OVERTRÆT: børn vs. voksne (sat op i en smart Ludo-agtig model, hvor man næsten kun kan tabe)

Moderniteter og belejlig (manglende) barbering

BARCELONASponsoreret af Ellos

Hvad er mere fantastisk, end mode, hvor alle kan være med?
Jeg mindes i 90’erne, da skulle ALLE have lårkort nederdel eller taljebukser, der tillod al røvfedt og delleguf at vælte ud over.. det var ikke belejligt for en pige, som mig, der altså ikke var eller er et siv. Faktisk var det de færreste det klædte, men alligevel rendte alle mine jævnaldrende da rundt og lignede Christina Aguileraer, med patronbælter, navlepiercinger og transparente og alt for tætsiddende D&G logo toppe. Jeg var i hvert fald smart til skolefesterne, ingen tvivl 🙂

Selvom de der hipsters var noget vi i nyere tid lo lidt af – fordi det var det nye flippede, det nye casual, på en I-don’t-care-måde, men alligevel, hvor alt: fra top til tå, er gennemtænkt. Det er jo en subkultur, der alligevel er blevet popkultur, for selvom målet måske var at skille sig ud fra det gængse, blev de jo selv relativt gængse, i og med looket med hatten, retro tatoveringer, skægget, selerne og måske lidt stilet klædt på en afslappet måde – lidt amerikansk 40’er stil, pludselig blev skide moderne herhjemme i Danmark. Se bare på Joe and the Douche. Én samling hipster-kopier – Så selvom det måske ikke er nyeste mode, så tillader jeg mig immervæk at kalde det det – måske fordi jeg selv er lidt tabt i 00’erne. Heldigvis ikke 90’erne.

En af de ting som hipsterbevægelsen har trukket med ind i nuet er altså det her med det lille opsmøg i buksebenet. Jeg må indrømme det er små-sexet til mænd og nu har jeg sgu selv kastet mig hovedkluns ud i det! Og ved I hvad der er skide praktisk ved det? Man slipper sgu for at barbere ben! altså for at tage hele benet – hvilket også tæller låret, når man er de +25 år, så med en barbering lige over anklen – og man er klar.

Vi har jo netop været i Barcelona, hvor temperaturen sagde 19-22 grader – mega fucking varmt, men når man som jeg: mor og med vinterhi farve og ditto pels på bentøjet er det altså skide belejligt at man pludselig kan være moderne i dine bukser, ved blot at smøge dem over anklerne, og altså blot nøjes med at barbare det nederste af skinnebenet (altid lidt ekstra, hvis man sidder ned og har benet over kors). Så er man pludselig en smart mor, der samtidig er tidsbesparende og behøver ikke bruge af sit dyrt optjente overskud på bagateller som barbering.

Mine sko er købt på Ellos’ side. De har vakt mig lidt problemer, da jeg normalt ikke går i sneakers, og hele det sidste halve år har trasket rundt i komfortable flade støvler. Det spottede de fleste på et foto, hvor Augusta og jeg traver gennem en lufthavn og jeg tydeligvis ikke har den ene sko helt rigtig på – men det var før vabelplastret! Dagen efter var de altså helt på igen.  Converse er bestemt rare, de er pisse fede – og til en god pris, men jeg var bare uheldig at erhverve mig en blister den første dag, og de er som bekendt svære at undslippe. Mine er farven lysegrå og findes her (jeg synes selv de er geniale). Buksedragten er ligeledes fra samme side og jeg kunne bo i den. Findes sgu fra størrelse 34-52 og den må da klæde enhver! Den er deminagtig i forhold til udseendet, men er vildt blød og tynd i stoffet.

Og hey, med koden: 335953 er der -40% på den dyreste varer du har i kassen og -10% på resten
(Nogle varer er undtaget, men tjek det ud)

ELLOS

Så i gang med opsmøget mine medmødre! Det er sgu moderne OG praktisk! Så må vi sgu bare lige heppe lidt på at vejret er med os! I går storhaglede det fandeme i Aarhus – det vil jeg ikke være med til!

   

12 kommentarer

 • Kamille

  Mega fed buksedragt! Nu er jeg “velsignet” med store bryster ligesom dig (70K for at det ikke skal være løgn 😳), og det er endnu voldsommere fordi jeg pt ammer. SÅ er der plads nok i dragten dér til damerne? Hvilken størrelse har du den i? Jeg er normalt en 38/40, men de skide bryster skal jo normalt bruge 44 for at kunne være der – og så svømmer jeg altså i det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hello bigboobed lady 🙂 Wow, en K er sgu ikke hvad man vil kalde lille 🙂 Jeg har selv en G/I og der er plads til damerne 😛 Kender ALT for godt det der med at noget passer i taljen (ja, alle andre steder), men ikke over brystet! Min buksedragt er en str. 38, så den er måske lidt stor i størrelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kris

  De mega fede dine converse! Har aldrig købte dem fordi har altid syntes at sålen var meget tynd. Men hvordan er de i str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg er gået en 1/2-1 størrelse ned. Er normalt en 38, men her efter barn er de begyndt at stramme lidt, så er måske faktisk 38/38,5. Så jeg har dem i en 37,5, da de er lidt store i størrelsen – og de passer perfekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har selv købt converse i et halvt eller helt nummer for stort – så er der plads til en sål i skoen. Jeg har nemlig også problemer med comforten i den meget tynde sål, som skoen er født med.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   I forvejen synes jeg de er lidt store i størrelsen (det skriver Ellos også på deres side, så det var det jeg gik efter, da jeg bestilte). Men herre god ide med en sål – er det sådan en gummisål som de reklamerer med i fjernsynet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kunne du godt komme ind på diskotekerne, nu du var så MEGET i byen i 90’erne? Tænker bare, nu du er 27 år, har du vel været 10-11 år i 90’erne ?? lidt tidligt at rende i byen i lårkort og D&G top.. 🙂 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahaha, mente i byen – til skolefester, haha! Det er hermed rettet! Men D&G toppe var måske endda 00’erne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Så fin buksedragt, kom lige til at købe den🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tak for det indlæg 🙌🏼, minder mig liiiiggee om, at jeg måske skal have skraberen frem inden min næste tatoo, som skal påmonteres nederst på læggen 😂👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Haha, ja, så skal du dælme barbere 🙂 – også fremover, når den skal flashes 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVERTRÆT: børn vs. voksne (sat op i en smart Ludo-agtig model, hvor man næsten kun kan tabe)