5 FORNUFTIGE NYTÅRSFORSÆT FRA EN SINGLE MOR

5xOPTUR (YAY!)

phil

GODT NYTÅR FOR DÆLEN! Og okay, NYT ÅR! Ny og pisse optimistisk indstilling og jeg springer direkte ud i det. Det er som om stjernerne står på række lige nu og hey, det skal da fejres i et optimistisk indlæg om opture her og nu og som sker liiiige om lidt ! KLAR?

1. Mit barn sover inden klokken 19 hver aften*!
Ja, undskyld, jeg elsker min datter og det er lige før nogen bør række mig en Kleenex den dag hun kommer tilbage til mig, efter at have tilbragt 4-5 dage i sin fars trygge varetægt, hvor er det fan-fucking-tastisk at kunne putte sit barn og have noget aften til voksentid!
(At hun så står op klokken 06 er vel bare en forælders lod i livet)

*Nytårsaften undtaget.. vi havde en FEST!

2. Jeg har en pisse vigtig opgave der skal afleveres lige om hjørnet
Men dét hjørne viste sig så at være længere væk, end jeg troede 🙂 Jeg huskede nemlig fejl, så den opgave jeg troede jeg skulle aflevere på onsdag skal jeg først aflevere på fredag! HAHA!

Og betyder det så den bliver meget mere gennemarbejdet og jeg er færdig torsdag eller bare før tid?
Næh, men det går hånd i hånd som bare fanden med punkt nummer 3!

3. MODERN FAMILY er tilbage!
Det morsomme var faktisk at jeg for.. hvad? 3 dage siden? annoncerede på Instagram at jeg ville BETALE for de lavede en sæson mere og se så lige her. Netflix fra og med 01. januar totusindeogsytten! SÆSON 7!

Funny fact. Vidste I at (karakteren) Mitch faktisk er homoseksuel i virkeligheden og Cam er fintrende hetero. Faktisk har han været gift med Charlize Theron. Jep jep!

4. Jeg har endelig fundet ud af hvordan jeg kan se positivt på helvedes bakken på vej til børnehave

Ja, jeg er sgu muligvis et dovent svin, som lidt for belejligt er blevet kørt når jeg bare skulle 2 km. væk… men den tid er slut nu (…ish, har lige overtalt Mikkel til at køre mig i Ikea snart) og jeg cykler. Men fyfanden det er hårdt! Og vi bor så åbenbart for foden af et bjerg, som ville få Tour De France ryttere til at sige “stik mig noget doping!” – og det er endda uden cykeltrailer og 17 kg. barn deri.

Men ved I hvad? Turen nedad… jeg er et LYN! Det fedeste er at tage den i FULD FART, spænde hjelmen godt fast, åbne jakken, så den flaprer efter mig og så forestille mig jeg er Batman  !

5. Jeg blev tilbudt et blogsamarbejde, som betød Augusta og jeg skulle ud og rejse her i januar, men det passede bare slet slet ikke

– Desværre. Og det skal det jo, for jeg vil ikke fare afsted og ikke kunne nyde det. Plus jeg ikke helt var nede med konceptet, ift. at rejse med barn.
Men! Meeeeeeeeeeen!
VI SKAL UD OG REJSE om nogle måneder. Et helt andet samarbejde! Hvorhen kan jeg ikke sige endnu, men jeg klapper i mine små blegfede hænder og så vil jeg egentlig bare skrive at jeg HÅBER I vil “tage med” og læse med om turen og følge med løbende!
Hvor heldig kan jeg lige være ?!!

Det bliver ikke hertil:

…men tæt på!

– og ja, det er den ultimative bloggerkliché at skrive man skal noget om lidt, som man ikke kan løfte sløret for endnu, men for fa’en, det ER stort og det hjælper virkelig på det, for jeg er herre dårlig til at holde på ting 🙂

Nå, men det var faktisk alt for mig! Et lille glad og ret så random skriv!

Hvad gør dig glad? Sker der noget spændende for tiden?

KH!

 

 

   

10 kommentarer

 • Dejligt indlæg💪🏻
  Hos mig sker intet spændende, men det gør der aldrig. Tilgengæld glæder jeg mig over alle de små ting – som pizza med ostekant, lysere tider og tanken om hele 2 feriedage i januar♥️

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja vores år bliver også mega fedt!!! Jeg ville da ønske at nogle ville finansiere en rejse med mig og min familie😍 Fedt for jer. Lige nu bliver der i den grad omlagt liv hos os og 2017 bliver året hvor min mand bliver hjemmegående og bare skal tænke en masse fede tanker og skabe nye ting. Glæder mig sindssygt til det her år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Dét lyder da også spændende – har han noget interessant han skal have i gang i, i skaberiet??
   Håber I får et mega mega fedt år 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • www.rikkes-planet.dk

  Modern family …wee det havde jeg ikke hørt. tak.
  Her er det vist bare første arbejdsdag i 2017.
  kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jep 2017 bliver spændende for Augustas Fanklub. Ældste”barnet” skal konfirmeres d.30 april, niecen skal have sit første i februar -og jeg er inviteret med til fødslen (emoji med mig der klapper i mine små hænder af begejstring!) & sidst, men bestemt ikke mindst, mangler jeg kun at tabe 6 kg inden Gastric Bypass….ENDELIG får jeg hjælp til kampen mod min (desværre nødvendige) medicins bivirkning…fucked up stofskifte. Så NU skal jeg være normalvægtige Annette IGEN (emoji af max. dansende dame!)
  Bonusinfo: Jeg har altid været normalvægtig, men da jeg blev psykisk syg (kronisk depression, personlighedsforstyrrelse (borderline) og social angst til at krydre med) fordoblede min vægt sig. Jeg spiser sundt og motionerer 2 timer 4-5 gange om ugen (går ikke hjem før jeg har svedt 1000 kalorier væk) men det er stadig en umulig kamp uden operationen :-/
  SÅ 2017 ER ÅRET FOR AUGUSTAS FANKLUB! Godt Nytår til jer to dejlige mennesker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Elsker at rejse, så jeg tager gerne med …..ligesom da jeg i Oktober indtog Amsterdam næsten samtidig som jer 🙂
  Godt nytår til dig og Augusta

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 FORNUFTIGE NYTÅRSFORSÆT FRA EN SINGLE MOR