SKYLDFØLELSEN VAR - OG ER - DEN VÆRSTE

ROLIG INDTIL OPLØBET – OG NEJ, INGEN AFKALKNING (ENDNU)

studie

Allerede inden jeg er startet på det her indlæg, minder det mig gevaldigt om da jeg skrev det her: Jeg får en umådelig lyst til at afkalke bruseren, når jeg skal læse, fordi jeg sådan rent studiemæssigt – med travlhed og hamren på tastaturet – og følelsesmæssigt – FRUSTRATION, opgivenhed og en ordentlig portion distrahering – er ret meget det samme sted, HAHA 🙂 Derfor kom det lige med i overskriften.
Men jeg må indrømme jeg har set alle de nye afsnit af Modern Family og måske en sæson af Good Wife… fordi jeg ikke megen rygrad har, selvom jeg har travlt – først i opløbet tager jeg fat!

#ArbejdssomUnderPres

Dét jeg sidder med lige for tiden og lige nu her, for ligesom at opdatere alle, er min praktik-eksamsopgave på pædagogseminariet – også kaldet præsentationsportefolie – og når den er skudt afsted i morgen, så er det forberedelse til min praktikeksamen. Jeg føler mig lidt alene, for jeg er en af meget få på min årgang, der stadig sidder med den, for jeg blev jo syg med en slags mini-stress her i november/december, som jo måske også blev forårsaget eller styrket af alle de ændringer der var på vej, med flytning osv. Jeg gør mig stadig mange tanker om hvad det er jeg har lyst til at lave, når jeg bliver færdig her til sommer ( i år ja! ), men det er sgu svært at beslutte, for jeg føler jeg har hænderne for fulde til at kunne tænke over hvad jeg vil de næste to-tre år.. men jeg må lige indskyde, at selvom jeg ikke har fået svaret jer (SORRY) i dét indlæg, så har jeres kommentarer  om evt. videreuddannelse virkelig hjulpet, i forhold til hvad jeg ikke vil og det har givet mig lidt mere blod på tanden til at have lysten til at udforske hvad der er af muligheder.

Nårhmen, status i Johanne Myginds liv er pt. en donut t-shirt*, en MAC computer (som forresten er ved at løbe tør for strøm – pis) en halvkold kop latté og en opgave, som hænger mig lidt ud af halsen. Jeg har dog run på, den skal nok blive færdig, selvom jeg synes opvasken kalder lidt på mig (er jeg ligesom Dory fra Find Nemo?!) for jeg har ikke i morgen med, til at lave den færdig, fordi Augusta kommer hjem. En meget meget plettet skoldkopperamt Augusta.

*Og apropos plettet: da jeg skulle tage et lille billede til denne tekst væltede jeg kaffen ned over mig selv (..igen). Så nu: statement t-shirt 🙂

Dét, skoldkopperne, har sat forældrene i stilling til den helt store planlægning, så jeg kan klare mine eksamsopgaver. For ja, der er en anden der banker på, i næste uge, hvor vi skal lave skide vigtigt feltarbejde, så derfor får jeg Augusta en dag “for tidligt” og Mikkel tager hende en dag tidligere tilbage. Hvordan vi gør det og hvor lang tid det her skoldkopperi kommer til at tage ved jeg sgu ikke, men – og her kan det godt være det er kaffen der taler – vi skal nok klare den! Jeg skal LIGE have skudt den her opgave afsted, som jeg skal forsvare i næste uge også, men så er jeg ellers optimismen selv. Af en eller anden grund 🙂 Det må virkelig være kaffen der snakker her 🙂

Nå, men jeg må hellere vende tilbage til det I kan se jeg sidder med lige her, for færdigt skal det sgu blive, så jeg kan tage mig af datterbarnet <3

Koppen er forresten fra Frederik Bagger – fra Illums Bolighus i Aarhus og t-shirten er en værre lort fra H&M der er krympet. Men budskabet er jo meget godt!

Ha’ en dejlig dag!

p1053449

   

2 kommentarer

 • Kender det alt for godt, det der med først at være rigtig arbejdsom under pres! Skal snakke eksamensopgave på sygeplejestudiet med vejledere i morgen, og har ikke forberedt en disse! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Nail den alligevel 😉 Kan de ikke vejlede dig frem til det du bør have klar til i morgen 😀 ?!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKYLDFØLELSEN VAR - OG ER - DEN VÆRSTE