordi jeg skriver betyder det ikke at kæresten vil være en del af dén verden. Det er jo lidt særligt at have sit ansigt så mange steder på nettet, og det er et valg jeg har truffet 🙂 Det at jeg blogger og lægger billeder op – bl. a. af Augusta er noget han er helt indforstået og cool med. Han synes indimellem det er lidt mærkeligt, det kan jeg godt mærke, men på den anden side accepterer han det er en stor del af mit liv. Vi har talt længe om grænser og hvor den går, når det kommer til at Augusta f. eks.- hvordan vi passer på billeder mv., men det synes jeg så også er vigtigt at man gør sig overvejelser omkring. For mig er det jo meget vigtigt at vandmærke, selvom nogle vil mene det ødelægger billederne sådan rent æstetisk. Fuck æstetik – jeg skal gøre mit – hvad jeg kan – for at ingen stjæler mine fotos 🙂 I hvert fald gøre det mindre attraktivt.
Manden der er altså lige så meget en del af Augustas liv, som jeg er, men han er bare ikke en så stor visuel del af bloggen, og jeg kommer nok ikke til at inkludere ham mere – det er noget vi begge har besluttet, ikke mig der ekskluderer ham 😉 Det er ligger bare ikke til ham at være sådan en deler og på sin vis iscenesætter, selvom jeg er det, og det skal man jo respektere. Personligt kunne jeg ikke selv være til en blogger-far-type og jeg ville selv synes det var mærkeligt at være sammen med en, der havde en interesse i at vise sig frem, være med i videoer eller stå på en scene. Sådan har vi jo forskellige præferencer 🙂

♥ Jeg håber I har en hyggelig weekend! Den er desværre nok ovre igen, inden vi får set os om!

Et spørgsmål på falderebet til dig – hvis du lige har tid!
Hvis jeg skulle lave et indlæg om et tøjmærke, som I gerne vil høre min holdning til – sådan kvalitetsmæssigt, favoritter osv., hvilket skulle det så være? Hvad er dit yndlingsmærke? Det ville selvfølgelig ikke være noget der fyldte helt vildt på bloggen, men jeg ved at mange har læst og givet respons på de få børnetøjsindlæg jeg har lavet, så det kunne jo være fedt, hvis du lige ville give jeres besyv med, ift. hvad du køber og foretrækker? Hvad er relevant?

Jeg beklager det blev en lidt rodet landhandel, med mange emner, men jeg foretrækker nogle gange at samle alt i ét, i stedet for at skrive bittesmå tekster i flere bidder 🙂

Jeg lavede forresten også et indlæg sidste år, om mine tanker om oppytning ved “højtider” (påske), om en tur i svømmehallen der ikke gik godt og bundløshed i det offentlige rum… – se det her hvis det ku’ friste med mere lørdagslæsning 🙂

 photo PASKE1_zps6zfoonbv.jpg photo P3120718_zpsmwjbj6re.jpg

   

19 kommentarer

 • Laura

  Fedt at høre at i fik købt traileren. Den bliver i nok glade for!
  Han ser sød ud din mand 🙂 🙂 🙂
  Jeg synes pompdeluxe er et godt. Fordi det er pænt og billigt og det køber vi meget af hjemme hos os.
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Tak 🙂 ! Jeg synes også han gør det meget godt 😉
   PDL er hermed noteret – jeg er enig – super mærke! Har lige fået noget hjem derfra og jeg vil med glæde give feedback!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Hvor sjovt! Jeg så jer på markedet i dag, og tænkte lige præcis det samme – gad vide, hvad din kæreste (og andre bloggeres bedre halvdele) tænker om bloggen, nu de selv har valgt at være anonyme 🙂 Men nu fik jeg svaret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Nej hvor godt! Jeg lagde nu ikke mærke til noget, det beklager jeg. På nær hvis det var dig, der vinkede? Var i tvivl om det var til mig – eller en bagved, haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Højland

  Hej Johanne. Skønt med lidt weekendlæsning 😊 og tillykke med den super blærede cykel+anhænger 👍 Jeg elsker Pomp De Lux og køber meget af det til vores Victoria. Skønt design, vildt go kvalitet, mulighed for at mikse på alle måder, det holder vask efter vask, det er overkommelige priser og så ser det bare pisse godt ud ☺️👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Fantastisk med POMPdeLUX tips! Jeg må helt sikkert lige tage min egen erfaring op på nettet. Vi har lige fået noget hjem i dag, og hun har allerede haft første sæt på 🙂 Glæder mig sgu til sommer!
   Kram til dig Louise!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Men det nu altså spændende med den der bedre halvdel 🙂 Som relativ ny læser ved jeg ikke, om du tidligere har svaret på dette, men jeg er nysgerrig:
  Hvad laver han? Hvordan mødtes I?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Anne 🙂 VELKOMMEN til så 🙂 Jamen han er sælger (kørende) og vi mødtes faktisk gennem Facebook 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg vil gerne høre din holdning til supermarkedes tøjog sko til børn. Vi har ikke råd til det fine man ser i blade og instagram. Og so far har vores unger kun taget mentalt skade af drillerierne. Men vil du teste og give din mening?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Janne!
   Min holdning er: det er SÅ fint – og bestemt slet ikke noget man på nogen måde kan blive drillet over! Vi er selv overordentlig tilfreds med bl.a. VRS-mærket! Jeg skal faktisk teste noget fra Bilka/Føtex, så jeg kan godt komme med min mening, men det vi i forvejen har prøvet har været helt tilfredsstillende 🙂
   Jeg har arbejdet en del i vugg/børnehave og Mads og Mette overtøjet har jeg aldrig oplevet problemer med 🙂
   Jeg skal se på noget tøj fra noget af det, der kommer ud snart – bl.a. termotøj.. og så skal jeg helt sikkert nok komme med feedback 🙂
   MVH. Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

   Tak skal du have. Vi bor i et postnummer hvor der drilles med ikke kendte mærker. Suk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det var et MÆRKværdigt postnummer. Jeg har aldrig forstået præstigen i bestemte brands. Det handler vel om at man kan købe det man selv synes er pænt og som holder til det man skal bruge det til. Resten kan vel være lige meget.
   Jeg håber det er en tendens der ændrer sig i din by – øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kan retcgodt lide dit blandede indlæg og at se giraffen 🙌🏼, mega pæn mand du holder dig 😄. Og fint med din forklaring og naturligvis respekt for ham og hans ønske. Blir spændende at dølge trailer-eventyret. Og så blev min kommentar også loge blandet 😜. Ingen præferencer omring børnetøj i øvrigt, den fase er ovre 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Fantastisk med blandede kommentarer til blandet indlæg 😛 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja N.

  Enig i forhold til pdl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Jeg så Augusta og farmand hos bageren i går ☺️ Sjovt som man kan kende et barn uden at kende det 😉

  Jeg gad godt vide, om der er noget af det mærketøj du har fået som gave/spons eller hvad det nu hedder, som du selv ville købe, hvis du skulle betale fuld pris for det? Og selvfølgelig ud fra det budget l har nu 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor pudsigt 🙂
   Jeg siger sjældent ja til tøjgaver og ofte er der tale om at jeg har muligheden for at købe noget med rabat (markerer det på samme måde). Og ja, det er bestemt altid noget jeg ville have købt til fuld pris 🙂 Jeg betaler jo skat af det hele og hvis det er noget jeg ikke ville have, så ville det være en dum taktik 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tarkoflen

   Jeg forstår mig ikke på det der med spons/annoncer 😂 Aner ikke hvordan det foregår, min tanke var bare om du havde valgt det samme, hvis du ikke havde fået rabat, eller om du havde kigget dig om efter et billigere mærke, som måske prismæssigt svarede til det du har givet for det tøj du omtaler, for jeg håber da ikke at du skal give tæt på fuld pris for det ☺️ Det er på ingen måde fordi jeg ikke under dig eller andre bloggere at l får noget til en bedre pris end os andre, for jeg smuttede da på Red/Greens hjemmeside efter dit indlæg for dem og faktisk også på retnemt.dk som vist ikke har fået en helt tosset kunde ud af det! Vi har i hvert fald bestilt til en eller to dage i ugen siden og anbefalet det videre ☺️ God aften til jer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes at det kunne være rigtig spændende at høre din mening om børnetøjet fra Zara 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PISSE STOLT! Månedens medarbejder for 18. gang!