Filmklip fra vores miniferie i Barcelona

5 situationer alle forældre kender (men som vi havner i gang på gang)

SITNY  Børns selektive mave

Barn: ” Jeg er sulten ”

Mig: ” Perfekt, vi skal også spise om lidt ”

Barn: ” Hvad skal vi ha’? ”

Mig: ” Vi skal have X*

Barn: ” JEG KAN IKKE LIDE X – JEG VIL HAVE Y**

*Indsæt hvilken som helst fødevarer eller ret. Eksl. jordbæris, flødeskum, pandekager, fastelavnsboller og kyllingenuggets
**Indsæt noget der tager en time at lave og/eller noget du slet ikke har i køkkenet


  Stol ikke på børn

SITNY1

Mig: ” Hvis vi skal cykle sammen, så skal du altså selv cykle hele vejen – aftale? “

 Barn: ” Ja da “


Så putter DU

SIT

Bedsteforælder/veninde/onkel/kusine/bekendt: ” Det sker der vel ikke noget ved en lille slikkepind! “

…Nå nej, men de skal jo heller ikke putte….


ALDRIG når man er hjemme

SITNYTNYT1

Mig: ” Jamen der går længe inden du kan komme til at tisse igen, så gå lige ud og prøv ”

Barn: ” JEG SKAL IKKE TISSE ”


Samsovning er nogle gange et uheld

SIT4Mig: ” Okay, men så kun for een nat “

…mens vi ved det ender sådan her:

SIT12

Læs eventuelt: 5 årsager til samsovning ikke duer (også let illustreret 🙂 )

Og jeg beklager på forhånd, hvis kvaliteten af billederne skærer i nogens øjne 🙂 Min scanner er i stykker og jeg arbejder pt. på en drawing pad, så jeg kan levere tegninger (og hygge med det selv), på en lettere og mere æstetisk måde

 

14 kommentarer

 • Kris

  flad af grin 😂😂d er bare så sandt!!!! 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Haha, så rigtigt. Min datter er på alder med din og jeg kan især nikke genkendende til “stol ikke på hende”. Vi laver rigtig mange aftaler, bl.a. “hvis du skal med i Fakta, så skal du ikke spørge om slik” og den med ” hvis vi ikke tager klapvogn med, så skal du gå hele vejen ”
  Rigtig godt indlæg ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit mine tegninger stinker i forholdt til dine. Haha.. Du er sgu for sej til det der Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Haha – tegner du da 🙂 ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jarh, i min fritid. Men er virkelig dårlig.. Og tegner ikke så ofte til bloggen. Kun nogle gange.. Har du ikke set mine tissekoner-tegninger 😀 Det er kunst!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Arh jo! Jeg havde ikke set du selv havde lavet den 🙂 Det er da bestemt kunst 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Du er genial sjov altså 😆👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hvor er du sød! Tror bare jeg tegner det jeg tænker 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ååh, jeg glæder mig allerede til det bliver min tur en skønne dag. Sender bare min kæreste.. hver gang… kan man ikke bare det? Og så selv stå for hygge-bagning, perleplader og kildeture? *indsæt håbefuld smiley*

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den om samsovning er spot on herhjemme. Vi flyttede i december, da vores datter var 6 mdr, og efter flyttet blev hun umulig at putte i egen seng – sikkert pga af noget utryghed ved det nye sted, tænker jeg. Så siden da har hun altså sovet imellem min mand og jeg, selvom det ikke lige var planen fra start. Min mand foreslog sågar den anden dag, om vi ikke bare skulle skille barnets seng ad, og stille den i skuret – den fylder alligevel bare. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hehe, så må det jo være hendes nye seng 😀 Tror mange ikke planlægger det og så ender det bare sådan.. Det var det samme her, vi havde bestemt ikke planlagt det, men det er sådan det er nogle nætter – andre sover hun i egen seng 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmklip fra vores miniferie i Barcelona