Om at amme gennem skulderen og have mos i skrævet

ROSA FRA “CHOKOLADEBALLADE” OG ANDRE RAMASJANG FAVORITTER

 photo RAMA1_zpsv92thgcl.jpgSponsoreret | i samarbejde med by Green Cotton

Der er jo flere faktorer der spiller ind, når vi udvælger børnetøj, og for mig skal det være pænt og brugbart. Og så skal det altså være noget Augusta kan lide, så gerne sjovt. Eller med lommer. Hvad er det med børn og lommer?
På grund af det humoristiske er det altså meget morsomt at teame op med byGreenCotton, for at vise jer deres nyeste skud på stammen: nemlig deres samarbejde med DR’s Ramasjang, som er lige i øjet og i børnehøjde! Jeg synes Ramasjang Kluns kollektionen er sød, og der er de fleste helte/heltinder fra det hyggelige univers og så de små deltaljer med lakridspiber og den slags og jeg tænker mange børn vil elske det!

byGreenCotton har det ry for god kvalitet – vi har selv bl. a. haft en del bodier og elefanthuer derfra, og så det hele økologisk bomuld og er GOTS certificeret – så kan alle med god samvittighed være med! Og det håber jeg I vil.. både til at dele jeres yndlings Ramasjang figurer og til at deltage i konkurrencen i bunden..

Rosa fra Rouladegade er en storfavorit hos os. …eller som Augusta siger: Rosa fra Chokoladeballade 🙂 Jeg har jo faktisk afsløret på Instagram, at Augusta af en eller anden underligt grund ikke er begejstret for Onkel Reje – mest pga. Kæmpe Krabben Ronaldo, mens mor her synes altså han er fantastisk 🙂 Onkel Reje er den upassende, men meget humoristiske onkel til familiefesten.. og lidt frækhed på børne TV synes jeg er fedt og jeg tror de fleste voksne kan tage sig selv i at klukke lidt til hans jokes. Jeg kan i hvert fald 🙂
– Men Kristian er hun heldigvis (meget) vild med, både i Ramajetterne og i Mysteriet, men om jeg er mest vild med ham, eller Augusta er… det er jeg lidt i tvivl om #MødrenesCharmeSkærmtrold #Enig? #HapsHapsHaps
Og så er der jo også bl. a. som nævnt Rosa, men også Hr. Skæg. Rosa er sgu bare hyggelig og utroligt likerble med sit kage-bageri-spioneri og Hr. Skæg byder på god musik og decideret læring. Han er uden tvivl medskyldig i at Augusta er ret skarp til ABC’et.
De er allesammen kommet på klæder – med deres karakteristika, som f. eks. lakridspiber og kageruller. Så fint!
Og som bonusinfo så har skuespillerne, eller karaktererne, altså været med til at designe tøjet, som henvender sig fra 3-9 år og selvom det måske kan karakteriseres som fan-tøj, så synes jeg de er meget humoristiske og fine 🙂
Og så vil jeg lige tilføje at denne kollektion, der første gang kommer her i foråret i et minioplæg (med endnu flere styles til efteråret), nok skal blive udvidet med flere karakterer på længere sigt, så måske det er relevant at I kan tilføje:
Hvem er jeres Ramasjang-yndling?

 photo ROSA1_zpsn6wmlpwz.jpg photo RAMA2_zpswgyupu9w.jpgAugusta “stryger” Rosa-kjolen og ruller pandekagedej 😉

 photo ROSA_zpszrxifztp.jpg

Konkurrence. VIND din favorit!

Jeg har lavet en lille collage herunder, med billeder fra kollektionen – som inspiration – for tre af jer kan nemlig vinde et styk tøj! – og der er frit valg på alle hylder! I skal bare springe ind på hjemmesiden for at se hele det fine udvalg, på hop ind på: by Green Cotton
For at være med skal du så bare angive hvilket stykke tøj du gerne vil vinde – altså lige beskrive det, eller endnu bedre: sætte linket ind – og hvilken størrelse 🙂

Opdatering: konkurrencen er desværre slut, og vinderne er fundet

Der er lidt inspiration herunder med nogle rigtig rigtig søde styles (som det så fint, på modesprog hedder)

RAMASJANGSkærmbillede 2016-03-14 kl. 10.49.14

Hvis det kan hjælpe ift. det med at sætte sig på en størrelse, så er Augusta 3 til maj. Hun er en lidt stor knap-3-årig og har her str. 98 på.. T-shirten kunne godt have været 104, mens Rosa kjolen er udmærket i 98 🙂

Ha’ en skøn dag – jeg håber konkurrencen falder i god jord!
Kærlig hilsen Johanne

   

59 kommentarer

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at amme gennem skulderen og have mos i skrævet