"ER DET IKKE BARE PISSE HÅRDT AT SAVNE?"

VLOG: EKSAMEN, KØKKENSNAK, BABYHÅR OG MED PÅ JOB

vlog
Ih hvor er det altså en tand grænseoverskridende, sådan at lave video. Man skulle tro jeg var lidt mere chill, når jeg nu engang snapchatter ret hyppigt og udbasunerer følelser skrifteligt – meeeen det er lidt noget andet at stå med sit kamera i face og tale til jer, som om I stod lige foran mig 🙂
Det jeg egentlig bare gerne vil i denne lille video, er at vise et lille kig til min hverdag, som den nogle gange ser ud: ret begivenhedsløs 🙂 Det lyder muligvis en tand kedeligt og måske det ikke er den bedste teaser for at trykke på AFSPIL, men gør det, for så kommer du lidt ind til mig, på en torsdag og ser hvad jeg tuller rundt med..

Dagen stod egentlig, opsummerende, på en hjemmestudiedag, hvor jeg gør klar til eksamen og lidt køkkensnak – selvfølgelig i det mest sexede outfit jeg ejer! Dernæst var jeg på arbejde – mit studiejob, hvor der skulle opdateres med nye billeder.

I kan se den 7 minutter lange video herunder og kommenter endelig på det – men vær nu ikke for hårde – jeg VED jeg snakker meget 😉

PLUS en anden video under, hvor jeg gerne vil vise jer min sidste pakke – en gave (reklame) fra Småfolk, der har sendt lidt sager fra deres nye kollektion + verdens sødeste lampe! Jeg spurgte på Insta-Snap om I gad at se på den slags på bloggen og da en fem seks stykker fluks skrev JOW greb jeg altså muligheden 🙂 Den varer under 5 min.

Lidt links/henvisninger til de sager jeg tænker I måske vil spørge ind til /random sager I ser i filmen: blusen, der er en del af et sæt er fra Asos, men som sagt er den desværre udsolgt, de lækre bukser, som bare fremhæver lårene på den helt rigtige måde, er fra H&M, mine ophæng i køkkenet har jeg skrevet om her, mit køkken er fra slut 90’erne (gætter jeg på), mit kamera er fra Olympus Pen (E-PL 7) og det er smart, fordi jeg kan flipper skærmen og glo på mig selv, når jeg plaprer [jeg har fået kameraet af Olympus, så dette skal mærkes som reklame], mit halstørklæde, min (ikke-nattøjs)bluse er fra H&M, min jakke er fra Munthe og min cuff (ørering) er fra byMARIKA.


Til en eventuelt anden gang: er der noget I gerne vil se/høre?

Tak for du kiggede med :-* KH! Johanne

   

6 kommentarer

 • Marianne

  Hyggelige videoer 👍😊 Og det hedder Bogtårnet 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så hyggeligt med hverdagsvideoer – jeg hepper på flere. Johanne i køkkenet? Johanne på handletur? Johanne vasker tøj? Johanne tester om hun kan gå i spagat? Johanne slikker sig selv på albuen? Jeg er klar B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahahahahaha
   (Det skriver du bare fordi du VED jeg kan slikke mig selv på albuen) 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Åhr. Du er sgu da ret så hyggelig at læse med hos! Dejlig video! Flere af dem, tak. 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denlillefamilie

  Kan du ikke lave flere sådan nogle vlogs 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"ER DET IKKE BARE PISSE HÅRDT AT SAVNE?"