Børnehave: indkøring og status

Den perfekte Insta mors fortælling: #fitfam og overskud – altid

2013-12-31 23.00.00-30
Kære Instagram: Jeg ved ikke hvad der var med mig – måske det den Soft Gallery trøje jeg ikke kunne få til #LilleFisen der havde gjort mig lidt betuttet, men ikke desto mindre fik jeg kun løbet 11 ud af de 12 kilometer jeg havde planlagt #ProjektSlankTilTynd #StramGåsSurMås #FølgMinRejse – men det skulle selvfølgelig ikke vælte min dag, så spiste lidt syrnet mælkeprodukt med tørrede bær på #JegErModerne #BrugLineal og lavede også en lille latté #Nespresso #SoyMilkNonFat #LatteArts #PerfektMønster og drog hen i børnehaven #NoMakeup, for at hente LilleFisen #DigOgMigForAltid. Mens vi gik #HåndIHånd hjem, efter at have taget et par outfitbilleder af hendes nye vest og Jellycatbamse #VerDeTerre  @VerDeTerre #SeMig #GiMigGratisTøj #Jellycat @JellycatOfficial, fik jeg en tanke: OM jeg begriber hvordan man som mor kan tillade sig at springe over hvor gærdet er lavest. Jeg er da ikke selv perfekt, selvom jeg er #PerfektUdenFilter, men når det kommer til MIT barn er intet godt nok #IntetGodtNokBlevDerSagt – på forhånd har jeg selvfølgelig klargjort farvekoordineret frugtanretning på mit nye fad #RC #BlåGuld, for hjemme hos os er der ingen smalle steder! Eller u-musselmalede ting. Vi er feinschmeckere med standard! Kærestemanden min har sendt blomster #RomantikerTypen og de sættes i vase, når vi kommer hjem. Mens LilleFisen leger på sin #ByKlipKlapMadras (#IKKESPONSORERET) lægger jeg lige et billede op af vores stue, og om hvad vi skal lave nu. Men selvfølgelig et billede som stuen  så ud, inden vi kom hjem – selvfølgelig #GudForbydeRod #DetYdre. Efter jeg får lavet en lille #SFS går jeg stille i gang med aftensmaden i køkkenet #Invita for madplanen siger #Hjemmelavet #Burger til #MinMand. Opskriften kommer selvfølgelig på #Bloggis senere, men kort: burgerbolle af #Mandelmel og #Hampfrø med en knivspids #Klyx #GodFordøjelse, salaten og grønt er #HjemmeProduktion fra #Højbedet #Øko #KunDetBedste og mayoen er lavet af æg fra #Kælehøns og sved fra en ægte #KongeligRoyalCopenhagenPorcelænsmaler krydret med @NicholasVahé salt (meget bedre end pøbelsalt som I bruger!) #Fritterne er en blanding af karse og anemoner  med pulveriseret #Kubusstage for det der ekstra crunch vi så godt kan lide. Om lidt vil vi gå til bords #Hay #Hay #Hay @Hay. Hvad laver I?

Læs eventuelt også: Det du egentlig vil sige med dine instagrambilleder, del 1 og del 2

   

53 kommentarer

 • Sissel

  Hahaha! 😂 Det der er så spot on, hold kæft det er genialt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Høj femmer til dig! Tak for sød kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fisme skægt, Johanne!! 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Tak 😀 Det er jo kun skægt hvis andre synes det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Haha! Det er spot on!! Perfekt skrevet 😂👏🏼 Nyder at følge din blog 👌🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det kommer lige fra mit insta-glade hjerte. Og tusinde tak, jeg er sgu glad for du er her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  A-HAHAHAHAHAHAHA!!!!! :’-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • #MedMedKlyx #Yum – og så får man (jeg) næsten ikke ondt i øjnene af, at læse så man # i træk 😀

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ha ha ha 😂 FUCK jeg er vil med det indlæg! Endelig nogle som råber det ud i det åbne. Tak, af hjertet! #typernemanikkekanladeværemedatfølgelidt#mensomerpisseirriterende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   #ErBlokeretFraDeFlesteTyper #IngenSelvIroni

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Aarre Dalsgaard

   SERIØST?!?!? HaHaHa ligefrem blokeret…FNIS -You go girl…du er min helt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Genialt!!! 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  LÅÅÅÅÅLZ😂😂😂Har lige tisset lidt i buxen😅😆😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Hahaha – du er den sjoveste blogger jeg kender 😂😂😂 tak for et godt grin inden sengetid 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Dét er jeg sgu glad for at høre! Det er vigtigt at gå glad i seng.. særligt hvis man har børn, for natten er pisse uforudselig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  I love!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • #iloveit 👏🏽😂 hvor er det godt skrevet.. 👌🏽😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  👌👏😂 Super godt skrevet!! Tak fordi du hylder det uperfekte, i en perfekt insta world!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Mikkelsen

  Fedt fedt fedt, 👏👏👏😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😂😂😂
  Jeg elsker dig
  Please gift dig med mig
  😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tak for et sindssygt genialt indlæg som fik mig til at smile stort på trods af en nat med en vågen dreng og en regnfuld morgen😊😊 det hjælper helt klart til at min dag blir bedre!
  Ps. Tror muligvis vi tager til Barcelona i stedet, nu ser vi! Tak for råd – elsker din blog og læser altid alle dine indlæg❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hahahah! Det er fanme sjoooovt. Det reddede lige en dum morgen! 😊✌🏻️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Ikke at et indlæg kan redde noget, så jeg håber din dag blev bedre, end din morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fantastisk indlæg – er ikke på IG, men det er fuldstændig sådan jeg forestiller mig det 😉 Dog et spørgsmål; hvad står SFS for? Er i sætningen ‘Efter jeg får lavet en lille #SFS går jeg stille i gang’…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  en knivspids klykx 😂😂😂
  Dejligt indlæg på en dag med heldags nat og dertil hørende regn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  #jegersaftsusmevildmeddig 😍 Kæft du er god med din selvironi bag de taster der 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  DU ER SIMPELTHEN SÅ SJOV! 😀 Jeg er vild med at følge jeres liv på din fine og ærlige blog. Tak fordi du deler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  No words needed 😂😂😂😂😂👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Funny:o)))))
  Jeg har lavet 3 slags morgenmad, noget endte på gulvet, noget på mig – en smule i børnene #havregrød #itallerkenmedridse i #youghurtdenfedemedsukkeri
  Derefter gik vi ud i regnen alle sammen i vores aflagte regntøj #drunketmus3stk #3skrigerikor #morskrigerindvendigt

  Ha en rigtig dejlig regnvejrs dag. Glæder mig allerede til jeg har fri og kan gøre det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den opskrift skal prøves!!!
  Men har intet RC.. Årh for fanden, så går det jo sleeet ikke!! 😩

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Nej, du må hellere gå i banken og tage et lån 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne, er du sikker på, du ikke skal være “Kender du typen” medvært i dit næste liv? Anne Glad has nothing on you :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hold nu op hvor er det mega sjovt 😁😂😊 det er første gang, jeg har grinet højlydt over et blogindlæg 😀😂😂😀 Muligvis har du gjort det før😉 Kæft det er sjovt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Haha spot on 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  I låve it! “#minmand” bør efterfølges af en smiley med en finger i halsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline

  #GernersGrill – yes? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne du er verdens sejeste! jeg tror jeg faktisk er din fan nr1. High five! og godnat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha!!!!! Du er fanme sjov – elsker det!!! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  HAHAHAH!!!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E L S K E R DET!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Di

  Ahahahahahaha! Er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er fan-fucking-tastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Om aftenen mødes du så med #igmødregruppe1000 og er #kreakrea 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er det sjovt! Du rammer totalt plet på en verden, hvor der er så meget jeg ikke forstår 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   det er jeg da glad for at høre, Tine! Tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnehave: indkøring og status