4 TING JEG FØRST LÆRTE, DA JEG BLEV MOR

MANDAGS-MAKEOVER

image158 image213 image35
SÅDAN DE DAMER!
…og de enkelte herre, der også er yderst velkomne herinde, forresten.

Jeg kastede mig ud i et projekt i dag, der har kriblet i mig hele weekenden, som vi tilbragte i LEGOLAND. En tur, inviteret af LEGOLAND selv. Eller dem bag, I ved. Fantastisk tur, som gav mig flashback til dengang jeg fik mit kørekort i trafikskolen 😉
Desværre var jeg “for gammel” nu, hvilket lidt er noget juks, for så kan jeg ikke prale af et eneste gyldigt kørekort..

Jeg tror det var i torsdags, at jeg forvildede mig i Silvan, med cykeltrailer og planer om at blive en skrivebordsplade (DIY for dummies) rigere – og maling, såfremt jeg kunne falde over den rette farve, til soveværelset. Jeg har nemlig brug for der sker noget (indretningsmæssigt) nyt dér, så der er plads til skriveri og fordybelse – og bare at det ser lidt mere ordentligt ud.
Jeg valgte en farve, som jeg måske selv vil kalde fortyndet oliventapanade, men DYRUP kalder den noget andet. Såfremt der er en i Aarhus, der er interesseret i 2,5 liter af dét, så har jeg en god slat rester jeg kan sælge for få penge, for man skulle ikke bruge lige så meget maling, som jeg selv havde estimeret.

PS. Lad vær med at estimere maling selv.

Og OKAY, der er sgu nogle grimme kanter og en klat på gulvet, som skjules af gulvtæppet, men det på væggen regner jeg med at jeg må gå lidt efter, med verdens mindste pensel og en fremtryllet farveprøve af den forhenværende vægfarve og selvom dén plan nu nok er utopisk, så er det det der er planen. Jeg er glad for væggen uanset – og det ser da også skide godt ud, ikke?
Se bort fra de dårlige fotos, sådanne kan vi alle tage, ikke?

Så denne uge har jeg lokket med min far, så der kommer både vægspejl op ved siden af mit sengebord, mit skrivebord kommer op på væggen ved siden af, der kommer mørklægningsgardin (! TILTRÆNGT !) og et stort klædeskab mere, da den kommode der pt. står ved siden af, ligner lort. Plys der er opmagasineret en masse lort ovenpå, som garanteret er dårlig for Feng Shui.
Ikke at han bor hjemme ved mig, men hvis han gjorde, ville han være meget utilfreds er jeg sikker på.
På den måde har jeg to klædeskabe ved siden af hinanden, som 1. giver mere plads 2. fjerner rod, som forhåbentlig skaber lidt mere visuelt ro.
Hvad mere kan man ønske i soveværelset?

…udover en lækker, tro, charmerende, intelligent, humoristisk…..mand.
De er vidst pt. bare desværre udsolgt.

Der er mere om sengegærde og den lampe der, i dette indlæg, som også handler om samsovning.

Hvad synes du om den lille make-over?
*smiler sødt* *håbe håbe*

HEY! Opdatering! Hvis du “først” læser dette indlæg nu, så kan du da lige tjekke resultatet OG min lejlighedstour ud hér: 
RUNDVISNING I VORES HJEM (VIDEO) 

   

43 kommentarer

 • Sarah

  Hvor meget har du tilbage af malingen? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hvis der er halvdelen tilbage vil jeg gerne købe – hr en væg ca magen til din 8-10kvm – hvis det er solgt hvad er navnet så??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Den er ikke solgt!
   Du må gerne hjælpe mig med hvad den hedder – der er et klistermærke på bøtten, men der er så mange tal. Ved ikke hvilken der er farvekoden 🙂 Ellers er der et billede i min instastory af hele klistermærket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er skide flot! 💪🏻💪🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det ser virkelig fedt ud! Men skal sengen ikke stå midt på væggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jo! Eller nej. Men gid den kunne! Augusta sover der – hun ville kalde ud, så derfor står den i hjørnet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Det ser PISSE fedt ud!! 👌🏼💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   TAK! Det er sgu rart, at det ikke kun er mig der synes det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Det er SÅ FLOT 🙂 og spændende..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Så lækker farve!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  For filan det ligner noget fra et boligblad! Sådan en farve vil jeg også have i mit soveværelse, den dag jeg flytter et sted hen, hvor jeg selv bestemmer farverne på mine vægge og ikke udlejeren…😩😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Virkelig flot farve! Har du en farvekode på den? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jamen er sgu i tvivl om hvilket nummer på klistermærket jeg skal kigge efter? Hjælp 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fen farve er fed 😍, ser mega godt ud (du er velkommen oppe ved mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Wauw, det ser godt ud og farven er da super 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvor er det fedt 😍😍 du måtte gerne male her! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Det ser virkelig lækkert ud! Kender godt det med at sengen må stå sådan med små børn 🙂 -Farven ligner den der hedder G17Månesten
  http://viewer.zmags.com/publication/79b873e3#/79b873e3/6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  He he jeg hat som ferieprojekt at male en væg u næsten den samme farve.
  Lige en tone mere mod græs tror jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes fandme den farve er flot! Jeg havde reageret med et “Wauw, hvor er den fed!” (Rettet mod din Insta-Story tidligere ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er blevet så fint.
  Hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så FLOT 👏🏼 elsker elsker elsker farven og vil da måske gerne overtage resten…. hvor meget vil du tro der er til?
  Er vild med swipe up ✌🏼 Kh. Line/lineskydt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Har nok solgt den 🙁 Fedt du er “på” swipe on! Skal lige vænne mig til det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg vil gerne købe 🙋🏻 Hvis det altså stadig er tilsalg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Virkelig lækker farve! 👍🏽😊 er vild med det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hej Johanne! Jeg skal snart til Århus men har ret kort tid der. Er der noget jeg SKAL opleve (tænker Aros og den gamle by er på min liste) eller vigtigere: spise? Gerne er godt burger sted måske? Håber du har tid til at svare mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Som godt burger-sted vil jeg anbefale The Burger Shack i Frederiksgade, tæt på Rådhuspladsen og Aros. Har selv kun spist der en enkelt gang, men det var superlækkert! Ellers kan man også få gode burgere med f.eks. pulled duck på Aarhus Street Food ved rutebilstationen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Sine! Anne kommer med vildt gode forslag – helt enig !! Ja, Aarhus Streetfood (ved Rutebilsstationen) eller Aarhus Central Food Market (i starten af gågaden, i Banegårdsenden).. meget tæt på hinanden og må-oplevelser. Den ved Rutebilsstationen er størst. Tjek dem begge ud! ARos er genialt. Tjek. Den Gamle By; hyggeligt, hvis du aldrig har været der. Og hey, cafeen i ARos er også hyggelig. Og som Anne skriver; Burger Shack ja <3 Er det med børn? F. eks. legepladsen ved slottet? KH.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

   Feeedt du havde tid til at svare tak for det og til Anne! Jeg skal dertil med min veninde, vi er 26 år gamle og uden børn. Så ved ikke hvad der er hips? Vi kan godr lide at shoppe og spise god mad 🙂 jeg har noterer mig hvad I har svaret , tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Armen jeg er stadig enig med mig selv.. og derudover skal I da bare byen rundt og shoppe – helt fra Bruuns Galleri (bag Banegården) til Latiner Kvarteret 🙂 Vi har desværre ingen Zara, men så meget andet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Daugaard

  Hej Johanne. Fik du tydet farvekoden? Sygt fed farve. Overvejer den meget😊 nyd ferien!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 TING JEG FØRST LÆRTE, DA JEG BLEV MOR