SIDSTE SOMMERFERIE KØB (38 DAG' TILBA'!) + 5 BABYSAM-TIPS

FREMTIDEN; NYUDDANNET, MEN JEG GÅR EN ANDEN VEJ

Jeg er rigtig spændt på om I vil forstå mit valg, for selvom det har været lidt svært at træffe, så er det alligevel bestemt; jeg skal nemlig ikke være pædagog lige nu.
Ikke pædagog i en pædagogstilling i hvert fald. Om alt går godt er jeg jo pædagoguddannet på fredag (kryds alt I kan krydse, fingre, skambamser, tæer), men jeg har taget valget om at gribe den mulighed jeg har lige mig for hånde lige nu og så glæde mig til at være pædagog – senere. Og når den rette stilling lige dukker op.

Jeg skal nemlig være selvstændig – og inden du råber: MEN HEY! DU HAR ALTID SAGT DET IKKE VAR DIG?!, så “bare rolig”, jeg skal ikke være selvstændig med bloggen, hvor jeg skal være fuldtidsblogger, men jeg skal være selvstændig i den forstand, at jeg freelancer, på samme måde som jeg faktisk har gjort det siden december 2016, men plus en ekstraopgave.

Her vil jeg understrege at der ikke kommer mere kommercielt indhold eller flere sponsorerede indlæg- det er på den vis det samme som nu, for jeg skal ikke være selvstændig med bloggen, så jeg er ikke afhængig af en øget indægt!
Men det bliver derimod mere hverdag, mere overskud til sjov og spas, flere indlæg, mere debat, flere tegninger og MEGET mere MIG! Ej hvor jeg glæder mig! Jeg håber I vil være med! <3 Det bliver det samme som før, det her uformelle rum, sin jeg ELSKER, men jeg får mere tid til at skrive, svare, lytte til jer og føle mig mere som en del af det her fællesskab jeg føler der kan være på Instagram og på bloggen – og dét bliver rart!
HURRA!

Måske du allerede ved at det er mig der står for Bruuns Galleris Instagram? Det er faktisk et reelt arbejde, tro det eller ej. Jeg føler ikke rigtigt det er sådan et ægte arbejde (men sig det ikke til min chef!), for jeg synes det er SÅ herligt at tulle rundt i shoppingcenteret, tale med personale, tage billeder, lægge dem på nettet og interagere med de der skriver og spørger. Det ender også på deres facebookside, men der er aktivitet fra flere, end mig. Det der så sker fra nu af, er at jeg skal gøre det samme, bare i Bryggen i Vejle, som jeg glæder mig MEGA meget til at lære at kende. Det er jo to helt forskellige steder og forskellige byer, så jeg ser frem til at lære mere om Vejle!

Meningen med at bruge krudt på Instagram fra Bruuns Galleri og Bryggen er jo at give jer (der følger på de profiler) et indblik i hvad der foregår. Nogle fede varer der er kommet ind, tips om udsalg og varsko om kommende events.  Hvis du vil, og det håber jeg du vil, så kan du følge Bruuns Galleris Instagram her og Bryggen i Vejle er her – men der er ikke just megen aktivitet. Dét skal jeg dog lave om på 🙂 Hvis du har ideer eller input, så kom endelig med det 😀
Det betyder ikke reklame for det hér – det bliver som bare det jeg laver arbejdsmæssigt, ved siden af at skrivehygge med jer på mine egne medier.

Grunden til at jeg vælger dén vej, er fordi jeg synes det er sjovt. Det er noget der giver mig frihed i hverdagen, til at skemalægge min tid, som jeg vil, som er fedt på flere måder;
– De dage jeg har Augusta kan jeg hente tidligt og aflevere sent.
Hvor priviligeret er det ikke lige?
– Jeg kan fordybe mig mere i bloggen. Igen, på den måde den ser ud nu, men med MEGET mere overskud til alt det sjove. Lidt som det var engang… kan du huske det?

Kan du forstå mit valg?

Jeg ser det lidt som en mulighed, som ikke lige kommer en anden gang og det er en lige-nu-her-chance.
Jeg ELSKER pædagogfaget, jeg brænder big time for det, og jeg glæder mig til at komme ud og arbejde med børn, men for nu vil jeg udskyde det en smule. Jeg holder øje med opslag og når jeg tænker det er tid engang, så bliver det en 30 timers stilling, hvor der er tid ved siden af.
Jeg har ikke valgt faget for pengene, det gør de færreste pædagoger, tænker jeg, ligesom jeg heller ikke vælger dette freelance, socialemedie-halløj, for pengepungens vægt, men for hvad jeg tror giver mig smil og udfordringer.

Det var lidt en svær beslutning først, fordi i mit hoved betød færdiguddannelse jobsøgning og når man så blev kaldt til samtale skulle man ydmygt værdsætte muligheden. Der er mange der er jobsøgende i Danmark lige nu og derfor vil jeg sgu heller ikke potentielt snuppe et arbejde fra en anden, når jeg nu går med flirtende tanker en anden vej.
Jeg nåede at få sendt fire ansøgninger, hvoraf jeg blev kaldt til tre samtaler, så jeg nåede at få blod på tanden og blive GODT fristet! Men nu går jeg efter mit hjerte – og når det banker for at komme ud og arbejde med jeres herlige aarhusianske unger, så går jeg dén vej.
Jeg ser frem til at arbejde i en vuggestue eller børnehave på et tidspunkt, men ligesom arbejdspladser leder efter den rette kandidat og er kræsen med den slags, så vil jeg også udvælge det helt rette sted for mig, for når jeg så gør det, så er det dedikeret, 100%.

Sikke et langt indlæg! Jeg håber du kom helskindet igennem <3

Smid endelig en kommentar herunder, jeg vil glæde mig til at læse den.

KH! Johanne

image152

Vinen er dog mest fordi jeg fejrer, at jeg har installeret internet. Helt selv. GO ME! Independent woman og andre Beyoncé-agtige udbrud!

40 kommentarer

 • Line

  Jeg kan mega godt forstå dit valg. Lige meget om du kommer til at arbejde som pædagog eller ej, vil den uddannelse altid have givet dig en masse, der kan anvendes inden for alle aspekter af (arbejds) livet. Jeg er selv uddannet pædagog, men arbejdede, inden jeg gik op barsel med 3. Barn, som freelance tekstforfatter for en kommunikationsvirksomhed i Vejle. I øvrigt er Bryggen vildt heldige at få dig til brande dem og deres butikker. Held og lykke og held og lykke på fredag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Først; tak for dine ord <3 Du gør mig sgu helt glad!
   Ej hvor spændende, Line! Tekstforfatter lyder nu også fristende i mine ører må jeg indrømme! Og du har HELT ret; det giver så meget den uddannelse. Jeg har virkelig udviklet mig og jeg er blevet meget mere åben og på det personlige plan er der sket en del. Det er måske også nogle år på bagen, men jeg har virkelig udviklet og udvidet mit menneskesyn.
   Og tusinde tak for dit held og lykke! Det blir' spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J

  Tillykke med dit valg. Jeg havde gjort det samme – fulgt min mavefornemmelse og NYDT at jeg var så priviligeret, dygtig og karismatisk at det job lige landende hos mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Dét gad jeg også godt 🙂 Kan SÅ godt forstå dit valg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteGK

  Seje dig. Jeg er stor fortaler for at følge hjertet.
  Pøj pøj med dit valg 😀

  Jeg skal forøvrigt også til eksamen på fredag og forsvare min afgangsopgave på diplomuddannelsen i Offentlig Forvaltning og Administration 🍀🍀
  Vi krydser fingre for hinanden. Jeg har gået på Campus Nord, hvad med dig?
  Glæder mig til at det er overstået

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Nu er det ikke for at gøre dig nervøs, Mette, men det lyder indviklet 😀 Men det måske sådan, når man ikke selv står i det 😀 Sørg for at snapchatte hvordan degt gik! Jeg får jo alle dine snaps 😀
   Jeg går på Campus C! Ceres! 😀 Held og lykke !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MetteGK

   Tak for din kommentar 😘 Jeg er spændt på i morgen 😀 det er nok mest indviklet for dem som ikke arbejder med det 😂 min opgave er baseret på mit daglige arbejde med økonomi 😂

   Også kæmpe pøj pøj med din eksamen 🍀🍀
   Og lige over med snap 😉😉 Kh Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du er så sej Johanne! Og livet handler ikke om at lade vente, eller nar eller tjo – nej, grib chancen mens den byder sig. Jeg synes det er så godt du følger dit hjerte. Og Hey, når du så engang skal ud at arbejde som pædagog, ja, så bliver din kommende arbejdsplads fandendanseme noget så priviligeret at få netop dig. Alt er som det skal være. God vind med det hele :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   HVOR ER DU SØD, STINE! TAK! Det bliver jeg da helt glad i låget af! Jeg glæder mig også SÅ meget til at komme ud og arbejde som pædagog, men ja, det her føles rigtigt lige NU. Så tak for at du gør mig mere sikker i mit valg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg skal nok krydse alt jeg kan på fredag🙄

  Jeg gik altså lidt kold i dit indlæg 😳 men jeg vil gerne svare på dit spørgsmål.

  Jeg vil ikke gøre mig til dommer over dit liv og de valg du træffer, men jeg forstår godt dit valg.
  At du er færdig som pædagog fredag og vælger en anden vej lige nu, det er modigt og sejt.

  Man skal gøre det man brænder for. Min mand (36) har abejdet i én branche siden han var 18, blev fyret og skiftede total retning. Han blev ligesom kastet ud i det, du har selv kunnet vælge. Men han turde prøve, at skifte spor og jeg har ikke set ham så glad længe.

  Det er modigt.

  Så nyd livet og grib de chancer du får.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Haha! Jeg elsker du er ærlig! Der ER også mange ord. En længere tankestrøm, forårsaget af følelser og et glas vin 😀 Det lyder sgu som held i uheld for din mand, for selvom det er skide ærgerligt at blive fyret, så er det da vildt sejt at han fandt en anden vej, og en vej, der gør ham glad. Det er fandeme vigtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  SÅ SEJT Johanne! Gå 100% med hjertet – det tror jeg kun kan blive rigtig godt for dig! Jeg er selv uddannet sygeplejerske men på ingen måde ansat i en sygeplejerske stilling, men derimod som koordinator for en masse (meget tekniske) mænd og er selvstændig in spe ved siden af. Og selvom det ikke direkte har noget med sygeplejerske faget at gøre, så bruger jeg noget fra det alligevel.
  Det er SÅ fedt med folk som tør gå omveje, selvom de har taget en uddannelse som ofte peger dem i én bestemt retning. Kæmpe cadeau til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hvor spændende! Er der mange der gør det, når de er uddannet sygeplejersker? Eller er det bare dig, der kan lidt af hvert?
   Selv cadeau du 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhuu hvor fedt for dig – tillykke med det!🌞❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kine Marie

  Wow så spennende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fyr den af for pokker! Pædagog kan du da altid arbejde som senere. Det er nu chancen er for det andet og det virker perfekt ifht at få hverdagen til at gå op. Held og lykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja!! Jeg kan SÅ meget forstå dit valg. Det er mega sejt 😃 Tillykke med det. Sikke en mulighed. Det er dælme med at gribe sådan en chance. Glæder mig til at følge med 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Tusinde tak fru Brandborg! Og FEDT at du vil kigge med fremover (…også) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg forstår dig godt – og jeg er også igang med pædagogstudiet. Hvis det er det du brænder for at lave lige nu, så slå dig løs! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Ih! Good luck til dig! Hvor langt er du? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej Johanne
  Jeg følger lidt med her på sidelinjen og har gjort det længe, Elsker din ærlighed og at du er så dejlig nede på jorden. Det vigtigste er ikke om andre kan forstå dit valg, Men at du følger dit hjerte, for det vil du ikke fortryde. Dit valg virker så spændre, er ofte i Bryggen når jeg er sammen med min svigerinde der bor i Vejle, Så det bliver spændene at følge med i de opslag du kommer til at lave. Vi skal også være på arbejdsmarkedet mange år endnu, Så hvorfor ikke prøve de ting vi har lyst til? Vi kan altid vende tilbage til det vi er uddannet til. Al held og lykke med dit kommende arbejde, er sikker på du klare det til UG.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellinreps

  Kæmpe tillykke! Lyder sq skide fedt! Og velkommen til min by ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Spændende! Tillykke med det – respekt for at du “tør” tage det valg. Ville selv ønske jeg havde fulgt en mindre slagen vej.
  Kh fra en københavner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg forstår dig udemærket. Nogle gange skal man også bare tage nogle chancer. Det her spørgsmål havde du måske ikke forventet, men jeg er faktisk ret nysgerrig på at høre hvad du har skrevet i de 4 ansøgninger du nåede at få sendt ud. Jeg er pædagog på 6. år og har siden jeg afsluttede min uddannelse, haft arbejde det samme sted. Nu søger jeg nye (pædagogiske) veje, og synes faktisk selv jeg er god til at skrive en ansøgning, men jeg er ikke kaldt til en eneste samtale, og jeg har efterhånden sendt en del. Jeg håber derfor du kan komme lidt med fifs 😉 imorgen skal jeg igang med endnu en ansøgning til en vuggestue. En stilling jeg virkelig ønsker mig, da jeg kender lidt til stedet, og ved at de har et rigtig godt ry 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke. Du kommer til at elske det. Det er det mest nervepirrende og mest fantastiske jeg nogensinde har gjort. Jeg er stolt over at leve af min passion. Stort tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg kan godt forstå at du skal prøve det af nu når chancen byder sig. Og personligt glæder jeg mig til at følge en nutidens mor, som får bedre tid til at lave de små men skide sjove indslag om dagligdags oplevelser som mor som de du startede. Jeg var Solgt den første gang “vi mødtes”. Det var på instragram med dit opslag om mordet på Bølling anden og efterfølgende lemlæstelsen af kay boysen aben tror jeg det var,med dine tilhørende tegninger og din humor! Glæder mig til at se mere af det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Gratulerer med ferdig utdannelse!! Og man må ta mulighetene når de er der, ellers angrer man når man blir gammel og grå 😀 Du er forresten en av mine yndlingsbloggere, jeg elsker å lese om deg og Augusta og deres liv 🙂
  Hilsen Maria, en norsk leser som elsker Århus og Danmark generelt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jaaaa! Jeg er følger dig og har gjort det længe. Når man så oven i købet med stor sorg er flyttet fra Århus til Vejle og finder ud af at du nu skal være med til at løfte Vejle lidt, så bliver min dag meget meget bedre. Vi mangler sådan et initiativ, som du skal være med til at stable på benene. Så TAK!! Glæder mig og sætter min lid til at du kan gøre Vejle (som er en dejlig dejlig by), lige lidt mere interessant!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Ej hvor spændende! Jeg bor i Vejle og har brugt maaaange timer i Bryggen! Ser frem til en Instagram der er opdateret – gerne med gode tilbud og andre lækkerier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt for dig Johanne. Det er fanden fiseme bare om at ride på de bølger, som livet byder én. Hurra for dig! Klask fra Lillemor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Johanne, Jeg tror måske der er nogen der synes det er ‘spild’, men jeg kan SÅ godt forstå dig og synes du gør SÅ ret i at følge din mavefornemmelse. Uanset hvad fremtiden bringer har du en uddannelse af falde tilbage på men indtil da – NYD det du nu skal. Jeg er 43 og sidder stadig med den følelse at jeg måske burde lave noget andet, men har ikke det mod, der skal til. Så Go For It! Og tillykke med din flotte eksamen i dag! Kh Malin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pamm mielcke

  Go Girl – du er sej og selvfølgelig skal du fælge dit hjerte. Du har sådan en særlig gave at gi og derfor skal du finde lige dit sted for det. Det forandre sig sikkert med mellemrum hvor du befinde dig bedst og så drejer du bare skuden den vej hvor det føles allermest rigtigt.
  Jeg glæder mig til at følge dig og jeg sender dig en masse kærlighed og god vind din vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mega sejt!! 👌🏼
  Hvis du har brug for en “rundvisning” i Vejle af en immigrant fra Frederiksbjerg Århus, så sig til 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil egentlig ikke sige så meget andet, end jeg er VILD med din beslutning ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Nutidens Mor.
  Jeg er lige faldet over din blog og har set nogle indlæg igennem. Særligt dette finder jeg meget inspirerende. Hvor er det sejt, at du ikke har travlt.
  Du har år nok på arbejdsmarkedet – og nogle gange skal man gribe chancerne livet giver en.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE SOMMERFERIE KØB (38 DAG' TILBA'!) + 5 BABYSAM-TIPS