KAN MAN DA OVERHOVEDET FÅ EN DATE, NÅR MAN HAR VIST SINE VÆRSTE SIDER PÅ NETTET?

10 LØGNE VI FORÆLDRE STIKKER VORES BØRN

image119

En hvid løgn fejler da vel ingenting 🙂 Men er der en grænse?
Del gerne hvad du lyver om i hverdagen, her i kommentarfeltet 😉

1. “Årh øvbøvøvdada, skattemusen, den er da vidst gået i stykker!”

…jeg har hevet batterierne ud af den fucking gå-kat for længst, fordi jeg simpelthen ikke orker at høre på den miave mekanisk. Jeg ved du synes den er sød, blød og så naturtro, at du for en periode stoppede med  at tigge om en ægte kat (der er 40 gange så træls, som den her fake-fucker-mis), men jeg kan simpelthen ikke holde den ud mere. Det var væk med batterier eller skraldespanden.
Og nej, far kan IKKE fixe den.

2. “Ja, det var da mærkeligt. Nej, jeg ved sørme ikke hvor den har gemt sig”

…for det er bestemt ikke MIG der har smidt den tegning ud, som du fik af Karla i børnehaven for 1/2 år siden, som jeg egentlig ikke troede du anede eksisterede mere, før du kom i tanke om den lige nu her.

3. “ALLE sover! HELE VERDENEN snork sover. Solen er slukket og nej, jeg kan ikke tænde lyset – det virker ikke”

…jeg kan VIRKELIG ikke overskue at du står op lige nu og hvis der fandtes sovemedicin til børn… ja, jeg siger ikke jeg ville bruge det på dig… men så alligevel.

4. “Hov, nu lukker de vidst! Du må hellere skynde dig, mens vi kan nå at komme ud”

…jeg gider ikke bære dig skrigende ud af børnehaven/butikken/legeland/svømmehallen, så det er nemmere at give rammerne skylden og pådrage dig paranoia for at blive låst inde.

5. “Årh det var ærgerligt! Den klokke betyder at der ikke er flere is!”

…måske Hjem-Is bør skifte taktik, for den her løgn er vidst godt udbredt.

6. “Dét kan jeg godt forstå du bliver sur over”

…ej, oftest kan jeg faktisk ikke, for du flipper virkelig ud over nogle små ting, din iltre lille unge.. men jeg vil egentlig bare gerne have at du føler jeg forstår dig, selvom jeg ikke gør og ønskede du kom til verdenen med en brugermanual.

7. “Ja, det er sgu surt. Gid man kunne købe fredagsslik hver dag, men boksene der er altså låst”

…kunne Føtex ikke gemme det fucking slik væk fra mandag-torsdag og lørdag-søndag? ELLER stille i det i en eller anden form for voksenafdeling, sammen med vin, sprut, mælkesnitter, nøgenmagasiner og off-season (for) dyre jordbær?

8. “Ej hvor er det bare rart og sikke et flot hår jeg har nu”

…du er SKIDE dårlig til at børste mit hår, for slet ikke at nævne hvor smertefuldt det er, når du sætter spænder i, men jeg kan godt se det – det er fair nok at når jeg SKAL frisere din høbunke (hvilket jeg skal, for ellers begynder folk sgu at undre sig over hvor godt det nu kører herhjemme), så må du vel også børste mit.
Men jeg sætter grænsen ved tandbørsten.

9. “Det er bare ret stærkt. Kan du huske chili?”

…dét er min mad – og dét er din mad. Det er to forskellige ting. Mommy dosent share food!

10. “Hvad var det?!!
….nå, det var vidst ikke noget alligevel, jeg syntes bare lige jeg kunne høre naboen komme…”

…ja, måske den er grov, men jeg spiller sgu indimellem bad-cop kortet, som er de her naboer Augusta ikke har set før, som potentielt jo godt kunne komme ud i opgangen og brokke sig surt over at der ligger en sur 3-årig og sparker i gulvet i protest. Til mit forsvar kunne det jo ske. Og til mit sekundære forsvar, så har hun altså mere respekt for de her naboer, end overfor mig.

…og nå ja:

Hér er da lige ni løgne mere – og det er endda dem jeg ytrer mest.

…men hvor er det sjovt at læse, for det var jo dengang Augusta var lillebitte, for der er da smide-sutten-ud-trusler med og vi er da slået tilbage til dengang hvor jeg troede vi kunne gå ud af rummet, inden hun faldt i søvn (MUHAHA).

 

 

   

17 kommentarer

 • Sille

  Hahahaha!

  “Jeg ved sørme ikke hvor din pind/sten/andet skrammel du fandt på gaden er blevet af.”

  “Hvad jeg har i munden? Rugbrød. I hvert fald ikke chokolade.”

  “Nej, det er stadig nat. Man KAN slet ikke stå op.” (Kl. 05:50)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Its funny cause its true!

  Min mest brugte er “Bilen kan ikke starte, hvis du ikke har din sele på”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Min 2 årige søn, udbrød meget højt “Det er mors ost”, da der kom pålægschokolade på bordet til en stor morgenmad. Så den løgn er bredt kendt i vennekredsen 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Som altid sjov læsning… Denne må jeg indrømme har været i brug et par gange… “Nej vi har desværre ikke mere af den chokolade/kanelgifler/vingummier, i godt vil have” Oversat, det havde mor tænkt sig at side og gufle med et glas rødvin når i er puttet, efter en dag med skrig og skrål…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Ja, prææææææææcis.
   “Den blev for gammel” 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hos os er legepladserne altid lukket når det regner eller mor bare ikke gider ud 🙂
  Vil absolut tage nogle af dine løgne med, for de ville lade os undgå nogle konflikter.
  Løgne, bestikkelse og “trusler” (a la, hvis du ikke spiser aftensmad, så er der ingen fredagsslik) er den måde vi opdrager på hos os :-/ 🙂 Dét virker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahaha, altså… du må gerne tage dem med, men hold jer til hvide løgne 😀 Utopien og målet er ærlighed ikke, men med det i mente, at ingen er perfekte 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Svigermor syntes jeg er forfærdelig, når jeg bruger trolden. “Trolden kommer hvis du ikke tager tøj på” “Trolden bor i garagen” “Nu kalder jeg på TROOOLDEN” ….
  Tja den er nok også grov. Men den virker hver gang. Og jeg er højgravid og min pige på 2,5 er stædig og STÆRK!

  Min mor brugte den også på mig, og jeg er heldigvis ikke bange for trolde i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Det er her, det skiller for mig, i mellem de hvide løgne og så trusler. Jeg styrer normalt altid uden om opdragelsesdebatter for at undgå at få ørerne i maskinen, og fordi der findes mange forskellige og fine måder at opdrage på. Men decideret at spille på sit barns frygt, hvilket formegentlig er ganske reel for dem, det forstår jeg simpelthen ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Ja, og så sneg der sig et ‘eg’ for meget ind i formentlig. Doh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah, personalekage i børneren hed også chilikage 😀 Vi fik at vide, vandet blev brugt op, hvis vi fråsede med det når vi skulle i bad, og så var der jo nok ikké noget tilbage i hanerne, så vi skulle skynde os.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Da mig og min kæreste for nylig passe min nevø var han inde i en “alt skal synges/råbes meget højt”-periode…. Efter at have bedt om at dæmpe sig ca 1000 gange tyede vi også til den sure mand, der bor i lejligheden ovenpå. Det endte med at min nevø gik rundt hviskede resten af aftenen…. ups….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ihvertfald genkende nogle af dem.
  Hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Arbejder i en børnehave og havde den anden dag ikke noget at lave madpakke af – det blev til nogle chokorug fra lagkagehuset..
  Barn: Man må ikke ha’ chokolade med….
  Mig: Det er ikke chokolade, det er en rugbrødsbolle……
  Barn: Jeg har smagt dem før, og der er chokolade i….
  Mig: Nej…. Det er dem med nødder, se selv, der er nødder på!
  Barn: Det ér altså dem med chokolade… Og det må man ikke ha’ med.
  Mig: Ej, skal du lige ha’ hjælp til at åbne den ostehaps dér??!! (Det lykkedes mig at fjerne fokus og jeg kunne herefter spise min chokorug i fred..)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN MAN DA OVERHOVEDET FÅ EN DATE, NÅR MAN HAR VIST SINE VÆRSTE SIDER PÅ NETTET?