TING JEG IKKE VIDSTE OM AT VÆRE MOR, FØR JEG BLEV MOR...

HJEM!

hjem
Prøv lige at se det her herlige, glade og ret så street menneske jeg hentede i børnehaven i dag! Faktisk havde hun cap på, under hættetrøjen, men den blev lige smidt, da vi skulle vinke til mormor, hvis lejlighed vi passerede på vej til bussen.

Augusta er nemlig kommet hjem til mig i dag. “Hjem til mig”, ikke “hjem” – det lyder urimelig forkert i mine egne skilsmisse ører, for med orderne hjem betyder det hun har været et andet sted, end sit hjem, men det har hun jo ikke – hun har været i sit andet hjem: hos sin far.
Hun er netop puttet blandt 11 bamser (jeps jeg har talt), hvor hun lullede i søvn efter 1/4 af en bog. Trætheden er stor, når man har været i børnehave og måske særligt også på skiftedagen, hvor de fleste børn vel bruger lidt krudt på lige at skulle omstille sig. Heldigvis faldt hun dog ikke i søvn, da vi så det der grøntsagstegnefilm på Netflixen, som hun ellers ynder, hvis vi tænder tv’et efter aftensmaden (der forresten løber af stablen kl. 17 af samme grund). Jeg har dog lært lektien og sørger altid for at nattøjet er på og tænderne er børstet, inden vi åbner op for de der 15-20 minutters fjollekasse, så dét i det mindste er tjekket af listen, såfremt hun skulle gå kold i mine arme, på den grå sofa.

En anden, der også er kommet hjem, er faktisk husets nye beboer: hamster. Som pt. ikke har navn, for fra første idé (det meget meget lange navn) blev det Jeff, men det er nu trukket en smule i land og vi er ude i alt lige fra Onkel Reje til Lampe til Broccoli til Rainbow Dash. Jo, der er mange navnemuligheder til det lille væsen, som lige nu hamstrer rundt i sit hjul på Augustas værelse.
Hvis I har idéer, så kom endelig an!

Aftenen står for mig på læsning og eventuelt noget Dr. Phil, som jeg lystigt talte om på Snapchat i går. Jeg har nemlig fundet ud af at der er ret så meget reality på det der ViaFree.dk, der overraskende nok ER gratis. For en pige som mig, der elsker fordummende underholdning, så er det perfekt! Særligt når der gemmer sig 1/2 plade chokolade ude i køkkenskabet, der bare råber på mig! Vi skal jo fejre det er lille-fredag for fa’en!
Jeg har brug for andre, der også fortæller mig de savner Ricki Lake og Jerry Springer, for se dét var VANVITTIG god underholdning (GO RICKI GO RICKI GO RICKI!)
Jeg glemmer aldrig et par, hvad man måske vil kalde white trailer trash, hvis man er så fræk, der var hos Jerry, for at finde ud af om manden reelt VAR faren til deres børn, hvilket han selv var i tvivl om. De havde selvfølgelig taget en faderskabstest, for ligesom at undersøge om det nu er manden, der er faren, men det viser sig fanderme ikke at være ham, men derimod manden fra NABOtraileren, som kvinden åbenbart har en affære med.
Altså, personligt havde jeg gættet den, i og med naboen var afroamerikaner og børnene var LANGT FRA hvad man vil definere som hvide. Altså.. de var HELT mørke. Og så er hun selvfølgelig gravid med naboen afslører hun, mens manden forsøger at ryste vagterne af, for at kunne slå lidt på naboen, der selvsagt også er inviteret med i showet.
SÅ kan Forside Fruer og Dagens Mand dælme sgu da godt pakke sammen!

Er I til reality?! Kan du huske Ricki og Jerry??

Ha’ en knaldhamrende herlig aften, med tidlig sengetid, et glas vin og total børnero!

KH! Johanne!

Og hey, ps. de få af jer der kigger på blogs via computeren, altså desktop: se lige min header. Altså de billeder øverst her på bloggen! For tiden prøver jeg den lige med Instagram-billeder, der skifter ud løbende af sig selv, da det her mor/datter billede var lidt for pænt til mig. Som en nævnte, så lignede det lidt noget fra De Unge Mødre. Poseringsmæssigt antager jeg – ingen hentydning til min alder. Men hvad sker der så lige for jeg har SÅ pæne instagramfotos? Fem lige i rap, der spiller. Det er altså ikke tit det sker, så bær lige over med mig at jeg fejrer det.
Den mangler dog noget Nutella på billederne. Og vin.
Note til selv: køb Nutella og vin!
Hvis du er på telefonen, så har jeg lige indsat headeren, som den ser ud nu, herunder:

skaermbillede-2017-03-09-kl-19-52-44Crazy idyllisk.. men sårn’ går det, når man har været på ARoS #DenKulturelleType #AugustaHajjjjerKunst #OgJaHunHarTapePåNæsen

13 kommentarer

 • Tanja

  GO RICKi GO RICKI!! Jeg havde skisme da helt glemt hende! Jeez hvor jeg elskede det!! Og Jerry.. 😂😂 Der kastede de altid med stole efter hinanden..
  måske jeg er mere end almindelig blond… men fattede aldrig heeeelt om det var set-up eller det seriøst var “live” serious in deep shit People??

  Tak for din blog :):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Seriøst, jeg tror det var real. FANTASTISK casting, haha!! 😀

   Og hvor er du sød, Tanja- TAK for du læser med!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg ELSKEDE Ricki Lake, men måtte ikke se det for min mor (hun mente åbenbart ikke, det var berigende fjernsyn…), så jeg sneg mig til at se det inden hun kom hjem fra arbejde 😆 Jeg husker lige præcis også faderskabssagerne, hahah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Haha! Jeg er også sikker på det var noget jeg så, når jeg lige var kommet hjem fra skole – eller når man var syg, ik 😀 ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Leopold! Han ligner en Leopold 😀
  XOXO Fanklubben

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Leopold er hermed med i kapløbet 😉 Jeg vender den lige med Augusta 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nutidensmor

  Leopold er hermed med i kapløbet 😉 Jeg vender den lige med Augusta 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes, den nye header er rigtig fin og det er en god ide, med sådan nogle Instagram-billeder, der ikke er alt for polerede.
  Jeg savner dog lidt en stor overskrift ala “Nutidensmor”, hvor jeg kan se, hvad bloggen hedder. Altså, jeg ved det jo godt, men tænker mere i forhold til nye læsere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Du har ret! Helt ret! Måske man kan få det.. ville helt sikkert være optimalt! TAK for feedback 😀 !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg ser ALTID med fra computer. Jeg tjekker nemlig blogs i arbejdstiden. Ja jeg gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg hepper på Chewe🐹

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING JEG IKKE VIDSTE OM AT VÆRE MOR, FØR JEG BLEV MOR...