Hvem fanden spurgte egentlig lige dig?

Sommerferie 2016 – HURRAAAAA

P6171522P6171519P6171502P6171554P6171581P6171598P6171624P6171627P6181711Indeholder reklame

Vi tog forskud på sommerferien, da vi var i Nordjylland for nogle uger siden. Og det var et gensyn, for under samme konstellation var vi også afsted sidste år, inviteret af Visitnordjylland, på en tur til Fårup Sommerland blandt andet, for vores trekløver af en familie.
Jeg gravede lige det indlæg jeg skrev frem, efter vores sidste tur, som var vores første besøg i Fårup og Skallerup, hvor vi smed vores bagage, kastede os i badeland og nød mere end et glas rødvin, og det var sgu herlig læsning – se lige hvor bette Augusta er på den store hest! Og hvor langhåret jeg var dengang. Hvorfor var der ingen der nævnte hvor meget jeg egentlig har tilfælles med den der kødscooter, rent hårmæssigt?

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om det her med at vi ikke smutter til Thailand i 2 uger og at det jo altså selvfølgelig ikke er en nødvendighed med store udlandsture, for at man kan sige man har holdt ferie – og ungerne hygger sig med garantrisse lige godt. Vejret her i Danmark skal selvfølgelig lige tage sig sammen, men ellers så kan jeg stolt fortælle vi bliver her og jeg glæder mig lige godt til min 4 ugers udsigt, der står på 100 % fri med Augusta.
Det er ikke fordi jeg vil slå ned på de der vælger at springe på et fly til Mallorca og jeg kan sgu have mine øjeblikke hvor jeg ville ønske jeg også kunne pakke dykkerbrillerne og min strækmærkedækkende badedragt, men jeg vil derimod gerne fremhæve lidt hvad det er Danmark kan og hvilke seværdigheder / attraktioner vi har – og det bringer mig jo bl. a. til Fårup-turen, for hold nu op hvor synes jeg bare det er et herligt sted at være! Fuck jeg gad sgu godt til Mallorca, men det må blive en anden god gang 🙂 Flere kan nok huske det var meningen vi skulle have været i Norge på tur (læs mere her), men det blev desværre aflyst fordi det praktisk ikke kunne hænge sammen. Jeg kunne desværre ikke tage fri i den uge de gerne ville have haft mig afsted og sådan kan det jo nu engang gå… måske en anden gang, for Kardemomme By havde vi bestemt glædet os til!

Vi blev indkvarteret på Fårup Hotel den første dag vi var afsted, på vores lille familietur. Eller ‘familietur på bloggertur’, da der også var andre med – kald det hvad du ønsker, det kommer vel an på hvad vi fik ud af det og det var først og fremmest familiesamvær og hygge, for vi var for os selv allerstørste delen af tiden 🙂 Hotellet der er noget for sig og de fleste har nok ikke været der endnu, da det er helt nyt, men selvom billederne måske taler en smule for sig selv, så må jeg sgu lige tilføje at det er indrettet TIL børn, med detaljer som skamler på toilettet (og decideret børnetoiletter i hele parken), knager i børnehøjde, buffet specielt til børn og ikke mindst de karakteristiske senge og legeområde i foyeren.

P6181645Smukke Trine (Vebsen) viste lige den lyshårede pigebande billeder fra deres ret vilde rutchebanetur i Pindsvinet.P6171614

Augusta er kun 3 år, så der er selvfølgelig steder jeg ikke har oplevet endnu, men hånden på hjertet – af de steder vi har været så er sommerlandet virkelig et hit på så mange fronter – særligt service, som er det første folk nævner, når jeg løst snakker om parken. Her kan Tivoli Friheden sgu komme lidt igen og selvom jeg har det lidt svært ved at tale dårligt om min bys gamle forlystelsespark, så er det dælme desværre i ikke noget at råbe hurra overfor.

P6191737

P6191734

P6191727De andre overnatninger foregik i egen hytte, i Skallerup, hvor vi også var sidste år og som faktisk også er et sted Mikkel har været lige siden han var helt lille… for det er et gammelt sted. Et flygtningecenter efter 2. Verdenskrig (kunne jeg læse), men nu et toptjekket familie-resort hvor aktivitetsområdet og legeland trak mest i Augusta. Personligt havde jeg håbet på hun ville være en vandhund, som sidst, fordi de har det her herlige vandland, men denne gang var det t-shirt-, bolche og maskefabrikering der trak mest – plus det enorme legeland. Støjniveauet var ret højt, men hvad kan man næsten forvente af et kæmpestort lokale, proppet med glade børn?

Jeg lader billederne tale lidt for sig selv i dette indlæg og ville egentlig bare dele vores miniferie fordi jeg jo elsker at dele alting – også hverdagsstunder. Vi har et par planer de næste 4 uger, som et par sommerhusture, men ellers skal vi også bare slappe af og tage sutte-kampen 🙂

P6181679

Men inden du springer videre, så er jeg nødt til at tage denne lille historie med herover på bloggen, selvom jeg allerede delte den på Instagram, dengang jeg mødte Peter. For Peter han havde fødselsdag den dag vi stødte på ham, henne ved karrusellen. Jeg tror ikke jeg fornærmer nogen når jeg siger at der er en portion ældre arbejdere i Fårup, altså mænd og damer, der er +50 – i Peters tilfælde: 77 år og sammensætningen af en familiepark hvor der kommer mange børn og livsglade seniorer er simpelthen så fin. Den her gruppe mænd og damer som vi særligt stødte på i området til mindre børn var alle i fantastisk humør og det var tydeligt Augusta fik den der bedsteforældre-følelse med dem. Glædeligt vinkede de hver gang hun kom rundt i flyvemaskinerne og gav gerne 3-4 ture ekstra i safaribilerne. Kæmpe high-5 til Ruth, Peter H og alt det andet søde personale for fantastisk service. Selvfølgelig også de unge – der stråler det også igennem at det er folk der er glad for deres jobs!
Og ja, Peter fik selvfølgelig en krammer og han fortalte hvordan han så frem til at fejre sig 20 års jubilæum i parken næste år.

I næste uge tager vi 5 dage i sommerhus på Nordsjælland – som sidste år – og selvom det selvfølgelig også er rart at tulle rundt herhjemme så er det herre fedt for en lejlighedstøs at komme lidt på græs og komme lidt væk.. og der tæller Sjælland altså 😉  Hvad skal I?

Eller læs eventuelt om vores ture til:
LISEBERG
(Sverige) | ODENSE ZOO | AALBORG ZOO og UDFLUGTSGUIDE TIL AARHUS

Bidrag endelig i kommentarfeltet med steder du er særligt glad for!
Måske det kan inspirere andre 🙂

Dette indlæg indeholder reklame i den form, at det var Visitnordjylland, Fårup Sommerland og Skallerup Seaside Resort, der havde inviteret på en forpligtelsesløs weekend fyldt med sjov!

   

2 kommentarer

  • Jeg næsten har for vane at tanke på udlandet, når jeg tænker ferie. Jeg elsker at rejse, men Danmark kan helt sikkert også noget – og det skal jeg måske i højere grad til at udforske, nu hvor vi selv har fået en lille en. Vi har faktisk købt sommerhus tidl. i år, så det er der en stor del af sommeren skal bruges, udover København som også er skøn.

    Jeg elsker de danske forlystelsesparker, som Djurs Sommerland og Fårup sommerhus – der var jeg selv meget som barn, fordi vi ikke havde råd til at rejse – og jeg glæder mig til at tage på tur med vores søn, når han bliver lidt ældre. Her i starten får han næppe meget ud af dem 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

    Måske vi skulle prøve får.- vi køre altid forbi når vi skal i sommerhus… Som vi faktisk er pt. I Nordjylland… solen skinner og vi har været i shorts og kjoler hele dagen… planen er også at blive i skønne Danmark, plukke jordbær, spise solbær mm. Senere tager vi nok et smut til Slagelse ( i sommerhus) og så skal vi bare nyde Aarhus og ALT hvad byen har at byde på for børn 🙂 Vi var i Friheden sidste år og vi mødte altså en masse søde og glade personaler, desværre må man ryge i parken, endda også i småbørnsområdet 🙁 :/ Legoland er nok mon farvoritpark i forhold til børn som det ser ud pt. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvem fanden spurgte egentlig lige dig?