VOKSENFULD!

INGEN HEMMELIGHEDER

image162

Det ser så voksent, næsten kendis-agtigt, ud. Noget jeg ikke nogensinde kunne forestille mig at lave, altså stå foran en ægte fotograf og få taget billeder, dengang jeg arbejdede i en vuggestue og levede fortvivlet tilværelsen, uden at vide hvad fuck jeg skulle stille op med mit liv. Dét, altså hvad jeg skulle stille op, fandt jeg ud af hen af vejen, hvor hele oplevelsen med at arbejde med børn gav mig blod på tanden til at søge ind på pædagogseminariet, selvom jeg levede op til absolut nada af deres adgangskrav – og jeg kom som bekendt ind.
Og jeg blev jo færdig!

Men jeg valgte jo lige en anden vej, end at tage ud til jobsamtaler og charmere ledere og forældrerådsrepræsentanter med snak om min store begejstring for at sætte aktiviteter igang, finde snegle på legepladsen og vugge minimennesker trygt i søvn, mens deres forældre er på arbejde.
Jeg valgte det selvstændige liv, fordi jeg var nysgerrig efter at finde ud af om jeg måske kunne finde endnu mere lykke i livet, af at prøve noget andet. Og måske bare få det ud af kroppen. Tilværelsen er meget løs i rammerne og det øver jeg mig i at finde ro i. Selvom jeg går en del i H&M og får købt take away, når det passer mig, så sparer jeg altså også, selvom det måske ikke ligner det, fordi det er dyrt at bo i Aarhus centrum i en 3-værelses og fordi økonomien som selvstændig er svær.. og uforudsigelig.

Nu har jeg kastet mig ud i et andet projekt og her ville de fleste jo nok bare tease og sige; jeg kan ikke sige mere lige nu, men det er spændende og jeg glæder mig til at dele det med jer… men jeg er jo ikke en narrefisse og jeg kan ikke holde på hemmeligheder om mig selv, så jeg vil da bare skrive det nu:

Jeg skal (sgu) skrive for Aarhus (fucking) Stiftstidende. Det bliver i klummeformat, jovist, men jeg skal bidrage til en avis, i min yndlingsby.
No offense, andre byer!
Det bliver ikke sådan personligt, selvpromoverende, ikke noget med; nå, men i dag har jeg bare ligget på sofaen og set tv, men om mine tanker om forskellige emner, kultur, Instagram, Aarhus, at være mor, pædagog. I den stil..regner jeg med 🙂
Gerne skarpt – og sjovt (forhåbentlig)

Langt de fleste (bloggere) ville nok skrive: uuuuh, gang i spændende projekter.. jeg glæder mig til at fortælle om det, men sådan teasing kan jeg ikke nøjes med. Tildels handler det om, at jeg bare er så glad og spændt, at det er svært at være sådan en narrefisse, men jeg føler også at jeg bare kan skrive alt her. Hvis det fejler, går skidt eller går i vasken, så er det jo sådan det er, men jeg ser ingen grund til ikke at fortælle det nu.

OG så ligger det jo op af min lille utopiske fremtidsdrøm, som (til min overraskelse) nogle af jer åbenbart kunne gætte, i mit føle-føle indlæg om lykke… så jeg kan jo øve mig nu! Det forbliver dog nok blot en drøm, må jeg erkende. Der er det her satans åndsbollede uddannelsesloft for det første, som med min ene bachelor måske umuliggør, at jeg kan tage en mere… og så er der hele optagelsesprocessen, selvfølgelig.

HVAD jeg ender med at skrive i denne klumme aner jeg ikke – og jeg har sgu allerede kriller og lidt præstationsangst. Men ideerne er mange og jeg GLÆDER mig til I skal se det.

Så så man lige mig som ultra-voksen, med ord i en avis! Første gang bliver vidst 08.09., og ja, I kan tro jeg nok skal sige til herinde 😀

KH! Johanne

 

   

38 kommentarer

 • Katrine

  Ej, hvor sejt! Tillykke, Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne J

  Kære, seje Johanne. Jeg kom ind på Journalisthøjskolen i første hug med en 10. klasses-eksamen og 8 års tjener/receptionist/pædagogmedhjælper-erfaring og et kæmpe mindreværdskompleks😉ALT kan lade sig gøre❤👊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Ej, det er jeg sgu glad for at høre.. nu fik jeg et snært af optimisme 😀 tak, Sanne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne J

   Du er SÅ velkommen❤Folk tror, det er løgn, når jeg fortæller det – men den er god nok😉Jeg forberedte mig rigtig godt, og tog et turbo-kursus i journalustik på 4 uger, og vupti👍Eller. Nok nærmere😱😓😲😢😟Og så😁😁😁😁😁😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Arh, sådanne har jeg hørt om. Noget særligt du kan anbefale??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Askov Højskole ved Vejen. Ved ikke engang om den eksisterer mere? Men så skal man jo hjemmefra i 4 uger – ikke gangbart med barn. Hadsten Højskole tilbyder også forberedelseskurser….. Hepper på dig👏👏❤❤❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg må google lidt 😀 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  TILLYKKE Johanne! Det lyder en lille smule stalkeragtigt, men jeg arbejder herinde, og så i fotobestillingslisten at du er ny klummeskribent. Og så blev jeg sgu helt glad på dine vegne 😀 Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Nej, det er perfekt og tilpas stalkeragtigt, fordi jeg er helt beæret 😀 Sørg lige for de vælger et godt billede, ikke?? Kan du det??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Jeg skal prøve, haha! 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Yay 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Du er så skide sej! TILLYKKE! 😍🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du er så sej og meget pænere end helse Matilde. Hilsen en pædagog der nu arbejder som lægesekretær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Katrine! Selvom jeg sætter pris på din kommentar og velmenende ord, så får jeg dog alligevel lidt ond i maven.. jeg ved Matilde læser med her engang imellem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Ej, det er da PISSE sejt! Stort tillykke! 😊👏Det bliver godt – jeg kan mærke det! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fugning rocker sejt! Selv hvis det skulle gå i vasken så er det stadig rocker sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margrethe

  Feeeeeeeeedttttt!!!!!! Hvor er du bare mega sej!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Du bliver jo Århus’ svar på Carrie Bradshaw!! Fra nu af skal du bare drikke uendeligt med lyserøde cocktails og øse ud af, hvad du “couldn’t help but wonder …” Det bliver pissegodt! Tillykke, Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahahaha, I LOVE IT! Så mangler jeg bare Aidan. Han er virkelig the on that got away!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Elise

  Tillykke Johanne!😀👏🏼 Du er så sej og modig. Beundrer lidt dit drive og din vilje, det skal nok blive super godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeej, hvor er det fedt for dig :D! Tillykke! Glæder mig til at læse, hvad du kommer op med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Fedt du vil læse med, Nana :-* Det bliver fredag hver 6. uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft, du er sej Johanne👏🏼👍🏻😄 Stort tillykke med din klumme. Jeg glæder mig serøst meget til, at følge med 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det glæder mig nogen vil læse med – og endda glæder sig! Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er dæleme sejt! Stort tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esra

  Ej, jeg kan ikke sige så meget nu, men det jeg vil sige er så spændende, og jeg glæder mig til at kunne dele det med dig, lige så snart jeg får lidt mere styr på mit liv, men altså, ej, du får det nu, det jeg vil sige errrrr: …….. Til … tilly….. tillykkeeeeeee!! 💪😉 haha 💘 Sejjt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega sejt. Tillykke. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sådan Johanne 👏 Stort tillykke, jeg glæder mig meget til at læse det 📰

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VOKSENFULD!