ÆRGERLIGT SAMLEJE - ON A STICK! [VALENTINES OPSKRIFT] 

EN ALTERNATIV FORM FOR BABYGREJ-SHOPPING (SLIP FOR AT RENDE BYEN RUNDT!)

Indeholder reklamepa011523

pa011541pa011548pa011516
Så går der satme baby i den her på bloggen, siger jeg bare! Og nej, det er ikke en clickbait, for selvfølgelig er jeg ikke gravid (!) – men det har min bedsteveninde lige været. Jeg var der den dag hun fik denne levering fra Parcellet med æggestokvridende sager, der næsten fik mig til at tænke: SKU’ MAN TAGE EN NUMMER TO? og jeg kunne ikke lade være med at knipse disse billeder. Men de er jo ikke nye mere, for se lige her, på Bruuns Galleris Instagram, hvor stor bebsen er nu <3 (og ja, det er verdens sødeste foto!) Så I kan godt regne ud det er lidt tid siden, men jeg har simpelthen glemt at trykke ‘udgiv’ på det her indlæg med babylækkerier. Reel Fejl 40!

Denne unboxing af leveringen, som Augusta og jeg fik møvet sig ind i at deltage i, er de hersens Redekasser og jeg ved ikke om konceptet fandtes dengang jeg var med rogn, eller om jeg bare overså det, men ikke desto mindre synes jeg det er genialt! Det er en lidt anden måde at shoppe på og dér hvor jeg mener den vinder er på det punkt at det er en mellemting mellem ‘live-shopping’ og onlineshopping, fordi med det her Redekasse-koncept er det meningen du skal kunne mærke, føle, fornemme på de søde sager, inden du tager beslutningen om et køb. Lisa, min veninde, havde skrevet hun var til få farver, så det bærer leveringen også præg af 🙂
– Og så er det jo en måde at gøre det let på, babygrejshopping! Du slipper for at rende rundt i alverdens butikker i forsøget på at finde den helt rigtige body og få et overblik over hvad der skal til i den første tid f. eks., af udstyr. Det er jeg sikker på en del mænd ville sætte pris på også, at de ikke skal rende ind og ud af babyshops, for hvis der er noget jeg kan huske fra shopping, fra da jeg var gravid, så var det ubeslutsomheden 😀

Hvis du ikke kender konceptet og er nysgerrig, så går det ud på at du bestiller en redekasse på den herre lækre børnetøj og -grej webshop. Og når jeg skriver ‘du’ så kan det selvfølgelig også være din kæreste/mand, forældre eller veninder. Det er jo også en vanvittig fin ‘tillykke med graviditeten og dit kommende barn’-gave. Så udvælger Mia, der har den økologi- og æstetiskorienterede webshop, der ved alt om hvad en nybagt baby har brug for, størrelser mv. og sender det til dig (- og hun ved åbenbart også hvad der vrider i venindernes æggestokke). Og du kan nu også komme med ønsker eller kommentarer til f. eks. farvesammensætning. Så udvælger du de ting, som du gerne vil beholde og sender evt. det retur, som du ikke lige var til. Dét du betaler for er simpelthen kun det du beholder og pengene trækkes først, når du har har returneret de ting, som ikke lige var sagen – hvis der da er nogle. Og returfragten er gratis. Det er simpelthen winwinwinwin, hva’?!

Så…hvis du nu er en mand. Og har vovet dig herind og vil forkæle dit kommende eller nyankomne barn, så vil jeg anbefale dig at kigge ind til Parcellet. Det kan ikke rigtig gå galt 🙂 Og hvis du er mom eller mom-to-be, så tjek da lige konceptet og det skruk-igangsættende udvalg ud hér. Augusta, der er på billedet lige herunder, er simpelthen min baggrundsskærm på computeren – dér sidder hun nemlig med lillebitte bebsi for allerførste gang, kort efter hun lige var kommet til verdenen.
(Personligt synes jeg selv førstegangsforældre, der lader venindens 3-årige holde spædbarnet er ret cool, men det viste sig Augusta havde flair og var ikke nærig med kyssene)

2016-11-20-11-15-47

pa011524

Er det ikke smart?
Hvad synes I?

Links til de fine sager, hvis de skulle friste:
Uldfleece babyhjelm fra Engel | Strømpebukser fra MP | Babysengetøj med papirflyvere fra Liewood  Den flotteste babynest (nogensinde) fra Filibabba (og jeg skal sige VI havde ikke en. En nest altså, og det ærger mig, men det var ikke så meget fremme for 3,5 år siden? Lisa, min veninde, er rigtig glad for sin) | Uldkøredragt fra Engel | Herre-mega-blød babybørste i træ fra Petit Stellou | Bodystocking fra ByHeritage (med smart krydsluk)
Tæppet er et jeg har strikket.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÆRGERLIGT SAMLEJE - ON A STICK! [VALENTINES OPSKRIFT]