ER JEG INTROVERT?

AFGANG.. (LIDT) LIGESOM DENGANG

image135

Egentlig burde jeg pakke, men jeg føler jeg er nogenlunde med. Efterhånden er jeg blevet en mesterpakker, hvilket egentlig er forventeligt, når jeg for det første er skilsmisseunge og for det andet altså har et barn. Så lærer man at gøre det hurtigt – og godt. At jeg så først fik sat en vask over i dag, med essentielle ting (som underbukser, bukser, håndklæder og sådan), er en anden side af sagen. Jeg regner STÆRKT med at det mindst er halvtørt i tørretumbleren, når jeg smutter ned i bilen med to kæmpe-poser over skulderen.

Vi skal nemlig på weekendtur – Augusta, Mikkel og jeg. Og jeg glæder mig. Augusta glæder sig! Mikkel glæder sig!
Jeg har haft mine bekymringer om det nu forvirrer den kære pige, her kort tid efter dette flytnings(kontrollerede)virvar, hvor vi gik fra hinanden, men efter gode snakke med mennesker omkring mig, så er jeg kommet frem til at sålænge han og jeg ikke er forvirret omkring hvor vi står, så er det kun til det gode, at vi kan gøre sådanne ting, sammen. Som da vi jo også holdt nytår sammen, 31 dage efter vi gik fra hinanden.

Vi tager dog et vennepar med. ‘Jeg så dem først’, som et barn ville sige. Lisa er nemlig min veninde gennem… ti år måske? og hendes kæreste er jo så også en ven, da de har kendt hinanden længere, end jeg har kendt hende 🙂 Sammen har de verdens sødeste lille pige, som Augusta selvfølgelig synes er aldeles fantastisk, så sammen skal vi udfylde et spa-hus, som det hedder nordpå.

Dette indlæg bliver faktisk ret kort, jeg ville blot sige HEJ og lidt virtuelt lige vinke farvel. Jeg tager kamera og computer med, så I kommer uden tvivl til at kunne læse et indlæg, hvis det frister. Vi har en masse hyggelige ting på programmet.
…men som nogen måske kan spotte, så har jeg også en bog med, for når man sidder midt i bachelorskrivning, så er det ikke bare liiige sådan, at holde weekend, alligeveller 😉

Og NU må jeg hellere stoppe mine overspringshandlinger og få pakket det sidste.
IH jeg glæder mig!

KH! Johanne

   

8 kommentarer

 • Agnethe

  HAHA, Johanne 😂😂😂
  De eneste bøger jeg kan spotte, er Dora og en fra Rasmus Klumps bogklub – det bliver en SKIDEgod BA 😜
  Hav en skøn weekendtur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Er det Dora eller Klump. R du inddrager af litteratur? 👌 Den BA vil jeg ihvertfald gerne læse. 😋 Rigtig god tur! ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   HAHAHA! Sørens! Forkert foto 😀 Tak 😉 God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Der må vist være tale om sekundær litteratur her….😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   DRILLEPINDE 🙂
   Jeg valgte vidst det ældste “bagage-billede”. Havde taget et efterfølgende med meget relevant BA-litterær øverst 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en hyggelig weekend med tid til lidt af det hele. Og hvor bliver jeg glad helt ned i maven over, at I kan samarbejde om sådan noget! 😊👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det tror jeg bestemt også! Jeg har også glædet mig meget og Augusta kan ikke vente til legeland åbner 🙂
   Og tusinde tak <3 sådan skal det jo helst være, ik <3 ?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER JEG INTROVERT?