STYR PÅ LORTET ELLER LORT PÅ STYRET? (JULE-EDITION)

TING JEG VIRKELIG IKKE FORSTÅR #3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er mandag, klokken er 19:30 og jeg er netop kommet hjem fra arbejde og diverse- kastet mig på sofaen, ærget mig over jeg ikke nåede at kysse Augusta godnat, men det må blive i morgen – dobbelt op – og tankerne væltede simpelthen ud af mig og blev sammensat til endnu flere ting undertegnede ikke fatter:
(For der er stadig så meget jeg ikke forstår…kommenter gerne og i særdeleshed vil jeg have feedback på nr. 6!)


1. Hvorfor kan jeg ikke få mig selv til at smide mit barns kreationer ud? Altså hvis jeg kunne sælge hendes tegninger, så ville jeg være millionær nu, for hun er STORPRODUCERER henne i børneren, men ikke engang dét kan jeg nænne at smide ud. For slet ikke at tale om al julepynt hun har fået lavet sidste år, kastanjedyr og jeg ved ikke hvad. JEG GEMMER DET HELE! Shit, den havde jeg ikke set komme.

2. At jeg kan være den eneste blogger tilbage i Danmark, der ikke er i Marokko eller i Disneyland….
Fuck jeg vil gerne til Disneyland! …med Augusta. Selvfølgelig. Ikke kun mig selv – det ville da være fjollet!
(Løgn – jeg ville hoppe på et fly prompte. Er dette et hint til Disneyland? Ja sgu)

3. Hvorfor lugter radiatorer, når de bliver tændt? Og hvad er det de lugter af?

4. Hvordan kan brystvorterne blive normale igen, efter det de udsættes for under amningen? Jeg troede VIRKELIG barnet havde fået fucked dem HELT op og hvis du har set dine bryster i en brystpumpe, så ved du udmærket hvad jeg snakker om! Faktisk bør man slet ikke kigge.
Men – tadaaaaa! …nogenlunde

5. Hvorfor er Sprinter Galore så mega awesome?

6. Hvorfor er det det virker til at Danmark har utrolig få skuespillere? Jeg synes alt for mange går igen i rollerne og spørg mig lige om jeg blev forvirret, når jeg zappede mellem Dicte og Bedrag særligt.
Mellem Dicte og Langt fra Las Vegas – men det er efterhånden så lang tid siden det ikke tæller, ses både Iben Hjejle, Stine Stengade, Laura Christensen i begge serier.
Mellem Dicte og Bedrag – som altså er serier der ikke ligger langt fra hinanden, i forhold til spændingsfaktor: Stine Stengade, fra alkoholiseret politibetjent i Dicte til politiinspektør i Bedrag og så også Søren Malling (som også ses i Forbrydelsen!) går fra at rage på Stine som betjent til at blive skudt i hovedet, i Bedrag.
….for ej at forglemme at faren i Sprinter Galore har en birolle i Bedrag OG moderen ses i VildMedDans – uuuuuhhh.

Fandens dygtige skuespillere, men vi må da have et større repertoire af talenter i Danmark?

7. Hvordan kan nogen have det stramt over pigerne fra Prinsesser fra Blokken. Jeg mener, jeg får virkelig ondt af at høre om nogle af pigernes voldsomme barndom, men de er da godt nok nogle seje tøzer !

8. Det nye stel med Christiane Sham.. Müller.. O’Connor. Det er virkelig pænt og alt sådan noget, men ligner det ikke alt andet stentøj, på en prik? F. eks. det fra Bitz? Eller er det mit stel-syn der er off?
“Det har hun da snakket om før?” Nå ja, i dette indlæg, men det undrer mig så meget at det får linjeplads to gange!

9. Hvordan kan Endomondo tro jeg vil trække i løbeskoene, bare fordi de sender mig en mail engang om ugen med: VI SAVNER DIG. Jeg savner ikke jer – eller løb. Fat det!

10. Tacoskaller og tarteletter. Vi er helt enige om at det nok er en af de ting, som Gud havde på sin førsteprioritet over at skabe – og han gjorde det virkelig godt! Men mad, som knækker med det samme gafflen bare nærmer sig? I don’t get it!

11. Bukser med svaj.

12. Fake fur. Undskyld, nu vover jeg mig nok ud i en snak, hvor der er MEGET passionerede mennesker, men sådan dybest set forstår jeg ikke fake pels. Jeg forstår man vælger at ikke gå med pels, men når man køber fake fur er det altså lidt som at forsøge at forklæde sine grøntsager til at ligne en saftig bøf.

13. Hvorfor havudsigt er mere attraktivt end skovudsigt. Jeg mener, jeg vil altid gerne bo tæt på byen (eller bare I BYEN), men hvis jeg skulle vælge mellem hav og grønnearealer/skov, så ville jeg vælge det sidste. Jeg kan sgu ikke se de smukke efterårsblade på vandet.

***hvis du ikke ved hvad Sprinter Galore er, så kan du se afsnit 1-5 her.

Og hey, der ER jo meget jeg ikke forstår… før dette indlæg var det 48 ting, fordelt på to indlæg: her og her – læs dem gerne 🙂

 

   

22 kommentarer

 • Mette

  ÆÆÆLLSSKER den slags indlæg 😂👍🏼 Og jeps kæft en mappe jeg havde med tegninger (ja stadig har trods det at junior nu er 25 😂)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahaha! Det er godt at høre jeg skal gemme det en del år endnu 😀 Måske jeg skulle dedikere et mindre skab til det??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Radiatorlugten? Svedende STØV er min teori! Oh VE at du nærmer dig den hellige tarteletskal OG dens crisp med blot SNERTEN af kritik — i forhold til tacoskallen er jeg HELT enig! Hæh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hvad??? Skal man rengøre sin radiator også???
   OMG… mængden af opgaver stopper aldrig!

   Hehe 😀 jeg kritiserer ingen tartelet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

   😅😅😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ÆLSKER Sprinter Galore! Og min datter på 3,5 ligeså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1. Jeg har en mappe til tegningerne, en kuffert til tingene (den der karsekylling mm), en vindueskarm i køkkenet til kastanjerne, en vindueskarm i spisestuen til stenene (“Jeg har plukket dig en sten, mor!”) og et fad på spisebordet til grenene og koglerne. Hvad skal det ikke ende med??
  2. Host host, frk. Paris og Barcelona;) Bare rolig, næste gang jeg bliver inviteret på tankstation for at teste deres pølsesortiment, så skal jeg nok invitere dig med;)
  3. Ingen kommentarer.
  4. Det forstår jeg heller ikke! Jeg regnede engang ud, at jeg havde pumpet bryster mere end 1400 gange gennem min ammekarriere med Ane, and yet – helt normale….
  5. Ingen anelse, men jeg er enig. Det er Ane også.
  6. Der er bare for lidt Troels Lyby! Og Magnus’ far. Men så bør jeg tydeligvis se Bedrag.
  7. Stadig ikke set den, skal nok komme i gang:)
  8. Okay, det må jeg lige google….
  9. Sådan nogle mails får jeg fra Zalando, selvom jeg har slået op. Desperado much??
  10. Jess’ livret er tacoskaller. Jeg har flere gange foreslået bare at købe dem som chips, for han kvaser dem alligevel bare og smider fyldet ovenpå, mens jeg sidder der med dressing på både hænder og hage.
  11. Åh, jeg savner dem altså lidt!
  12. og 13. har jeg ikke rigtig nogen holdning til….
  Og det blev vist så lige den længste kommentar jeg nogensinde har lagt! Undskyyyyld:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahahahahahahahaha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Men en god en.

   Det er altid hyggeligt at genkende dig i kommentar feltet rundt omkring

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endomondo! Haha de savner også mig, og jeg har lært at tackle det 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Nå! Så behøver jeg da ikke føle mig speciel mere 😀
   Endomondo din skank!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sprinter Galore er awesome fordi det er ALF om igen. Nostalgi tilsat dansk kreaklasse i Valby. Love it. Ramasjang er eneste grund til at jeg betaler licens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Er jeg den eneste der har et Alf-crush?? 😛

   Mmmm. Ramasjang.. Licens gør lidt ondt, men jeg elsker jo Ramasjang, så det er godtaget.. men kan vi få det nedsat?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Herhjemme er den 3-årige også MEGA fan af Sprinter Galore! Da hun så første afsnit var hun i chok: “MOR, hvorfor er den dreng helt brun!??” – der var åbenbart ikke noget underligt i, at drengen ved siden af var helt grøn :/ Men vi har da fået en god snak om brune mennesker og tissemænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahaha! Vi er i samme båd hører jeg! Vi har dog ikke talt hudfarve, men det at Magnus er langhåret. Augusta – der ellers er ret så skarp – kan SLET ikke forstå det er en dreng. Hun siger: “Magnus hun har en tissemand”.. nægter at tro Magnus er en dreng 😀 😀
   Vi taler meget om Prutmaaaannnn

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Jeg har det sgu på samme måde. Fatter heller ikke hvorfor du og jeg hverken er i Marokko eller Disneyland 😏 Og så er der også så mange andre ting jeg ikke fatter en skid af…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   😀 Helle for Disneyland – pyt med Marokko 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Faren i sprinter galore hepper jeg på bliver meget populær, så vi kan få det til at løbe rundt hjemme hos os, hvor han er den rigtige far 🙂 #hephephep

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Er du så Magnus’ anden mor??
   STARSTRUCK!
   Er det røde hår/skæg ægte???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Nu bliver det rigtig mærkeligt – da faren hedder Magnus i virkeligheden! 😂 😉 – og ja alt det røde er helt ægte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det er som en parallel virkelighed det her!
   Nå! Men han er awesome og jeg tænker han skal have meget mere skærmtid!
   Og du er sikkert også awesome!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

   Hvor er du sød! Jeg håber du får ret 🙂
   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYR PÅ LORTET ELLER LORT PÅ STYRET? (JULE-EDITION)