RUNDVISNING I VORES HJEM (VIDEO)

CIRKUS SUMMARUM 2017

image3…Når man bliver instrueret af en 4-årig til at posere, så ser det således ud 😀

Indlægget indeholder reklame

På trods af at vi til fleres overraskelse altså bevarer vores (dele)’ordning’, her i sommerferien, ved at have Augusta 4-5 dage hos os hver, så er jeg sikker på at den her sommer er præcis som den skal være. By the way – hold nu kegle der kom mange kommentarer til dét indlæg. Jeg får svaret på de sidste kommentarer her i aften og årsagen til det langsomme tempo er simpelthen at 1. Der var virkelig mange og 2. Da de var personlige og lange, så vil jeg sgu gerne tage mig tid til at svare ordentligt og ikke køre auto-reply-agtigt.

Indtil i morges var Augusta forresten i Vestjylland med sin far. Vestjylland, hvor jeg har været så mange gange, da det er der min herlige eks-svigerfamilie, aka. farmor og farfar, er bosiddende og på den måde har de haft lidt af deres ferie. Og jeg skal hilse og sige at det er en fest at være barnebarn dér! Bedsteforældre er altså virkelig noget af det dyrebareste <3 Jeg har savnet hende og ærget mig lidt over ikke at være en del af det, men Mikkel er så skide god til at sende billeder og få FaceTimet, så heldigvis har jeg da været lidt med og i hvert fald fået indblik i deres gøren og laden 🙂

Og hey, min rejseselskabsapp, som man har nu til dages (så moderne alt er blevet!) siger til mig, at der sørmeSEKS dage, til vi skal rette snuderne sydpåt, på vores badeferie-lave-ingenting-all-inclusive-dasen – og I kan dældusseme tro jeg glæder mig! Augusta forstår det vidst ikke helt endnu, men mon ikke det kommer, når hun får udforsket hvad en pool er for noget.
…kryds da lige fingre for at hun synes børneklubben er et hit, så jeg måske en enkelt dag, bare en time, får lidt tid for mig selv. Det er da ikke for meget at håbe på, vel? Omvendt tør jeg ikke stikke snuden op efter det.. så hellere blive glædeligt overrasket, ikke? 😉

Nå, men tibage til i dag. Vi har sgu været i Cirkus Summarum – for første gang ever. Augusta, hendes far og jeg. Altså, vi har selvfølgelig set de shows der har ligget på Dr.dk en gang eller hundrede, men det er første gang nogensinde, at vi har været derinde, selv. Jeg var optimistisk, ift. Gusses reaktion på cirkusdelen, for selvom hendes forhold til mørke store rum og høj musik ikke er særlig positivt, så er det ikke længe siden vi havde en succesoplevelse i cirkusregi – nemlig da vi var i Norge. Jeg var, da jeg bestilte billetter, liiidt skeptisk og frygtede lidt, at det var for meget for barnet, efter vores (ægte) cirkusoplevelse, da hun var 2,5 år, hvor vi måtte gå før tid, da hun var for utryg.
Siden har hun dog spurgt mange gange om vi kunne prøve traditionelt cirkus igen, men da jeg har taget et standpunkt der hedder; ingen dyr i cirkus, og dermed kører boy cut, har vi ikke kunne teste af, om hun var blevet stor nok, eller tryg nok, til den underholdningsgenre.. men der sker jo så meget på så få år og hun var helt game.

En stor del af dette Summarum halløj er jo faktisk (åbenbart) teltpladsen, så jeg vil sige halvdelen af oplevelsen var sgu næsten at troppe op en time før og lade Augusta tonse rundt; hoppe i hoppeborg, senge (jojo), stå i kø til popcorn, lave rullinger (Mini MGP) og købe gedigen god mad i boderne. Fish and chips – MEGET lækkert, lidt dyrt, men jeg vil mene det var det værd. Hellere dét, end billig, men dårlig mad. Så tommelfingre op for madboderne – og kaffeboden (MÅMS)! Den plads er virkelig gennemført og vi kunne bruge timer der!

Vi var godt nok lidt tæt på at blive slået lidt ud af kurs da vi lige var kommet, da den søde pige i cirkus-merchandise-butikken, vores allerførste stop, var så sød at samtale lidt med Augusta, men fik sagt at Onkel Reje havde en KÆMPE kanon med … og hvis der er noget Augusta (I TEORIEN) ikke bryder sig om, så er det høje lyde. Tanken om at hun skal noget, som involverer for høje lyde, gør hende nervøs, men det kunne den rare pige selvfølgelig ikke vide noget om, men der gik altså lige lidt tid, før Augusta fik rystet den af og jeg fik forsikret hende om, at jeg nok skulle holde hende for ørerne, såfremt Onkel Reje diskede op med en kæmpe kanon, haha.
(Og det gjorde han… men det var ikke slemt 😉 )

Et tip: kom gerne meget før, de åbnede faktisk to timer før showstart – der er virkelig nok underholdning 🙂

image1-2image6image2
Den anden halvdel af oplevelsen var selvsagt showet og hvis der er noget Summarum kan, så er det sgu at lave det underholdende for de voksne også. Det er så langt fra at sidde og se Dora the Explorer, eller noget andet, i TV, for de retter pisse skægt mange jokes i voksenhøjde! Tak til Onkel Reje for altid at skrue den et niveau op. Han er altså genial, den mand. Kristian var der ikke – hvilket var liiidt en skuffelse, for mine singlemom-drømme, men ellers var figurvalget, som altid, i top jo!

Det har jo været i København, så I der har set det – hvad tænker I?

Hvis jeg skal være helt helt helt ærlig, og det skal jeg jo, så synes jeg alligevel, på trods af det jeg skriver efter denne sætning, at 2015 og 2016 showsene var  lidt bedre (dem har vi set online).
Historien og ikke mindst moralen i 2017 showet, altså dette, er VIRKELIG god og smuk. Det åbner op for nogle vigtige snakke og sætter måske også fut i de voksnes følelser, med en fortælling om at være i en boble, hvor det er svært at se lys, hvis man føler sig anerledes, udenfor eller alene. Fortællingen er så fin og magisk, showet er gennemført og smukt, men synes dog at nogle ting går hen over hovedet på børnene og det var som om det var lidt FOR stort. I hvert fald for en 4-årig.
Jeg forstår man skal finde på nyt og de er i høj grad gode til at være originale, men måske det handler om at jeg håbede på at de spillede mere på DR-figurerne og Ramasjang universet, end de gjorde… de skuffede bestemt ikke, men jeg mener alligevel, på trods af Motor Milles kick ass cirkus-evner (!), så har der været sæsoner der var liiidt bedre, hvis jeg må være så fræk at sammenligne. Thomas Buttenschön var et super tiltag og så er skuespillerne – eller kalder man det entertainere? – var ildglødende og skarpe. Det visuelle var virkelig i top og deres valg af nutidige børnesange; PERFEKT.
Selve historien er en rød tråd der unægteligt hænger sammen med Cirkus Summarums motto er; det er sjovt, når alle er med og deres tætte samarbejde med Muskelsvind Fonden, og jeg vil gerne understrege hvor skønt det er og hvor eventyrlig showet og fortællingen er. Det er bestemt værd at tage ind og se det! Men.. det var meget højtragende for et børneshow og selvom det skal passe for alle aldersgrupper, så var det måske en lidt lettere fortælling, jeg havde forventet, men omvendt; man skal jo finde på nyt og jeg synes det er meget Summarum-agtigt – bare ikke lige det jeg regnede med.

Omend, igen, åbner den op for nogle virkelig vigtige og fine snakke med børn, som jeg synes alle skal tage. Jeg tror alle vi, voksne, kan relatere til de følelser de snakker om.

Nårmen jeg ville egentlig også bare sige HEJ herfra skærmen og vise lidt billeder fra vores dag i dag. Jeg vil jo ikke afsløre for meget fra showet, så I der skal ind og se det de næste dage, skal have overraskelsen. Og ellers kommer det jo sikkert på nettet på et tidspunkt så vi kan se det til døde det næste år, klokken 06 om morgenen 😉 Det skal vi i hvert fald 😀
Billeder måtte man ikke tage under showet, klart nok, så jeg viser kun fotos fra uden for showstart 🙂

Augusta og hendes far tog hjem, for den står på fredagshygge og fredagsslik, mens jeg vil bruge aftenen på… ja, serier…serier, kan jeg forestille mig 🙂 Livet som enlig mor, i ferien.

KH. Johanne

Oooog ps. Når man er en lidt følsom person, som jeg er, så bliver jeg sgu en tand bekymret for at nogen kunne læse dette og få den forkerte opfattelse af mine ord. Vi er MEGET glade for oplevelsen og Augusta syntes det var rigtig magisk. GLÆD jer, hvis I skal ind og se det. Jeg ser allerede frem til at se hvad de finder på til næste år.

image1

   

43 kommentarer

 • Vi så forestillingen i København og det var også vores første gang, vi havde derfor ikke noget at sammenligne med, ej heller de tidligere, da vi ikke har set dem på iPad eller lign.

  Jeg har også læst flere andre var lidt skuffede over forestillingen, men for os var den helt fantastisk, også for de voksne.

  Netop pga. den vigtige historie og budskabet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Tak for din kommentar, Michala! 🙂 Helt enig i at budskabet og historien er SUPER vigtigt <3 det jeg tænker er at fortællingen, med rejsen fra A-B for mig var ret svær at forstå for de små. Selvfølgelig er oplevelsen stadig storslået og smuk, men at finde hoved og hale i hvad der og f. eks. hvor et blomkål kommer ind i det, må være lidt en opgave for de mindre. Men Augusta syntes jo det var underholdende 🙂 Jeg har slet ikke læst de kommentarer – hvor står sådan nogle henne? KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har læst det på flere sider og tråde på Facebook, men de har netop som din også været en sammenligning af tidligere år. Så hvem ved måsk jeg ville have samme holdning, om vi havde set dem. Men uden var det hvertfald magisk ✨

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Arhhhh, det kan jeg godt se 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Johanne, du er sgu så sød!

  At komme med konstruktiv kritik er altså helt OK. Du roser jo showet og konceptet – du siger blot, at de skyder over målgruppen, for (så vidt jeg ved) 4-årige er en del af målgruppen.

  God fredag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Årh det var godt, Malene, tak! Jeg regner stærkt med at 4 årige er målgruppen 😀 På den ene side synes jeg at historier med flere lag, altså flere måder at forstå fortællingen på, som HC Andersen mv også er, men det blev lige lidt rodet for selv mig 😀 Dog, smukt og underholdende på en og samme tid (alligevel) KH – og god fredag til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vi var også afsted i Århus i dag. Fik faktisk et glimt af dig 😉 Det er vores tredje år. Jeg synes helt klart at vores første år (2015) var det allerbedste. Sidste år var ret tamt. Men i år havde de genfundet en god del af cirkus magien, synes jeg. Min datter bliver 5 til nov og hun forstod intet af det, med forskelligheder og der skulle være plads til alle. Men hun var tilgengæld fuldt opslugt, af det flotte show og alle de mange gode sange. Og snakkede gevaldigt om de der boble børn 😉 Vi havde en skøn skøn dag, og lykkes det at få billetter igen næste år. Så skal vi helt sikkert afsted igen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Arh hvor sjovt, Ditte! Bemærkede du så at jeg kampsvedte, eller det var måske ikke kun mig 😀 ?! Fantastisk at I havde en god dag, ligesom vi også havde.. Jeg bliver faktisk helt i tvivl, for hvad er 2015 showet? Jeg mener det show, hvor alle Mysteriefigurerne er på – og det hvor “lille Bamse” er med. Det, hvis det da er et show, er skide godt! KH!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   “hvis det da et show” = hvis det da er eeeet show ..og ikke to forskellige jeg refererer til

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   …det er mega irriterende (“…og møg provokerende”) at de ikke er på dr mere, for så kunne jeg tjekke 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Du var ikke den eneste der svedte. Vi sad 2. række bagerst. Og der var dælme varmt helt deroppe i toppen…. 😅

   Den fra 2015, er lige præcis den, hvor de bliver små. Fantastisk forestilling

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Heldigt det ikke var på en varmere dag 😀 Men med alt det lys: klart det blir’ hot

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Maia

  Vi så det i KBH med vores datter på knap 4 år – hun havde en fest, både på pladsen til trods for regnvejr og i inde i teltet – men forstod helt sikkert ikke hvad historien gik ud på.
  Jeg synes også 2016 og tidligere var bedre, de var simpelthen mere cirkus agtige, det var som om det blev for teateragtigt i år. Super flot og eventyrligt – men ikke nok cirkus.
  Maden var virkelig god – elsker at de forsøgte med mere kvalitet og lidt mindre sukker.
  Vi skal helt sikkert afsted næste år også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Mia Maia! Sikke et lækkert navn! Tak for din kommentar – det er skønt at høre andres oplevelser, for der findes sikkert mange forskellige meninger om showet – særligt når man kan sammenligne 🙂 Og ja, du har ret, det var faktisk meget teater-agtigt (Milles cirkustricks a side).. måske også fordi klovnen ikke laver så meget klovneri også? KH.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Vi har set de sidste fire forestillinger og vi var lidt skuffet i år. Vores datter er fem år og hun fangede ikke helt handlingen. Budskabet er rigtig vigtigt, men hun forstod det simpelthen ikke.
  Jeg synes egentlig mere, at det var som at se teater fremfor cirkus, da det var lidt begrænset med cirkusnumre… Men uanset hvad så skal vi helt sikkert afsted igen næste år-det er en hyggelig tradition 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Du har nok ret – det er blevet mere teater-agtigt! 🙂 I hvert fald i år.. mon ikke de finder på noget helt andet næste år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er helt enig med dig. Det er vores 3 besøg i cirkus summarum og der har før været bedre show. Det show hvor bamse og alle de andre var “små” er klart det bedste vi har set og det der for mig har været mest magisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   ENIG! Dét var et SÅ fint show!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Men jeg vil så også sige at min datter på 5 år elsker det!! Hun glæder sig hvert år. Hele oplevelsen er magisk for hende. Både før under og efter. Vi snakker ofte og længe om cirkus summarum. Men vi voksne analysere og meget mere end børn gør. De nyder øjeblikket! Og hvor må det også være fantastisk at se de mennesker man ser på tv- sådan rigtigt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   JA for søren! Total starstruck, men det vil jeg altså også sige jeg var. Det er dælme også nogle talentfulde mennesker – og helt ærligt; jeg tror jeg fik øjenkontakt med HR SKÆG! #VaskerAldrigMineØjneIgen
   Cirkus Summarum har helt sikkert noget magisk over sig og det er jo også der de brillerer, i at de kan trække vores kære figurer ud af tv og videreudvikle på dem. De er sejt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Halløj 😊 vi så det i kbh og var også afsted sidste år. Jeg har samme oplevelse som dig. Mega flot show og det ER virkelig godt men vi manglede mere cirkus og knap så meget theatcher som jeg syntes det blev lidt til. Min datter på knap 4 forstod hat men havde en fest. Min dreng på knap 6 forstod det godt og vi har efterfølgende fået nogen rigtig gode snakke omkring det at være ked af det og hvordan man føler indeni ❤ Faktisk lidt guld værd da han har det lidt svært med vores brud , faren og jeg, så der kunne lige pludselig komme andre ord på.
  Så det var rigtug godt, vi savnede også bare mere cirkus og vil mene det her måske havde bedre i et børne theatcher 😊 Men vi skal da afsted næste år 😉
  God aften til dig kære Johanne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Årh dét er jeg glad for at høre – altså det her med at det åbnede op for nogle snakke.. det er helt sikkert også hensigten bag hele den morale og fortælling om ‘det svære’ og vores mørke perioder, som alle kan have <3 Jeg håber det har hjulpet ham lidt, for på den måde kan man jo for øjnene op for at vi alle kan have det svært, men der er altid lys og det er bare godt at tale med dem omkring sig!
   Skønt de havde en god tur, selvom den yngste så alligevel ikke fangede fortællingen.
   KH!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Samme anmeldelse herfra (eller i hvert fald den anmeldelse min kæreste kom hjem med) efter at have haft vores to drenge på 6 og 9 år med. Underholdende og fint – men alt for højtragende og svær rød tråd der simpelthen går for meget hen over hovederne på børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det er lidt ærgerligt, men dejligt de syntes det var undeholdende – “på trods” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg så forestillingen i kbh med min 4 årige datter og selvom moralen og historien i dette års forestilling er virkelig fin, så var jeg skuffet. Vi så også sidste års forestilling i kbh og den var meget bedre efter min mening, ligesom de andre års forestillinger som vi har set på Ramasjang, også var meget bedre. Denne forestilling fangede slet ikke min datter på samme måde som de andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det må være en svær balance at man skal nytænke konceptet og finde på nyt materiale og samtidig leve op til publikums, altså vores, forventninger. Vi er ret enige kan jeg læse, men samtidig ved jeg sgu ikke hvad jeg skulle gøre, hvis de sagde; NÅ, JOHANNE, hvis du brokker dig på den måde, så må du lave det anerledes til 2018… for jeg ved sgu ikke hvad showet så skulle indeholde 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi var også til showet i Århus idag og for første gang. Jeg var ligesom dig en smule bekymret for, hvordan min datter, der lige er fyldt 3 år, ville reagere på mængden af indtryk, men meget positiv over, hvordan hun både tacklede dette og formåede at sidde stille og koncentrere sig. Jeg synes ligesom andre, at det både mindede for meget om teater og var for vanskeligt for de mindste at forstå historien og budskabet. Min egen datter opfattede, at børnene var kede af det, og at nogen havde fanget dem, og kan også mærke på hende her efterfølgende, at hun faktisk synes det var uhyggeligt med grotten og boblemor/vulkandronningen. Positivt er klart karaktererne, og at de også er opmærksomme på at fange de voksne. Cirkusplads og mad fantastisk omend køen til slushice føltes uendelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Arh hvor dejligt at høre, at det var en god oplevelse. Sådan en tur, med mange mennesker, indtryk, lys og lyd kan jo være meget for nogle små.
   Augusta opfangede det samme – og vi forsøgte at tale om, om moren var ond, eller hvad hun var 🙂 så vi havde også dialog om det, selvom hun ikke fangede det hele.
   Haha, jeg så godt køen og Augusta fik også et NEJ til en slushice (køen til is var ikke-eksisterende) 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Enig, showet i år var ikke det bedste. Vi har ser 2015 og 2016 live også, og de var klart bedre! Savner mere cirkus og mere Ramasjang univers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg er helt enig! Og vores tre et halvt årige mistede også lidt fokus til sidst. Men ja super flot show – specielt er motor Mille jo for sej! Måske de prøver at nå de lidt større børn med historien…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Ja, dét kan tænkes. Men moralen og pointen er rigtig fin ligemeget hvad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Vi var afsted med den ældste i 2015 og det var fantastisk! Så afsted med os i 2016 – nu også med lillebror. Det var den varmeste dag i Århus (ever!) og teltet var absolut forfærdeligt at være i. Jeg måtte ta næsten alt tøjet af ungerne og var selv ved at blive lidt ‘varme-hys’. Showet var desværre dårligt og hverken børnene eller os voksne kunne holde koncentrationen. Vi endte med at gå efter ca.30 min – heldigvis kunne vi så hænge ud på den fine plads, hvor vi jo havde det hele for os selv😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Årh for søren – ærgeligt det blev så varmt 🙁 Tænker det må være svært i et telt, med SÅ mange mennesker, lamper mv.. Jeg er overrasket over at du synes showet var dårligt i sidste år? jeg mener, jeg har kun set det på nettet, så jeg var der ikke selv, men hvad var skidt ved det? KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Jeg tror også, jeg er en af de få, der syntes det var dårligt🙄 Syntes bare det var rodet og vi havde svært ved at fastholde opmærksomheden. Men tænker også, at det havde noget at gøre med varmen. Og så at jeg havde alt for høje forventninger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Vi var også i Århus idag. Vores fjerde gang. Og jeg er 100 procent enig i alt du skriver. Cirkuspladsen havde fået et nyk op i forhold til tidligere, de frivillige var ligeså dejlige som de plejer, men selve forestillingen (handlingen) var der bare ikke. Heldigvis er det ikke noget som mine børn (3,5 og 8) rigtig lader sig påvirke af. De var vældig underholdt begge to. Men budskabet tror jeg faktisk knap nok ham på 8 fangede….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Skønt de fik en god oplevelse <3 Det er måske særligt de voksne, der lægger mærke til den slags – og sammenligner de forskellige sæsoner med hinanden 🙂 KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Jeg synes modsat dig og mange af de andre der kommenterer her, at årets Forestilling (som vi også så i Århus idag) er langt bedre end de sidste par år.
  Jeg synes simpelthen fortællingen er så fin, flot og vældigt vedkommende. Mine unger er så også syv år og kunne sagtens relatere sig til det med at være i en boble og at hjælpe sine venner ud af deres. Faktisk snakkede min datter og hendes veninde om at de var gode til at hjælpe hinanden ud af bobler da vi gik på vej væk fra pladsen. For børn i skolealderen synes jeg fortællingen giver så god mening og jeg er ret sikker på de tager noget med sug derfra. Jeg er enig i at de yngre børn ikke fanger den, men netop der synes jeg det passer så fint ind med Bamse og Brunos indslag🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Rikke 😀 Det er da dejligt at høre 🙂 Der er helt sikkert forskellige meninger om showet og fantastisk I havde en god oplevelse 😀 Jeg håber også virkelig at den fortælling kan åbne op for snakke, som dem din datter og veninden fik! 🙂 Bruno og Bamse var, som altid, søde.. Dog lidt mere sådan ‘pauseklovne’, set med voksenøjne, men ikke desto mindre et børnehit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Som en uden børn, og uden nogen holdning til Cirkus Summarum whatsoever, så vil jeg bare lige sige kæmpe tommelfinger op for dit standpunkt omkring, at dyr ikke hører til i cirkus. Kunne ikke være mere enig og synes det er fedt, du ikke går på kompromis med den holdning, selvom man kan blive fristet af at ville se sit barns reaktion på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Tak for det Cæcilie! Jeg MÅ indrømme, som du siger, at man kan blive fristet, fordi barnet jo gerne vil se en elefant og nogle dygtige heste… men det er fandeme ikke det værd at støtte, så fremadrettet; NEJ TAK!
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Helt enig med dig Johanne. Så showet i dag med min familie, og synes også de tidligere shows har været bedre. Manglede lidt mere gak og løjler, som cirkus jo er. Og Rosa og Kristian var savnet. Men så alligevel….mine unger spørger allerede hvornår vi skal se Cirkus Summarum igen, så de var vist udemærkede tilfredse med hvad de så 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Også Augusta 🙂 Vi glæder os begge til næste år! Så Rosa skal være mor – det er en god undskyldning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nutidensfar

  For min 5, snart 6 årige, ramte budskabet plet. Jeg var også lidt skeptisk i starten om hvor meget hun egentlig fangede af de dybere meninger, men hun kunne genfortælle næsten det hele og vi snakkede også om hvordan hun nogen gange har følt sig inde i en boble (hun er meget genert). Så vi er ovenud tilfredse med vores første tur i Cirkus Summarum. 🙂 Og så var hun også enormt stolt over at Motor Mille kom og spurgte hende hvor boble børnene gemte sig – så stolt at hun nu vil være Motor Mille når hun blir voksen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUNDVISNING I VORES HJEM (VIDEO)