Børnehave: indkøring og status

Den perfekte Insta mors fortælling: #fitfam og overskud – altid

2013-12-31 23.00.00-30
Kære Instagram: Jeg ved ikke hvad der var med mig – måske det den Soft Gallery trøje jeg ikke kunne få til #LilleFisen der havde gjort mig lidt betuttet, men ikke desto mindre fik jeg kun løbet 11 ud af de 12 kilometer jeg havde planlagt #ProjektSlankTilTynd #StramGåsSurMås #FølgMinRejse – men det skulle selvfølgelig ikke vælte min dag, så spiste lidt syrnet mælkeprodukt med tørrede bær på #JegErModerne #BrugLineal og lavede også en lille latté #Nespresso #SoyMilkNonFat #LatteArts #PerfektMønster og drog hen i børnehaven #NoMakeup, for at hente LilleFisen #DigOgMigForAltid. Mens vi gik #HåndIHånd hjem, efter at have taget et par outfitbilleder af hendes nye vest og Jellycatbamse #VerDeTerre  @VerDeTerre #SeMig #GiMigGratisTøj #Jellycat @JellycatOfficial, fik jeg en tanke: OM jeg begriber hvordan man som mor kan tillade sig at springe over hvor gærdet er lavest. Jeg er da ikke selv perfekt, selvom jeg er #PerfektUdenFilter, men når det kommer til MIT barn er intet godt nok #IntetGodtNokBlevDerSagt – på forhånd har jeg selvfølgelig klargjort farvekoordineret frugtanretning på mit nye fad #RC #BlåGuld, for hjemme hos os er der ingen smalle steder! Eller u-musselmalede ting. Vi er feinschmeckere med standard! Kærestemanden min har sendt blomster #RomantikerTypen og de sættes i vase, når vi kommer hjem. Mens LilleFisen leger på sin #ByKlipKlapMadras (#IKKESPONSORERET) lægger jeg lige et billede op af vores stue, og om hvad vi skal lave nu. Men selvfølgelig et billede som stuen  så ud, inden vi kom hjem – selvfølgelig #GudForbydeRod #DetYdre. Efter jeg får lavet en lille #SFS går jeg stille i gang med aftensmaden i køkkenet #Invita for madplanen siger #Hjemmelavet #Burger til #MinMand. Opskriften kommer selvfølgelig på #Bloggis senere, men kort: burgerbolle af #Mandelmel og #Hampfrø med en knivspids #Klyx #GodFordøjelse, salaten og grønt er #HjemmeProduktion fra #Højbedet #Øko #KunDetBedste og mayoen er lavet af æg fra #Kælehøns og sved fra en ægte #KongeligRoyalCopenhagenPorcelænsmaler krydret med @NicholasVahé salt (meget bedre end pøbelsalt som I bruger!) #Fritterne er en blanding af karse og anemoner  med pulveriseret #Kubusstage for det der ekstra crunch vi så godt kan lide. Om lidt vil vi gå til bords #Hay #Hay #Hay @Hay. Hvad laver I?

Læs eventuelt også: Det du egentlig vil sige med dine instagrambilleder, del 1 og del 2

   

53 kommentarer

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnehave: indkøring og status