FORRESTEN #3: FUCKING TIDSPRESSET (OG TYPISK) OG NOGET OM EN NY SNAPCHAT

EN UVANT EFTERÅRS”FERIE”

21123

Efterårsferie. For mig er det en mærkelig størrelse, for det er skam efterår – det kan jeg godt se, når jeg kigger ud af mit dannebrogsvindue her på tredje sal, men ferie? Arh. Ikke for mig – ikke siden folkeskolen vidst nok. For Augusta var det heller ikke mening der skulle stå ‘ferie’ i kalenderen, men det gik da op for mig at den var på vej, da børnehaven for en del uger siden bad forældre og godtfolk om en tilbagemelding på om ungerne kom – eller ikke – i uge 42. Men jeg, der hverken er skolelærer eller har børn i skolen, har ikke bare automatisk fri. Jo, bevares, jeg kan da tage det, men så skal jeg betale mig fra det og der er skam heller intet galt i at sende sit barn i institution i uge 42. Det endte bare alligevel således, at Augusta FIK fri. Det gik op for os, da vi legede på vores hotelværelse, at vi faktisk ville være tilbage i Aarhus ret så sent søndag aften. Nat faktisk endda. Og at det måske ikke var særlig cool at sende bettemus afsted i børneren, for det ville nok være en lille omvæltning og som voksen ved man sgu hvor træt man kan være ovenpå en rejse (selvom det er godt ironisk) og en længere hjemrejse også, så derfor trak vi i trådene og arrangerede at Augusta kunne tilbringe et par dage i Vestjylland, hvor hendes herlige farmor og farfar står med åbne arme og åbne hjerter, til at tage sig af deres første barnebarn, når som helst.

For mig er efterårsferien ensbetydende med arbejde, lige som det er for så mange af jer sikkert også.. for verdenen skal da hænge sammen 🙂 Der er jo da nogen, der skal sidde ved kassen, når jeg skal købe den frysepizza jeg fik erhvervet mig i Føtex i går (iført natbukser).. når jeg ikke bruger selvbetjening, that is. Jeg forsøger at få ryddet lidt op herhjemme, men indrømmet, så går det lidt langsomt, for når man ikke har nogen at bygge LEGO-huse med, putte eller lave aftensmad til, så går tiden sgu lidt i stå og jeg minder nok mest om en døsig teenager, hvis forældre er udenbys. Kufferten står i hvert fald stadig helt u-udpakket og hjemmet udstråler lidt at tre mennesker har forladt det i lidt af en hast.

I morgen kommer Augusta dog heldigvis hjem og det samme gør Mikkel, der forresten også er på arbejde, men med base hos sine forældre, mandag-onsdag. Jeg stornyder skam det her med at være alene, det har jeg vidst indrømmet en gang eller fem, men samtidig er det også svært at være adskilt, særligt når man lige har været på en fantastisk lille weekendtur og gerne vil se lidt på souvenirs sammen og tale om hele oplevelsen.

– og apropos dén, så skal jeg også til at afrunde et lille skriv, som jeg regner med kommer på i morgen, om netop vores svip til Amsterdam, i detaljer. I har måske set billeder på Instagram eller SnapChat, men nu samler jeg altså alle fotos og beretninger fra turen, i et indlæg også.. læs endelig med 🙂

Nu vil teenageren her trække sin joggingbuksrøv ind i dobbeltsengen, med min telefon, hvorpå Netflix vil afspille den glimrende serie: Designated Survivor. Har I set den??

KH. Johanne

Og PS forresten.. den skarpe vil bemærke at billedet herover er gammelt – for det “tilhører” nemlig mit anti-nytårsforsæt indlæg, men jeg manglede ligesom et billede hertil, som ikke var det samme uskarpe jeg lagde på Instagram af en Princip Diavola til 30 kr. og en Cola Zero…selvom den faktisk passer meget fint til min tilværelse lige nu 😉 – men nu hvor I lige har set billedet! Dutten på min næse bemærkede jeg lige. Den havde jeg sgu helt glemt jeg havde, for den blev jo fjernet med et snuptag hos min hudlæge i Randers.. tænk sig, den havde jeg sgu helt glemt jeg var en indehaver af, engang 🙂 Random afslutning, men nu vil jeg sgu også se den serie dér!

   

1 kommentar

  • Signe

    Hvad var det nu for en hudlæge du brugte i Randers? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORRESTEN #3: FUCKING TIDSPRESSET (OG TYPISK) OG NOGET OM EN NY SNAPCHAT