ER DET NORMALT MED DEN DÅRLIGE SAMVITTIGHED?

VED I HVAD JEG ELSKER?

ELLOS2Indeholder reklame | affiliate links

Når jeg indimellem får scrollet gennem min blog kan jeg godt se at der sådan generelt er ret så meget brokkedibrok eller hvor jeg påpeger det svære og hårde i familielivet. Og ja, det er ret ananas i egen juice-agtigt at scrolle sin egen blog igennem og JA, det er et sønderkneppet begreb: ananas i egen juice. Mærkeligt faktisk også, da de færreste drikker ananas juice. Men apropos brok og apropos juice, så fik jeg den idé at jeg ville tilegne dette tirsdags indlæg til de gode ting, til ting jeg ELSKER. Det er ganske vidst i nord og syd, småt og stort, men mon ikke jeg så rammer noget du også kan relatere til?
Så nu kigger vi lige ind i den hvide væg, so to speak, og fremhæver alt det gode. For det er der så skrækkeligt meget af <3

J E G ELSKER…

…at tage joggingbukser på, når jeg kommer hjem. Ahhh.

…at få et par shapertrusser på – den slags der ikke strammer alt for meget, men som sidder lige til navlen. Dem fra Bilka er geniale og helt og aldeles smør bløde.

…at tænke pyyyyhaaa, når ja, når jeg kommer i tanke om at det jo er pga. min indtagelse af rødbede, at mit tis er rødt. Ikke fordi den er gal med nyrerne. Kontrasten var chokket til erkendelsen af det faktiske er også ret stor, så måske det i virkeligheden er dérfor glæden er så enorm.
(Drikker ret meget hjemmejuicet juice med rødbede i. Ikke ananas).

…at kigge ind i køleskabet og opdage at der står en kold 1,5 liters Cola, som jeg ikke selv har købt.

…Augustas grin, når jeg angriber punktet mellem talje og armhule, med min mund.

…at modtage en rudekuvert, åbne det lettere rædselsslagent og opdage at det faktisk bare var junkmail! Hurra!

…at se Netflix på min telefon. Det lyder måske underligt, men der er altså noget herligt over at ligge ned, på siden, og have sin telefon stablet op i samme stilling – altså helt skrå – lige foran sit ansigt.

…soya! Faktisk er sushi måske bare en spiselig ske for mig, for at få lov til at lappe soya i mig #MmmmmSALT!

…funky nattøj OG kage, som billedet øverst så fint samler. Nattøjet med donuts er fra ASOS og sælges vidst nok ikke mere, men jeg kan til gengæld blære mig over min seneste bestilling (der er liiige på trapperne), nemlig dette “sexede” sæt 😀 Hvis du er vildt skuffet over hyggehabitten ikke er til salg med donuts mere, fordi du af gode grunde er vild med den slags, så kan du altså få et iPhone 6 cover med de lækre sukkerbasser lige her, til 180 kr.

…duften af skyllemiddel – i sig selv, men ikke på mit tøj.

…EFTERÅR: halstørklæder, store frakker, chelseastøvler, smukke blade, lyset og luften, der på en måde virker friskere.

…kaffe, når jeg mest trænger til det. Og at få kaffe, når jeg ikke har spurgt efter det!

…når man bare kan svare SMS’er med rene smileyer 😀

…rene underhøvlere om morgenen. Og bare at have dem! Der er ikke noget mere træls, end at skulle hive sine trusser ud af bukserne, som ligger med vrangen ud af, fra i går, og så skulle genbruge dem, fordi vi har glemt at vaske tøj.

…mit hår, når jeg har været i bad aftenen før, proppet min nye hårmaske i OG har orket at glatte det. FED FØLELSE.

…når Augusta siger (ikke synger) ting som:
Ved du hvorfor du hedder mor, mor?
Det var fordi det var et navn jeg kunne lide, den dag du blev født syns’ jeg navnet var sødt og jeg vil drømme om den dag alle menneskerne sag’, at den bedste mor i verden det var moar, at det bedste navn i verden det var moooooar.

…når jeg får plukket mit ENE sorte hår under navlen. Mit ene kvindelige pikslips-hår.

…at kigge på og købe børnetøj. Bare een ting engang imellem. Jeg synes der findes SÅ meget sødt og lækkert, selvom det er sjældent jeg smider dankortet, i forhold til hvor meget jeg kigger på nettet og går i butikker. Se for eksempel dette print fra Småfolk (ooogså for drengene!), som også kommer i en kjolemodel! Jeg synes fandeme det er fandens nuttet. Man kan godt se det er fra Småfolk, men de har alligevel taget en lille designdrejning, eller hvad? Enig?!

…når der ligger kommentarer på min blog og at folk i det hele taget vælger at klikke sig ind. Hvis mit følgertal på Facebook stiger eller når I tilkendegiver på den ene eller anden facon. Ikke fordi antallet af de der læser med har den store betydning for min gejst, men mere at I kan tage jer tid til at dele noget af jer eller komme med et råd – dét elsker jeg.

…tanken om at der nu er tre dage til vi rejser. Forresten overtager jeg jo både Spies’ IG og Snapchat, men vil selvfølgelig også opdatere på min Instagram under turen og hér efter. Jeg glæder mig til at dele det hele med jer og så håber jeg bare I vil lure med 🙂

…når Augusta spiser aftensmad! For det er lidt som vinden blæser, om hun gider vores mad, så når det sker, sidder jeg og bobler indeni af glæde.

Og ved I så hvad? Nu vil jeg spise lidt Marabou og se Nætflæsk… på telefonen!

Kom endelig med lidt lister over hvad I elsker 🙂 <3

 

   

24 kommentarer

 • Dejlig liste – lige til at blive i godt humør af😍
  Jeg elsker fridage, solskin, kaffe, når min kæreste lader mig sove længe, når jeg kan udskyde vasketøjet, alt med ost, min søstre, når jeg kan falde i søvn, når mit hår makker ret, vin, nyt undertøj og ro (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Kan i den grad godt sætte mig ind i det med kaffen! Herhjemme er vi så vilde med kaffe at vi køber grønne bønner som vi rister selv og kværner en portion ad gangen når vi laver en kande. Faktiske ryger der alt for meget kaffe ned og alt for lidt vand, men man kan jo ikke skuffe sin afhængighed, vel?
  Jeg elsker efterår, de gyldne farver, hyggetøj, boller og varm kakao-vejr, uldsokker og dyne i sofaen, en god lang gåtur med mand og børn og hund så alle får røde kinder og smil på læben.
  -en god bog (af den slags man begraver sig i stemningsmæssigt og bliver trist når den er slut)
  – at vi ikke har tv-kanaler mere (men Netflix, viaplay, HBO, TV2 play osv) så vi slipper for reklamer og at bruge en hel aften på at zappe rundt uden at finde noget at se
  -en god hårdag
  -samtaler med venner og bekendte hvor man snakker alvorligt/dybt/personligt og får hjælp eller hjælper den anden part. Er til gengæld ikke vild med overfladisk snak og høflighedsfraser alt for længe ad gangen.
  -når hunden springer op i sengen om morgenen og vil putte tæt og nusses
  -når ungerne siger at jeg er den bedste mor der findes
  Tak for dit søde indlæg og diversiteten på din blog
  Kram fra Raffigina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hold nu op en herlig og lang kommentar, Raffigina – den er jeg sgu glad for.. du har måske også en måde at skrive på, der spreder stemning 🙂 Vigtige ting <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  TAK for tippet om Netflix på mobilen!! Min computer går snart i strejke, men mobilos er brand new! :-))
  Elsker sol, kaffe i hånden og græs mellem tæerne, MEN der er nu også noget hyggeligt over efteråret og stearinlys, varm kakao og store strikbluser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   GIV DEN GAS MED NÆTFLÆSK på mobilos!! Kender ikke andre, der er til det, end mig, men måske du ka’ li’ det.. ellers bare af nød 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Kære Johanne

  Jeg ligger i sengen med min søn sovende op af mig. Putningen rundede i dag de 3 timer, og jeg tog mig selv i undervejs at råbe af ham “at nu skulle han altså ligge stille”. Fanden tag mig! Han begyndte at græde, og den dårlige samvittighed skyllede ind over mig.

  Jeg får HVER DAG så frygtelig dårlig samvittighed. Jeg føler mig som en dårlig mor: snakker jeg nok med ham, leger jeg nok med ham, snakker jeg for meget, bliver han overaktiveret, mistede jeg for hurtigt tålmodigheden osv … Men så læser jeg din blog, og så smiler jeg og tænker, at jeg ikke er alene. Du er en knivskarp blogskribent, der altid fanger mig som læser, og altid får mig til at læse med igen og igen.

  De bedste hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Lene, sikke en god kommentar, tak for den. Selvom jeg da er glad for at du kan finde ud af du ikke er alene (FOR DET ER DU IKKE), så lyder det sgu også hårdt at være dig. Det er hårdt at være os alle indimellem og jeg tror altså de færreste kan se sig fri for at have sagt noget til sine børn, som man fortrød. Eller i et toneleje man ville ønske man kunne have skruet ned for.. men sådan er det altså at blive opdraget af mennesker og man skal jo som barn også finde ud af hvornår nok er nok. Hvis putningen er pisse lang og tandudtrækkende for den voksne, så er det sgu da også svært at tale sødt og pænt hele vejen igennem og din dårlige samvittighed kommer sig jo af at du ville ønske det var anderledes. Heldigvis kan man altid efterreflektere og øve sig i at gøre det på en anden måde. Og sige undskyld. For det er sgu også okay!
   Håber putningerne går bedre fremover (detenfasedetenfasedetenfasedetenfasedetenfasedetenfasedetenfase)
   KH Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maggie

  At snuse til min datters hår
  At se på havet
  At have overskud i hverdagen
  Skaldyr!
  Chokolade
  Kaffe .. Latte
  … Nu er jeg sulten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie B.

  Jeg elsker…
  •Lyden af mine børns stemmer og at jeg kan høre at de leger sammen inde på værelset, og at de ikke skændes.
  •Når der er penge nok på kontoen til at shoppe uden dårlig samvittighed.
  •Duften af mine børn.
  •Når jeg kommer hjem fra arbejde kl 14 og har 1 time for mig selv, inden resten af familien kommer hjem.
  •Jeg elsker at jeg har fået præcis det liv jeg ønskede mig, da jeg drømte om vi ‘voksne’ liv da jeg var barn ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Den sidste var faktisk særligt ekstra smuk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg elsker:
  -at få en god nattesøvn
  -at høre mine børns latter
  -at få at vide at jeg er min søns BEDSTE ven (selv om han IKKE leger med piger)
  -stort set alt friturestegt mad… Ahhh junk.
  -at bage kager og spise det hele!!!
  -den friske efterårs vind og duften af muld
  -min dyne, min pude og min seng. Ahhhh.
  At følge med i din blog og dit liv. Tak for mange gode læsetimer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   😀 Mor er jo ikke en pige – hun er mor 🙂 Det siger mit barn i hvert fald nogle gange 🙂
   Herligt indspark – dejligt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SK

  Herlige ting du holder af! 😍

  Jeg er også selv glad for fjollet nattøj og skifter lige pt mellem mine “all you need is coffee” og “I’ve got Bieber fever” 😂 Begge er købt i Primark. Du burde tjekke deres sortiment ud, det er fantastisk! 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   HAHA! Elsker begge! Hvor får man Primark ting??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • SK

   Desværre sender de ikke til Danmark, men der ligger Primark i de fleste europæiske storbyer, inkl. Amsterdam! 😉
   Og det koster ikke en skid! Woohoo!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Elsker bla….
  at sætte mig med en kop kaffe, når børnene er sat på skolebussen.
  Følelsen efter at have vasket ansigtet om aftenen
  At påbegynde noget nyt strik.

  De der bukser i bordeaux kunne jeg godt finde på at klikke hjem til min søn, vi bor i Kina og han elsker pandaer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Skolebussen?? Hvor bor du? Findes dét? Forestiller mig sådan en amerikansk gul bus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteGK

  Jeg elsker
  – Min kæreste
  – KAFFE
  Nogen gange i omvendt rækkefølge…
  – Fredag eftermiddag med lur m.m. (ahem sorry ja det er lummert)
  – Weekender i sofaen uden planer
  – Weekender med sjove planer med venner og familie og deres børn 😉
  – at undervise i pilates og fitness-dans
  – at grine
  – Min lille lilla konebil og mit nye job

  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Århhhh tillykke med dit nye job, Mette! Kom gerne og undervis mig lidt, jeg kan sgu godt bruge lidt pilates og et godt grin 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt med på nærmest hele din liste! Rødbedefælden er jeg faldet i lidt for tit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh jeg ved ikke med Småfolk printet, jeg synes de prøver at lave en Mini Rodini og deres prints er altså pænere (synes jeg😊).

  Min liste;
  At gå en lang tur og snakke med min mand, man snakker bare bedre når man går og kigger på verden end når man sidder i sofaen

  At købe en kæmpe pose bland selv slik og vide man skal hjem og finde noget godt på Nætflæks 🍬

  Når min datter har sovet 12 timer uden opvågninger IGEN😵😍

  Ost

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET NORMALT MED DEN DÅRLIGE SAMVITTIGHED?