#EFTERLYSNING - KAN VI MON FINDE HAM?

EN PAUSE

Sponsoreret af McDonaldsimage147

image211Det var meningen, at dagen i dag skulle se ud som alle andre. Og de ser rimelig ens ud, skal jeg hilse at sige. Vi skriver bachelor, min gruppe og jeg. Alle der har været i dét trummerum ved hvor opslugende det er – og hvilken kraftanstrengelse det er, at være sammen så intenst med de samme mennesker og arbejde med ét emne. Faktisk studere og diskutere det samme til døde!

Undtagelsen er at dagene hvor jeg har Augusta ikke er ens med de hvor jeg ikke har. Når jeg har Augusta er der selvfølgelig en deadline på hvornår jeg skal gå hen mod børnehaven og få hentet hende. Gerne lige købt ind, inden og få tænkt i de her praktiske lister vi mødre har i baghovedet: mangler vi vådservietter? Er der mælk nok til morgenmaden i morgen – og endnu vigtigere: til min kaffe? Aftensmaden er virkelig en dag-til-dag beslutning for tiden, mens frokosten til mig er den samme dag ud og dag ind. Jeg orker bare ikke nyt for tiden, selvom det er mærkværdigt hvordan Augustas kan være nogenlunde spændende hver dag, hvorimod min er … ja, den er der i det mindste.

I dag var dog en undtagelse ift. trivialitet, for halvdelen af gruppen var nedlagt med dårligdom og efter nogle timer i produktiv duo gik vi hver til sit og jeg fik lavet en date med min veninde, til savnet hygge, som jeg i samme ombæring også kunne overraske med lidt mad, som ligesom er temaet i dette indlæg: en uventet overraskelse fra McDonalds, nemlig deres nye salater. Uventet, fordi jeg ikke forventer så meget, ift. salatkvalitet, fra McDonalds. Sorry.. men det er vel ærligt sagt!
Den skarpe følger vil vide at jeg faktisk fik prøvesmagt selv i fredags, hvor jeg efter min aller første (!) fredagsbar var forbi Maccen og hente varianten med hummus og kylling, hvor jeg fik snalret på min story, om min meget positive overraskelse. Der er et billede af Fulde Lis, som jeg bare måtte tilføje nederst. Jeg tror det var en idé jeg fik om, at det da ville være fedt med et sådan godt billede af mig og den der salat jeg vidste jeg skulle fortælle min mening op på nettet på et tidspunkt… hvad siger I, potentiel fremtidig mad-model?

Vi besluttede at hente Augusta, Lisa og jeg, med det samme og tage hende med ned på legepladsen, hvor vi kunne snacke, lege og få drukket den iskaffe vi prompte fik erhvervet os. Obligatorisk i det gode vejr.
Og det var helt mærkeligt sådan at have fri. Faktisk ret barsels-agtigt, med vogn-møde i den lokale park, hvor jeg tilbragte størstedelen af Augustas første måneder. Dengang kom jeg dog sjældent ud af nattøjet, hvor jeg i dag alligevel har lidt mere overskud 😉

Jeg havde ikke fortalt Lisa, at salaterne var fra McDonalds – og hun havde endda ikke bemærket det, selvom de blev placeret i hendes vogn og hun fik skam også den der aha-oplevelse. Hun er forresten ikke typen der ville sige at noget er godt, hvis hun ikke synes det 😉
Vi fik begge med belugalinser og kylling. Selvom jeg ikke aner hvad belugalinser er, så smager det godt. Det var sprødt og ikke kedeligt – osten var lige prikken over i’et – det gjorde at dens fancy-level steg. De er lavet i samarbejde med danske kvinder og hvem så end disse kvinder er, synes jeg de har valgt godt. Hummus kunne dog skræmme mænd lidt væk, som jeg pointerede på vej hjem fra fredagsbar, men omvendt så skal jeg sgu ikke have en mand der er hvidløgsforskrækket 😉 Det ville immervæk være et skidt match!
Augusta fik også smagt lidt på sagerne – jeg tror hun bemærkede at jeg fokuserede en del på de gennemsigtige bokse og på at høre venindens mening, men hvis hun skulle vælge ville hun sgu nok alligveller vælge fritter.. at påstå andet ville sgu være lyv.

Selvom indlægget her også lige har lidt salatsnak, så er det også rart lige at få en anledning til at dele hvad jeg render og laver for tiden. Jeg er ikke sindssygt aktiv på de sociale medier, i hvert fald ikke som jeg plejer, men det er fordi mit hoved oftest er fyldt op med ord. Det handler konstant om at sidde med computere i tætte rum og diskutere små begreber og efter over seks timer med det – på de korte dage – så orker min knold ikke andet, end at sove eller stene fjernsyn 🙂 Tilværelsen er på den måde ikke sindsoprivende spændende, men som sagt, hvis man har været der, så kender man det. Heldigvis kan jeg se en ende på det og vi afleverer sgu d. 12.06., som er lige om hjørnet.
I morgen og torsdag har vi skrive helaftener, dvs. 9-20 og lørdag har vi inddraget som skrivedag, så min lille pause i dag med veninde, med hendes sødeste baby og Augusta var tiltrængt. Det er bare de her små kvalitetspauser, der virkelig kan give energi. Og så en lille snak om hvad der skete i går, som jeg har skrevet om, dét var sgu også rart.

Jeg håber I har det dejligt! Er der andre der har ekstra travlt for tiden?
Jeg krydser VIRKELIG fingre for godt vejr de næste dage, for så skal vi virkelig sidde udenfor!
Jeg fik et par vouchers på salater og har lovet bachelorgruppen en salat i morgen og hvis vejret er med os, så skal mor her have sol på næsetippen, så kryds lige fingre, ikke?

BTW! Det havde jeg nær glemt! Jeg har fået lov at udlodde 300 kr. til Den Gyldne Måge.
Ej, det ved jeg ikke om jeg må kalde dem! McDonalds.
Du skal bare kommentere herunder og så kan du – og evt. familien, hvis du er så gavmildt, give den gas i jeres yndlinge!

MØS!image34image148

image4….og her var Fulde Lis med poserings-salat. Omfg.image6

   

106 kommentarer

 • Frederikke H.

  Eeeej. Nu vil jeg også smage kylling med hummus 😍❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka med k

  Uuh hvor godt at du har testet dem! Har manglet salater der siden de sløjfede dem med grillet kylling😱 er ret sikre på at ungerne fortsætter med deres Happy meals, men ville være rart at kunne spise med! Håber på jeg vinder! (Folk der vinder, plejer at skrive at de aldrig vinder, så for god ordens skyld: jeg vinder ellers aldrig noget😌😂🙈)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Uh, det vil jeg gerne vinde. Vil rigtig gerne prøve de salater – jeg elsker hummus, så tænker den kunne være et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Svare

  Haps ja tak! Jeg har en forventning om at skulle have tømmermænd meget snart for første gang i mange år, så gad jeg sgu godt lige at give en omgang på mcd til mig og tøserne dagen derpå:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Due

  Min ældste på 4 år prøvede “dacmommals”, For første gang for et par uger siden – det var et hit! Han bøvler lidt med at udtale det, og irriterer sig selv over det – jeg har sagt at han bare kan kalde det MC d 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vi er ved at flytte, så den kunne meget vel stå på McD mad en af dagene🍔🍟😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Nielsen

  Årh dem vil jeg gerne prøve! De ser ret lækre ud, især hvis man tænker på, hvor de kommer fra 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Som gravid og en evig trang til cheeseburger fra mcd, så vil det gavekort falde i meget god jord! 300 kr = 30 cheeseburger.. Uha, jeg krydser fingre!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med babybarselsbobel forude vil nem sund aftensmad være fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Gyldne måge – jeg er game! 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Efter en opslidende tid med flytten-fra-lejlighed-til-hus med en på 2 år og en på 4 måneder er det tiltrængt med en nem gang aftensmad til hele banden. Jeg ville derfor meget gerne vinde et gavekort til maccen, så mine drenge kan blive forkælet. Eller, altså kun storebror og daddyo. Lillebror nøjes med mælkebuffetten. Nok er jeg en ung mor, meeen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Hvis jeg vandt, ville mine børn blive jublende glade, for normalt er jeg ikke let at overtale til McD. Men med de nye salater kunne det være et forsøg værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, tak! Jeg kan nemt fyre kr. 300,- af på den Gyldne Måge 😀
  Krydser fingrene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Uh hvor cille jeg elske at prøvende salater så lad lige mig vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ville elske at prøve et sundt indspark fra McD.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Plejer at gå udenom de der giveaways, men nu er jeg game! Ved ikke helt hvad det siger om mig.. Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Altså hvis jeg får maden betalt, tør jeg godt kaste mig over en salat på mcd næste gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  YES, lad mig dykke way deep i en sundae asap 💃🏽🙌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane O

  Har efterhånden hørt meget godt om de salater, så ville da være fedt og vinde, så jeg kunne smage 👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg drømmer om at købe chili cheese tops for alle pengene. Eventuelt en cola til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Elise

  Ejjjj, jeg er en sucker for sprød salat, så jeg krydser lige fingre 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Krydser fingre for, at jeg skal prøvesmage sådan en salat der for gavekortet – og sikkert også nogle pommes til :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Krydser fingre og håber på at kunne glæde familien med take away fra McD 😋Specielt vores lille unge er vild med deres nuggets

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  For helvet! Jeg er for første gang i mit liv i gang med at spise sådan ægte sundt. Med en kostvejleder i ryggen. Ikke fordi jeg er egentlig tyk. Jeg er bare….lidt for blød, stadig her tre år efter fødsel. Anyway. Jeg elsker fandme McD. Og jeg ville ikke kunne nøjes med en salat hvis jeg vandr, men jeg ville OGSÅ købe en salat, og af den grund spise færre cheeseburgere. Fuck, dem savner jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes, endelig er der potentiale for, at jeg kan lide andet end nuggets på McD’en – bryder mig ikke om deres burgere, mærkeligt, I know! Såå, jeg vil da gerne vinde de 300.- samt muligheden for at test-smage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabelle

  Mine to unger ville elske en betalt tur til den gyldne måge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endelig er der potentiale for at jeg kan li andet end nuggets på McD’en – jeg bryder mig ikke om deres burgere, mærkeligt, I know! Såå, hvis jeg skulle blive den heldige vinder, skal salaten helt sikkert test-smages 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja M N

  Som forholdsvis nybagt børnefamilie siger jeg/vi ikke nej til et gavekort til mågen! De har reddet “ingen kan overskue at lave aftensmad og baby er skråt umulig”-situationer et par gange efterhånden. Måske man ligefrem skulle prøve salaten (også selvom en Big Mac eftersigende skulle være sundere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er i min sidste praktik (også pædagok her)og kører dagligt forbi maccen på vej til børnehaven og er sygt fristet af det store skilt med de fine salater! Mine drenge ville dog også vælge nuggets og gulerødder i stedet, kedelige typer… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Når jeg en sjælden gang er på McD, er det normalt ikke de sunde alternativer som springer i øjnene. Men jeg tænker, at det da skal prøves! De ser i hvert fald gode ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sidste forsøg McD havde med salat var ret skuffende. Kunne være spændende at smage, om de havde oppet sig. Umiddelbart ser de mere indbydende ud. Om ikke andet ville det ældste barn elske, at komme på McD, og den yngste må jo alligevel prøve det før eller siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe T

  Prøver lykken fordi jeg lige har fået mit 3.barn. Hun ligger og spiser og kl er 04.04. En aften uden madlavning og opvask vil være stor luksus og min ældste på 5 vil ææææælske at komme på McDonalks ligesom alle andre og den mellemste er en sucker for fritter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Altså det synes jeg bestemt jeg skal vinde til min gravide mave haha. 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville dele med familien 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Smider hermed et lod i puljen. Hepper på humus salat til aftensmad..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er vild med billedet til sidst! 😂😅

  Og så krydser jeg fingre for at jeg er så heldig at vinde, så jeg kan købe en masse tasty cheese (verdens.bedste.burger) før de igen forsvinder fra menukortet 😅✌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Ileasa

  Det vil jeg gerne vinde 🙂 til min børn og jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Det ville da være skønt at vinde! Har også smagt salaten med belugalinser, og den var rigtig lækker – så sådan et gavekort kunne snildt bruges til flere af den slags – og nogle fritter og cola og is☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ej øv, jeg kan ikke se fulde-lis billedet! 😭
  Men jeg vill gerne vinde 300 kr så jeg kan smage de salater som hele blogland så fint taler om 🙏 – kom ikke og sig igen at du aldrig kommer med i det fine selskab 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  Gad godt prøve salaterne og barnet hopper nok på en happy meal trods alt, og så må vi se hvad farmand er til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Som alenemor til en baby på 10 måneder, og en flytning i næste uge, kunne det være rart at vinde, så jeg kunne forkæle mine flyttefolk (min familie) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hummelshøj

  Ej det vil jeg da også gerne vinde 🍀 Flere fritter og smølfer til sønnen og mig 🙈🍟🍔😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya

  Jeg er vild med deres salater og vil købe dem meget oftere hvis altså SU’en rækte til det ☺️🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Holkenfeldt

  Ej hvor lækkert, så kan jeg invitere min kæreste på date!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Pallesen

  Jeg lægger også lige et lod i puljen om at vinde 300,- til mc’en. Så skulle min søn sørme have den McDonalds fødselsdag han så længe har snakket om 🙈🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  For 300kr kan man både prøve én af deres nye salater og få en omgang fritter med – det ville være dejlig nemt og lækkert, her i min specialebobble!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Yaaay vil mega gerne smage de der salater, som alle i blogland snart har sat tænderne i 😄👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uhhh det ville være lækkert at finde gavekort til Mac d 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Salat til mor her og burger og frites til mand og børn – kæmpe optur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg eeeelsker hummus, så det ville være skønt at prøve den nye salat 👏🏻
  Mine unger eeeelsker happy meals, så de ville også være glade 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Andersen

  Ville drikke alt for mange iskaffe, men i en eksamensperiode er det næsten obligatorisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Mums! Så skal vi helt sikkert prøve de salater, og så er der også til alle de andre lækre ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tror jeg villle sende lidt iskaffer i retning af mine specialeramte venner. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt Jeppesen

  Hummus ❤ jeg vil såååå gerne vinde. Sidder selv i opgave helvede (eksamen) så sådan en omgang ville da lette en del 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kristensen

  Jeg ville elske at vinde! Mcd er altså bare godt 😂👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ej det vil jeg gerne vinde! Vil rigtig gerne prøve de salater – jeg elsker hummus, så tænker den kunne være et hit! Ville tage min familie med på tur i det gode vejr og spise lækre salater 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den vil mødregruppen og jeg gerne have til en omgang test-salater🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Uh det kunne være fint at vinde. Med et spædbarn der i øjeblikket kun sover 20min af gangen og ellers er klistret til mig, er det svært med overskuddet til aftensmad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg vil helt vildt gerne prøve de salater….de andre i Fanklubben holder sig nok mere til de gængse McD produkter Hø Hø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Jeg vil gerne prøve deres salater. Så må man vel gerne spise en lille burger on the side med god samvittighed 🙈😝😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Uh, gad godt smage de salater ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg gad virkelig godt smage en af de der sprøde salater! … og en McFeast og en chokomilkshake on the side 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla P

  Jeg er SÅ fan af dem – de er dog lidt dyre, i mit SU budget.. Ville elske at vinde, så jeg kan forkæle mig selv lidt, her i eksamensperioden 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Måske er det et gavekort der skal til for, at kæresten hopper med på salatmoden 😅 Smider i hvert fald et lod i puljen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  Jeg elsker det sidste billede 😂
  Jeg vil da gerne vinde og give deres salat en chance. Min mand og søn ville blive så glade, for jeg gider aldrig på Mcd, fordi jeg ikke kan lide deres burgere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke så vanvittig begejstret forMcD, men man give dem at det er nemt. Og ja indrømmet, det har vi alle brug for en gang imellem, så vi kan have mere overskud og tid med dem, som betyder noget for os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria V.

  Føler virkelig meget dit bachelorstress, jeg blir selv færdig om ca en måned med bachelor og trænger virkelig snart til ferie!! Har tænkt på at prøve de nye tiltag så må hellere gi det et skud når der er afleveret på torsdag ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Så er der jo både til fritter 🍟 Og salat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det ville dælme ikke være dårligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det vil jeg mega gerne vinde! Så skal jeg ha en af hver på menukortet 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Det ville jeg da gerne vinde. Så kan jeg få smagt de salater dér! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denlillefamilie

  Jeg vil meget gerne vinde så skal mig og min lille familie ud og spise 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil også prøve McD’s salater! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg er frisk på “den gyldne måge” – eeelsker som enlig mor, at kunne slippe for at lave mad en gang eller to om måneden og inviterer den 4årige i byen i stedet for 😙😅😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Bliver da nødt til, at smage begge varianter NU!
  Evt med pomfritter ved siden af 😉
  Ville være skønt, at vinde, til mig, mig og okay ungerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Jørgensen

  Uuuuuh jeg vil MEGA gerne vinde 300 spir til 🍔🍟 Jeg elsker McDonald’s … Det gør jeg faktisk 😂 Og så skal de dér salater da prøves, selvom de nok altid kommer til at gå hånd i hånd med en bette cheeseburger med ekstra pickles for mit vedkommende (Yes jeg er en freak) 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stegger

  Ja tak 😍 Elsker (desværre) deres mad 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Så lækkert at McDonalds er kommet med, og nu kan servere et sundt OG lækkert valg. Jeg er i hvert fald fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej, jeg vil gerne ændre mit svar til McFlurrys! Hold nu op de er blevet så dyre, at jeg ikke kan forsvare at smide mine egne penge efter dem😱 Men jeg deler stadig med mødregruppen☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Jeg vil gerne vinde, da fredag ofte er McDonald’s aften. Elsker nuggets, men de nye salater lyder lækre. Vil dele med min kæreste og hans datter. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Jeg vil gerne vinde! Og jeg deler ikke! Altså, øh.. Jo, med lillebror der pt. camperer i min mave. Men ingen andre! Vi vil købe chili cheese tops og Mc flurry for alle pengene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  min kæreste eeeelsker mad fra Mc Donalds, så jeg ville invitere på fin middag 😂 jeg er mest selv bare til sunday med karamel hvis det skal være 😉😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Mums de lyder lækre – det gavekort vil jeg nu gerne vinde så jeg kan købe en røvfuld salater til min mødregruppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg glæder mig til at prøve deres nye salater. Har hørt godt om dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det gavekort ville jeg da gerne vinde så jeg kan få smagt de salater 😃👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ej hvor lækkert! Det ville da bestemt ikke gøre noget med sådan et gavekort 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Vil så gerne smage – så tager da gerne imod udfordringen om at vinde 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det vil jeg gerne vinde! Det skal bruges til mcflurry og pomfritter. ✌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jean Sæderup Astorp

  Jeg vil da også gerne deltage i konkurrencen 🍀🍟🍔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise overgaard

  Det ville da være SÅ lækkert at vinde 🙌🏻 Har to børn der ELSKER MC.d mad .. så ville da overraske dem med en tur derned, hvis jeg var så heldig at vinde 🙏 Og ja, salaten er faktisk overraskende god 🙈 Meeen en lille cheeseburger skal der nu til 🙌🏻🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jørgensen

  Jeg vil da også lige bå at have et lod med! 🍟🍟🍟🍟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Salat og chili cheese tops lyder som den perfekte kombination. .. eller salat og pom’fritter😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Juhuuuuuuuu lad mig vinde 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  halløj en lækker lille konkurrence ☺️ Dem skal jeg helt sikkert have smagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc

  Krydser fingre- elsker McDonalds! Også de usunde varianter, men glæder mig til at til at smage de sunde varianter. Forhåbentlig i en version der mætter mere end de forrige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine z

  Jeg har stadig ikke været modig nok til at prøve salaterne fra McD endnu… jeg hænger nok stadig i min elskede Big Mac ha ha. Så kunne være fedt at vinde et gavekort og prøve det nye, MacD har lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Vil ik vinde. Lever primært af hjemmeproducerede grøntsager og vand, jo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Øhlenschlæger Pedersen

  Ja, tak! Det lyder rigtig lækkert – selvom at jeg heller ikke ved hvad de der linser er 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, de salater vil jeg gerne smage 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvad bedre end McD, om det så er efter byen eller bare en god onsdag eftermiddag, fungerer det sgu altid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-M

  Ja, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Det ville være læks’ lige at smutte på McD med ældstenevø og hygge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  🙈👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thamara

  Ville være fantastisk at vinde her i eksamensperioden, så er der lidt fest for familien også 😉🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line R

  Tak for en hel fantastisk blog Johanne. Nu sidder jeg midt i eksamen til dansk på læreruddannelsen – og har brugt din blog i en af mine opgaver,fordi den er så god. Jeg har så valgt at sætte den op mod Fie Laursens – så det er vældig interessant 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Jeg har smagt salaten med linser og kylling, og var også positivt overrasket da mine forventninger var noget a la generisk produceret smag og friskhed. Jeg synes faktisk den kunne hamle op med de salater jeg køber på smarte salat steder som wedofood og SMAG, bare billigere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

#EFTERLYSNING - KAN VI MON FINDE HAM?