MAD DER IKKE FEDER, HVIS DU (VIRKELIG) TÆNKER OVER DET [BIKINIKLAR]

JEG UNDRER MIG (VIRKELIG) OVER… (PERFECT V)

perfect-v

Tissekone-forskønnende produkter

Ja, vi taler jo ikke Vivag, der er til ubalance eller tamponer, der er praktisk, en uge om måneden, som de fleste af os er stødt på, på et tidspunkt i vores liv. Det jeg henviser til her er det stor-promoverede brand; The Perfect V – som jo må betyde ‘perfekt vagina’.

Altså en eksklusiv plejeserie – til dit skridt.
Perfekt. Vagina. Skede – eller måske nærmere venusbjerg, for det er vel ‘ydersiden’.

Ja, der er forskellige produkter i serien, der lover optimering af tissemissen,  og skulle efter sigende kunne henholdsvis:

– Blødgøre. Altså conditioner (som i: balsam, ha!)
Praktisk. Den er jeg med på.
Til 399 kr.
Don’t get it.

– Exfoliere.
Tjoooo, det er vel også fint – indgroede hår er ikke rare. Hundrede kroner billigere, end misse-balsam.

og

HIGHLIGHTE

“Giver en skinnende effekt som giver ekstra skønhed til dit V”
(Tyvstjålet produktbeskrivelse fra Magasin.dk)

Her har jeg det sådan:
Hvor har den været hele mit liv?

Jeg HADER når jeg ikke kan contourere min skede korrekt og fremhæve … de gode steder? …så lyset bare falder helt smukt på min uperfekte V.
Jeg har hele min eksistens manglet en highlighter.
Jeg vidste det bare ikke, før nu.
– Tak, Perfect V!

Jeg har, som jeg også siger i min Insta-story, så bare et lille spørgsmål? Hvilken del af ..området.. er det vi gerne vil highlighte? Og hvis vi er ude i sådan noget contour – hvor skal skyggerne så ligge? Jeg synes det præcise skønhedsideal er lidt svært at vurdere.
Måske der følger en applikationsanvisning med i pakken.

ELLER! Er det i virkeligheden en hjælp til andre personer, så der er visse dele der fremstår mere synlige?
Jeg mener.. dele man gerne vil have andre finder?
Her tænker jeg det er sundt at lære de unge, at der kan man tale med sin partner om hvilke dele der er mere vigtige, end andre, uden at skulle sætte metaforiske skilte op i form af glimmer og shimmer.

Men så skulle produktet bare næsten hedde The Perfect K!

Og ey, hallo, jeg er helt helt helt med på at vi må gøre med vores fisser, hvad vi vil. Om vi så vil lave buskads, undlade at vaske os i 4 dage i rap, bruge kop, free-bleede, som der var oppe i medierne i en tid.
For min skyld må I sgu style en lama eller omridset af en ørkenrotte eller lave pink hanekam, med jeres pubeshår – what do I care, men jeg undres virkelig over, om der skulle være et behov at udfylde, når det kommer til highlight-ting af venusbjerget?

Jeg peger sgu ikke fingre, hvis du trækker dankortet for at få 50ml tissekoneserum til 300 kr. (der “udglatter små rynker”)…….., men jeg er lidt chokeret over at der skulle være en efterspørgsel
– Og min pointe med indlægget her er nok også… skaber vi virkelig en efterspørgsel nu?

Og til navnet; Perfect V
…perfekt – med de her remedier.

En dansk topmodel er frontdame på produktet og medens jeg skriver dette indlæg skuler jeg nedad og undskylder på forhånd til min krop om at jeg muligvis nu bliver lidt i tvivl om, om den er god nok, for pludselig er der flere mål den skal leve op til.

For mig er en perfekt kusse sgu den der er rask. Din er perfekt som den er – selv med 10 sting, efter du pressede Otto-Gideon, 4,5 kg. ud, så er du stadig perfekt som du er. Det har intet med udseendet at gøre og hvis vi skal til at sminke vores skræv, for at leve op til et ideal (hvad er idealet btw), så hopper jeg lidt af den her afsporede togvogn.

Ja, selvfølgelig kan man jo bare gå udenom de hylder i Magasin mv., men jeg synes sgu lidt den råber op om at vi skal til at kigge nedad og være kritiske.
…men måske vi bare skal kigge lidt indad og tænke.
(Mens vi himler opad)

   

40 kommentarer

 • Sille

  Jeg er kæmpe fan af det her indlæg og jeg har tænkt PRÆCIST det samme. 😂 Og som du nævner; folk kan gøre præcis hvad de har lyst til med deres underliv, men det er satme skræmmende. Bliver helt bekymret for hvad “idealer” som disse kan gøre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Helt med på den kommentar!! Hvad sker der for, at et sådant produkt er muligt overhovedet 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg er bare super meget i tvivl om HVAD det er vi skal.. for jeg er med på at det er en bestemt type fisse vi ser i mediebilledet (lavt venusbjerg og ingen hår), men hvad er det præcis vi skal fremhæve? Er der en særlig del af det der ligesom skal shine lidt ekstra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   Har også gået og funderet lidt over hvordan produkterne fungerer sådan helt basalt, og har virkelig svært ved at forstå pointen. Men altså, nu er jeg (kun?) 17, og emner som disse er ofte oppe og vende f.eks. blandt veninder og vi snakkede om hvordan det EGENTLIG fungerede i praksis, men igen, hvem vil ikke have en skinnende skede… eller?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Virkelig fornuftige overvejelser, Sille. Jeg er helt med på din undren og jeg er selv i tvivl. Jeg påtænker at kontakte producenten og lige spørge om det er hele området der skal shine bright like a diamond, eller dele. Og hvilke dele. Ikke mindst! 😀 Jeg vender tilbage 😀 KH!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   Ser frem til det svar!! 😂 God aften

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kuk kul

  Det er simpelthen bare så sært, at man kun kan grine af det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg må seriøst stoppe med at læse dit indlæg, jeg er ved at skrige af grin og min søn forsøger at sove. Kæft det er godt skrevet og nej hvor jeg glæder mig til han sover så jeg kan læse det færdig mens jeg griner ned i en pude😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahahaha, det er jeg SÅ glad for at høre 😀 PUT! LÆS! SE STORY!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grinebideren

  HAHA jeg fik også lige grineflip midt under madlavningen… skørt at der overhovedet kan tjenes penge på den slags 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  FANTASTISK INDLÆG! Selv min mand synes det var hysterisk morsomt og var meget forundret over sådanne produkter findes 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Arh hvor skønt at høre fra en fornuftig herrerøst også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  (Otto på 4,7kg blev født uden et sting) 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Havde du påført Perfect F forinden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Otto på 4,2 kg, sprækkede fra hoved til røv…. Skulle måske har påført Perfect V inden show start…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Spot on!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åh, jeg dør af grin!! 😂😂😂 Og undres med dig – ja, jeg anede faktisk ikke sådan noget eksisterede. På en og samme tid en anelse skræmmende trend og og latterligt unødvendigt produkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg håber alle ved man kan gå på apoteket og få aldeles glimrende produkter – og at ingen bør bekymre sig om rynker på tissekonen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Undres og tænker, hvem søren er det der har sagt til en veninde “Måske man burde highlighte missen”. Og hvem søren er veninden (eller kæresten?!) der tænkte, “fed idé, jeg går videre med det til en producent” 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Galt eller genialt.. vi må se hvor længe de bliver på markedet 😀 Tror de var fulde til den tænketank-fest

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Spot on med dit indlæg👍🏻
  Har du set Nicehair video om selvsamme produkter, de har altså en fest netop om hvor man skal highlite 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Nej 😀 😀 Men det må jeg da tjekke ud 😀 HA!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Tak for et god, men dog upassende grineflip midt i komsammen med svigerfamilien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tak! Bare tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du er fantastisk! Tak ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg fik et seriøst chok, da jeg fandt ud af at det ikke var en joke…. Det er så langt ude at jeg slet ikke ved om jeg skal græde eller grine.
  Sarah Skarum skrev også en god klumme om det på berlingske: https://www.b.dk/mode/skoenhedsbehandling-i-underlivet-det-er-splitterravende-vanvittigt
  Jeg håber virkelig at det firma går nedenom og hjem fordi ingen køber deres produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Tak!
  Og jeg dør af grin og græder lidt for alle de unge piger, som skal vokse op med, at det nu også er et område af kroppen, der skal leve op til bestemte idealer. Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Efter jeg nu har Googlet at du ikke tog pis på os. Vil du så ikke spørge dem, hvorfor highlight cremen kun sælges i Skandinavien. Er vi da ikke blege nok selv på fissen? Eller skal cremen op i dåsen?
  Hvorfor findes der ikke en serie til mænd? Og i så fald skal de så highlighte stav eller bollerne?
  Skal vi alle lyse i mørke, er det vejen frem…altså til målet?
  Jeg er forvirret. Der mangler en instruktions video til det hele.
  …..som jeg så kan grine af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig – det ville være hyldende morsomt – hvis ikke det var så fucking trist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Smukt skrevet 🙂 Hvorfor har jeg dog ikke set din blog før nu…men hvor er jeg glad for, at jeg har fundet den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAD DER IKKE FEDER, HVIS DU (VIRKELIG) TÆNKER OVER DET [BIKINIKLAR]