Storbyferie med børn | Vores fire fantastiske dage i Barcelona

Om legetøj med glæde garanti

Sponsoreret af BRP4210783BRP4210789

P4230821 “Jeg skal tisse”, “Jeg vil have en pause”, “42 kroner” (for en juice) – hun er muligvis ikke den bedste til sit job, men hun øver sig da!
Jeg vil gerne skrive lidt om Augustas nye tjans og butikskærlighed, samt lidt om glæde. Og garanti på dette, for når kommer til legetøj, og det er altså ikke noget jeg støder på så ofte. Jeg har da hørt om tilfredshedsgaranti, som der blandt andet var på min svinedyre Kildemose, men ikke garanti på smil og begejstring hos små. Jeg kan lide det, det må jeg sige – det giver da mening at de der skal have det også skal være tilfredse og begejstrede, og hvordan ved man om man bliver det, hvis man ikke lige har prøvet det af først?
BRs legetøjslinje, som vi selv var ude og svinge dankortet efter, da det udkom, har sgu mange fine sager.Vi erhvervede os dele af badelegetøjslinjen: en skumfrø og nogle skumgummi-flisemagneter (…ved ikke hvad man skal kalde dem), som vi stadig er meget glade for. Eller Augusta er. Vi er bare glade for hun ikke skriger, når der er udsigt til badekar, som hun gjorde fra den dag hun blev født til hun var 2 år. Nu er der kun råb og tårer, når det kommer til hårvask. Heldigvis? Happy Garantee, som det hedder, betyder man kan bytte legetøj , som ikke af den ene eller anden årsag ikke levede op til de tanker man havde om det, indenfor 14 dage – og selvfølgelig også selvom det er brugt/suttet på/leget med.

Vi fik lov til at teste noget fra BRs serie, som er legetøj rettet mod børn fra 0-3 år, der skal udvikle og selvfølgelig ikke mindst underholde. Valget faldt hurtigt på dette fine kasseapparat i træ, som jeg altså er lidt en sucker for. Altså både kasseapparatet, men også legetøj i træ. Vi har efterhånden en del plastiksager, men alt legetøj var overvejende i træ, da Augusta var bette.. men sådan tror jeg de fleste har det, man springer ikke ud i pap-/plastiklegemaden som det første, det kommer bare snigende efterhånden og pludselig står man med lege Guldkornpakker og plastikpomfritter 🙂 Vi fik også en xylofon (så så man lige mig google. Det er et ord jeg sjældent skriver) – også i træ. Meget sød og selvom jeg er lidt anti-instrumenter i en lejlighed er den altså ret harmløs.. og hun er sgu ret sød, når hun synger til sit skønspil.

Augusta er knap 3 og godt i gang med rollelegen. Det helt store for tiden er at gengive ting hun ser i TV, som for eksempel Motor Mille med Børnebanden (jeg er altid den sure mand) og Cirkus Summarum, dukkeleg og butiksleg. Er det også sådan med jeres jævnaldrende? Vi har vores legekøkken og når sofabordet kommer i brug har vi en hel lille restaurant og butik – og nu helt fuldendt med kasseapparat!
– Og hun tager altså også dankort, at I ved det.

Hun er overraskende kreativ i sin leg, men der skal bestemt noget øvelse til, før hun kommer ned og sidder ved kassen i Føtex. Men vi er gået i gang. Hun lever sig helt ind i det og vi leger butik flere gange om dagen.
Jeg har lige lavet en bette film og alle der vil er hjertelig velkommen til at komme og købe en (træ)is. Jeg må dog advare om alt for høje prissætninger!

Og I kan forresten også vinde et butikslegesæt, udloddet af BR. Der er altså både legepenge, priser, is og kager med i pakken. Kommenter blot herunder med selvvalgt tekst. Det kunne være hvem der fortjener noget nyt legetøj, hvad I leger mest hjemme ved jer – I bestemmer 🙂  Jeg trækker en vinder 09. maj

P4250824

76 kommentarer

 • Dorte

  Herhjemme ville vi elske at vinde et kasseapparat. Indtilvidere koster alting “10kr” uanset hvad det er og mængden. Det giver ret gode mening når vi leger is-butik. Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Riis Bien

  Ikke dårligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er sikker på på min snart 3 årige ville sælge masser af is til overpris uden at blinke. Dejlig konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Super sød video.. Min lille dreng vil elske at lege med kasseapparatet 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det ville være verdens største hit hos min kærestes to vidunderlige niecer på 3 og 1,5 år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Er helt nede over at kassemedarbejderen ikke er inkluderet. BR burde overveje noget kloning eller noget – det ville i hvert fald give god mening ift deres Happy Guarantee 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Sandholdt

  Lærke ville bestemt elsker at lege butik 🙂 Lærke bliver 3 år til august 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den kunne Valdemar på 1,5 år godt tænke sig 🙊✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Den vil jeg (og min Emilie) meget gerne vinde ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise R

  Det ville være perfekt til min niece!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Sådan et kasseapparat ville min datter knuselske, hun øver sig også i rollelege og er meget optaget af når mor shopper og dankortet sksl køres ugennem. Hun ville elske det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sjældent tilmelder mig konkurrencer, men lige denne ville passe perfekt ind hos min 2,5 årlige datter, som tit leger hun handler ind og samtidig siger “på beløbet”. Så får man ligesom bekræftet, at man som forælder åbenbart sjældent har kontanter eller hæver over;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Vores datter Karla på 2,5 år går meget op i alle mulige slags rollespil. Især sine dukker, hvor hun er deres mor og de bliver puttet (flere gange om dagen). Hun laver mad til os alle i sit køkken og leger butik, hvor hun IKKE går uden sin taske og mobiltelefon 🙈 Et butikslegesæt vil hun blive så glad for🙏🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Min lille Blanca ville elske at lege butik med sådan et sæt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Jeg var helt pjattet med at lege butik, da jeg var barn!!! Jeg var indehaver af “Super Irma”, kørte med 2 kasser og lavede min egen tilbudsavis. Så det kan være jeg beholder sættet selv, hvis jeg vinder😉
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej, vil ikke vinde – men må bare skrive at hun er så mega kær! Nøj altså! Sjovt at sammenligne hvor forskellige ting de fokuserer på. Min datter er et par måneder yngre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hvor er du sød, tak! Jeg har også altid syntes det var sjovt at sammenligne lidt – særligt skule til børn der er lidt ældre, så man ved lidt om hvad der er i vente 🙂 Glæd dig til den kommende tid – der sker så meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Min datter er desværre aaalt for lille til at lege med den slags endnu, men jeg er lige nødt til at kommentere på hvor skøn A er i videoen. 😀 jeg tror hun nyder jobbet en del mere, end jeg gjorde dengang jeg var kassedame i Kiwi. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Årh tusinde tak – jeg synes også selv hun er ret herlig, selvom hun nok ikke ville kunne holde på et job i Kiwi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte A.

  Arhmen, det er da så meget finere end det plasticrædsel vi har købt på loppemarked i sin tid. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvor er hun dejlig! Min søde veninde har den skønneste søn på 2 1/2 år, som hun er alene med. Jeg vil så gerne forkæle ham med dette kasseapparat. Jeg er sikker på, at det vil blive et stort hit ved den lille mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Der ville være et kæmpe hit for Ellie på 2,5 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min dejlige dreng Johan fylder 3 år d. 5. Maj og er ligesom Augusta også meget optaget af butik oglegekøkken, så det ville være ret fantastisk at vinde et kasseapparat der kan erstatte den hjemmehæklede pung 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Haha! Min søn på knap 2,5 får også altid lige sneget et “sovet godt?” ind 😀 hvor er hun dygtig til at snakke! Og lave stemmer!
  Min søn er lige begyndt at sige butik når han ser mit dankort, så jeg tror sådan en butiksleg ville passe ham perfekt lige nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hvor hyggeligt. Jeg elsker den her alder, fra 2-3 – der sker så mange små og hyggelige ting. som ja, stemmer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nurten

  Ella Lily er lidt over 2 år og elsker at lege købmand, og vi leger at vi er i netto hverdag:) jow jow så meget at Hun nu siger i børnehaven at mor er i netto hver dag og sjovt nok er ALT vi har købt fra netto 😉
  Hun vil elske det kasseapparat :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristel

  Den vil min Datter og søn elske at lege med!! 😀😀😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min datter Merle på 2 år. Hun leger ikke særligt meget med sit legetøj, hun er hvor vi er, og efter arbejde er der ofte en række gøremål, som hun gerne vil hjælpe til med. Jeg synes dog legen er vigtig, og måske kasseapparatet kunne være til ny inspiration og glæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er også en kæmpe sucker for træ legetøj og (heldigvis) er sønnen også glad for det vi har – så er sikker på at kasseapparatet ville være et hit herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min datter på 2 år ville elske sådan et sæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg håber, at jeg vinder sættet til min niece på Augustas alder :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Gundel

  Som regel får jeg aldrig smidt lodder ind i sådanne konkurrencer, fordi oddsene alligevel er så meget imod en. Men på ens fødselsdag må man vel for pokker have bare lidt mere held i sprøjten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Min søn på 3 åg datter på 5 elsker også deres. Så meget at deres mor ville værdsætte hvis de fik et hver🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie P

  Min søn (1,5år) leger allerede meget med sit legekøkken, og selvom han ikke helt forstår rollelege endnu, så er han vild med at dele ud af træ-juice og træ-jordbær. Jeg er sikker på, at han vil elske et kasseapparat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Med en datter, det netop er begyndt på rollelege ville dette være perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min søn på 13mdr ville elske det! Han har lige fået et køkken i fødselsdagsgave, så det ville bare være super med lidt tilbehør! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min datter Liv, der lige er fyldt 2 d. 23/4, elsker at lege med sit legekøkken, og jeg er sikker på, at et kasseapparat ville gøre det ekstra sjovt først at lave maden og så sælge den bagefter! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie

  hvor ER hun søøøød 🙂 vi ville også gerne vinde en kasse apparat, det ville William få enormt meget glæde af. Han er 2, men snakker ikke så meget endnu (ord, ikke sætninger) så der ville være en masse “Deeet?” men det ville være så hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Til min Sebastian på snart tre år. Vi har aldrig prøvet BRs egen “linje”. Er sikker på Sebastian vil elske det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi havde et gl. aflagt kasseapparat som børn. Et stort brunt skrummel mee bare for at fingrene kom i klemme. Det er desværre smidt ud og desuden også alt for stort til ar kunne være i min lejlighed i dag. Men både min bror og jeg elsker det.
  .så sådan et vil jet meget gerne vinde til min datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Min yngste er pt ved at smadre støresøsters plastik kasseapparat, så det vil være godt at vinde et træ der passer bedre til hendes ufærdige motorik og savle egenskaber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Det vil ikke være dårligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam

  Min 2årige ville elske at lege med det kasseapparat. Og som alt andet, ville både is og kager garanteret koste “klokken halv tre”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Åh hvor er hun sød lille A 🙂 vil gerne vinde og give gaven til min skønne niece Alma på tre år. Kan helt sikkert brygges til mange timers skøn leg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du trækker en vinder på vores datters 1 års fødselsdag 🙂 Hun ville komme til at elske sådan et sæt – og vi står netop også i situationen, hvor hendes legetøj ikke virker alderssvarende (og dermed ikke helt underholdende nok) længere, så vi ville nyde dette legesæt med glæde-garanti 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun herlig Augusta. 🙂

  Ida og Eigil ville elske at vinde det – eller i hvert fald Ida ville, Eigil er som regel bare en “brik” i hendes rolle leg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ha ha ha, ej hun er altså en sød kassedame. 🙂 Hvis jeg skulle være den heldige, vil jeg give sættet til min dreng, der har fødselsdag her til maj. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Glad

  Min lille Clara på bare 1,5 år har et testel derhjemme, og hun elsker allerede at lege teselskab. Så skærer hun kagen og hælder te op og så skåler vi en masse 😉 Så jeg er sikker på at hun allerede nu ville få stor glæde at kasseapparatet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jacobsen

  Ej det ville være en alle tiders gave til min datter der bliver 3 sidst i maj.
  Hvor er Augusta dog en flittig kassedame 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min skønne Sarah på to år ville elske at lege butik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er så fint! Efter jeg har gennemsøgt ham Fætterens hjemmeside – og erfaret, at kasseapparat indeholder mange “a’er”, og man skal huske alle når man bruger søgefunktionen, så er jeg kommet frem til konklusionen,at det måske faktisk lettere bare, at vinde det hos dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahaha! Jeg staver det faktisk også som kasseapperat – det giver altså mest mening hos mig! Det er så skrækkeligt, når søgefunktioner ikke kan regne ud hvad man mener, frem for hvad man skriver 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  …jamen mine børn har da helt sikkert brug for præcis dette. De mangler da et kasseapparat, og det der ser jo såååå fint ud ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Min datter har også et legekøkken med nogle mad plastik ting. Hver aften når hun har spist (hun er altid færdig før os, selvfølgelig) lokker vi hende til at lave pizza til os mens vi spiser færdig. Og det kunne være så rart at få serveret andet end plastik pizza hver aften. Måske cornflakes eller is? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Hahaha, jeg er skiftevis så heldig at blive udnævnt til Motor Mille eller må se mig nødsaget til at være den sure gamle mand, når min datter (knap 3.5 år) og jeg leger det. Det er også min datter, der skal have glæde af det fine kasseapparat, hvis jeg skulle være så heldig at blive udtrukket. Ja, og vores nye lillebror (2.5 uge) når han bliver stor nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Trælegetøj er populært herhjemme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Carlsson

  Det gad jeg godt vinde til blop i maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Træ legetøj er bare lidt mere lækkert end plastik 😊 Hvis jeg er heldig at vinde skal min søn have kasseapparatet 👍🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det kunne supplere godt i forhold til legekøkkenet herhjemme – så ja tak til den fine præmie herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Haha – altså junior vil også gerne vinde et butikssæt, men mest er det sjovt med Motor-Mille – herhjemme fordeler junior gerne rollerne således, at mor er Bumle (taaark😏), lillesøster er McQueen, han selv er en traktor, og far er så mejetærskeren, der bliver sur, når Bumle og McQueen vælter traktoren…😂 Meeega “Cars”-fan…😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min søn, Noor ville elske at vinde kasseapparatet.
  Lige nu er hans mutti også ret træt af at spise luftfrikadeller og plastictørre burgere, så at vinde kasseapparat, ville vi da kunne opgradere legeuniverset med stor indkøb af træ-pindeis og andet godt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Vores dreng er ikke helt nået til rollelegen men er sikker på at han lige om lidt ville elske at holde butik for os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Thea er ualmindelig glad for sit frost løbehjul, som hun fik i 3 års fødselsdagsgave for en god uge siden, det er sådan et med to hjul foran og et bagpå og det er det første stykke legetøj på hjul som hun er hoppet direkte på og bare drøner afsted på. Hun er ikke det mest motoriske barn, og den der løbecykel vi har stående kan vi godt glemme at få hende op på 😂 Godt jeg fandt den brugt, sådan som den står og samler støv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg kan selv huske at havde leget mange timer med det kasseapparat jeg havde som barn 🙂

  Jeg vil da elske at lære mine børn om penge og indkøb via dette lækre kasseapparat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Hahaha! Manner, hvor er hun sjov og nuttet. “Ha’ en god daaaag”. Gad mega godt blive betjent af hende i Netto, omend de tekniske færdigheder måske kan trænge til lidt øvelse endnu. Jeg kender ikke lige nogen børn i den alder, så jeg behøver ikke umiddelbart sådan et kasseapparat (selv om det er ret sejt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Har da en lille gut herhjemme, som vil ELSKE at få muligheden for selv at ‘lave mad’ <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Pelc

  Ofelia er helt pjattet med at lege butik, hjemme hos farmor har de et kasseapparatet, og alting koster fem kroner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det ville falde i god jord hos min den yngste – at få noget nyt og ikke kun legetøj arvet fra storesøster (hvis hun da vil af med det… selvom der er 8 års forskel er det ikke lige såda?? :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ville være godt til vores søn 😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jepsen

  Åh det ville helt sikkert falde i god jord hos min datter! Hun kunne godt trænge til lidt nyt at lege med – pt er det meste arvet og arv er godt men det er bare ik helt spændende nok længere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FO

  Ikke dårligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Gudum

  Super godt koncept, som jeg ikke kendte til i forvejen! Jeg er vild med indholdet! Er sikker på, at det vil falde i god jord herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at se at Augusta har et fedt legekøkken, det har de små super meget glæde af igennem flere år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sød video. Vi har en ældre udgave af et kasseapparat fra Fisher Price hos os, og vores unger elsker det. Det er så fint til rolleleg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skumgummi flisemagneter?! Vilde navne til nutidens legetøj. Sjov historie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storbyferie med børn | Vores fire fantastiske dage i Barcelona