10 LØGNE VI FORÆLDRE STIKKER VORES BØRN

FREAKING LÆKZI: AVOKADO-KLUNS

image120Ved I godt hvor svært det er at tage et fucking graciøst foto, uden man viser dobbelthage og hudfarvede spandextrusser?

avokado(….Det er svært)

avokado1

Jeg vil starte med en ægte velkomst til en blog:

Haaaaaaaaai bloggis!

Eller

Heeeeej bloggen!

– og hvis man ser youtubers skråstreg vloggers, så ved man hvor højt og lyst det skal udtales.

Jeg er jo ikke outfit-typen. Faktisk interesserer det mig slet ikke, på nogen måde, at tage billeder af mit kluns og dele det med jer. Bum.
Engang havde jeg her på domænet lidt en de-route, fordi jeg troede det var sådan man skulle gøre, at jeg gav et udbud på en efterspørgsel til jer, men det er jo for søren ikke tilfældet, for outfit-inspiration og trends må I jo bare få andre steder.. hos de der har styr på det.
Dernæst skal det så siges at jeg jo ikke er moderne. Jeg følger ikke trends (det er forresten regel nummer et, at man skal bruge fremmedord, selvom der findes fine danske ord til selvsamme). Og dermed vil jeg ikke kunne bidrage til at I kan få erhvervet jer outfits on point.

Men jeg vil gerne vise jer mine sko (som jeg så også flashede på Snapchat i går), i kassen, da jeg stod hos Pita Corner (da jeg ventede på min pita), alt imens jeg kiggede i magasinet Panorama, som jeg fandeme er med i (!) og i udpakket, og afprøvet tilstand, i min lejlighed og  det mest fly outfit jeg nogensinde har eget, i samme ombæring.

Så ja, et indlæg dedikeret til dårlige poseringer, avokado og herre lækre sko.

Følgende indeholder affiliate link – og det kan jeg faktisk ikke (teknisk) undgå, når jeg linker til Asos fra min blog. Hvis du vil vide hvad dét betyder og hvorfor jeg også skriver “reklame” kan du læse lidt om det her.

p3161649

Jeg VED I kommer til at elske avokado-sættet. I know you that well. Er det ikke sjovt?
Toppen er ret kort – og det er FANDEME træls, når jeg nu ikke er født med – eller har udviklet – en stram mave. Bukserne er leggings-agtige, rare og vigtigst: inta-værdige. Den siger: jeg elsker avokado (dermed moderne) – og jeg har humor. Bum.
Det findes også med shorts og langærmet bluse, hvilket da er meget sødt og i en lidt anden version, med lyserød.

Skoene der er nogle jeg har brugt LANG tid på at udvælge, for jeg har et seriøst sneakers-problem. Eller gummisko-problem. Jeg er fra Aarhus. Her ville enhver modeblogger sige at sneakers makes an outfit og er musthave, men jeg hader sneakers, fordi jeg ikke kan finde de rette. Jeg har ikke, indtil nu, fået udvalgt mig de rette og jeg kan ikke tælle på to hænder hvor mange gange jeg er nået til kurven/udtjek på en webshop og siddet med mit dankort i hånden, med intentionen om at NU skal jeg have behagelige og smarte gummisko, hvorefter jeg er trukket i land, fordi jeg føler sneakers kan være for sporty til mig. For klodsede og tunge. Til andre kan det være pisse smart, men jeg kan (hånden på hjertet) føle mig for maskulin (jo, det kan åbenbart ligge i skoene) eller/og for sporty (som jeg ikke er og jeg vil ikke ligne en, der er på vej ned for at træne).
De eneste sko jeg ejer, der ikke er støvler, støvletter og loafers – pæne, åbne sko, er mine Convers, der så også synger lidt på sidste vers.
Så jeg mangler sneakers, særligt fordi jeg skal bruge noget godt fodtøj, som man går godt i, men som også ikke er for formelt. Dernæst passer de vel meget godt til foråret og sommeren, som forhåbentlig snart banker på.
I Aarhus, hvor jeg bor, går jeg til alt. Få gange cykler jeg, men ellers går jeg jo flere kilometer dagligt, særligt når jeg har Augusta, for så er turen til børnehaven lidt lang, men en tur jeg prioriterer at vandre, fordi vi kan snakke sammen – kontra hvad vi kan, i en cykelvogn.

Jeg elsker de er lyse sko, her til den kommende sæson, hvor den står på opsmøg, men stadig tøj, der er sortere end min humor og jeg overvejede længe hvide og faktisk disse grå også fra Puma, fordi jeg elsker formen på dem.
Mine sneakers, der er billeder af herover og herunder, synes jeg sgu har en rimelig pris, ift. andre skomærker, der kan koste fra 700 til 1100 kr.

Hvad synes du om det?
Umiddelbart ville jeg elske, hvis alle i næste uge render rundt i avokado-tøj og Pumasneakers, men omvendt har jeg det fint med at jeg ikke på nogen måde kan være et forbillede til den moderne og smart-påklædte kvinde, så se ikke dette indlæg som et outfitinspiration, eller en shopping-haul, men som at jeg bare gerne vil vise jer hvad jeg har købt 🙂

Sådan her skal man forresten style et par sko – på Instagram / blog, hvis det ikke er sat på en overglad dame, med store solbriller i Københavs gader:

p3161646…men fucking træls at rydde op efter og det tog tid, for jeg skulle pille alle de æg og påskekyllinger af, som Augusta havde stylet grene med.

   

12 kommentarer

 • Jeg elsker dit outfit og skoene er virkelig fede! Jeg er på fra jobbet (Oh yes, crime rider…) og her virker alle de fine affiliate links ikke. De er blokeret (ligesom pikante sider og andet fy fy), men jeg vil lige tjekke dem ud, når jeg kommer hjem, for jeg mangler også nye sneakers 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Haha! Det må være fristende at arbejde foran en computer, ift. at komme til at gå omveje, tjekke Fb, blogs and such 😀 😀
   …men surt med sådan et porno / link-filter. Det er sgu da frækt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Elsker outfittet! 😂 Ville egentlig høre om hvad størrelse du har købt dine sneakers i? Syntes det kan være svært med størrelser i sko på nettet😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg har dem i en størrelse 38 og jeg er normalt 38-38,5 i sneakers. 37,5 i Converse, men det er mærkelige størrelser 🙂 De har fri retur forresten, hvis du prøver og den er helt gal 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er vild med dig Johanne!! 😍😂 hold kæft hvor er det sjovt!
  Augusta må style grenene igen.. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg forstår ikke hvorfor ASOS laver bluserne på deres nattøj så korte!? Det er på ingen måde særlig godt for os med lidt satire bryster.. ØV!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   “Satire bryster” – HAHAHAHAHA! Og ja, enig !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

   Hahaha! Hov..😝 Der skulle selvfølgelig stå “store bryster”. Det er ikke nemt at skrive på så små taster, når man har Anne og Lotte fingre. 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AS

  SÅ LÆKKERT outfit – og dig lige så i det! 🙂
  Må jeg være fræk at spørge, hvilken str. du har købt det i? Blot fordi jeg tænker, at jeg er samme størrelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv!!! Nu er skoene udsolgt i min størrelse 😭

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 LØGNE VI FORÆLDRE STIKKER VORES BØRN