ER JEG DEN ENESTE DER...

VOKSENFULD!

image161

Du er måske i samme situation, som jeg: du er ikke længere 19 år. Du behøver ikke vise ID i byen mere – ikke engang der hvor man skal være over 23. Du er blevet lidt ældre, end da du først spankulerede uvant rundt i nattelivet, i alt for høje sko, alt for kort kjole og med alt for høj promille – ja, måske er det 10 år eller flere, siden du startede på det, mængden af byture er faldet, men det betyder jo ikke det er slut.

I aften skal jeg til fest og med 10 år på bagen som nattelivsgæst vil jeg mene jeg er hærdet.
Ej, det er faktisk 12 år, men måske læser Augusta dette en dag – og så vil jeg ikke afsløre for meget.

Af dén årsag har jeg sammenfattet min plan, såfremt du ikke skulle have samme erfaring, som jeg, når det kommer til druk.

Et ord:

FORBEREDELSE

Det viser sig, at man som voksen-voksen prepper mere. Jeg har fundet mit tøj for fire dage siden. Ja, i god tid tænker du måske, men det er jo nu sådan at jeg ikke går i byen torsdag, fredag lørdag og søndag hver uge …mere….nej, det er mere en halvårlig affære, da jeg er blevet mor. Og næsten 29.
Jeg ved også hvor vi skal hen, hvornår og hvor mange til Mayas fødselsdag. Det ved man ikke, når man er 18, der handler det sgu bare om at komme ind og så nasse sig til drinks.

En anden ting er at jeg er så fucking forberedt til dagen derpå, som noget kan være.

– Panodiler ved sengen
– Øjenmakeupfjerner ved sengen
– Cola i køleskabet
– FRYSEPIZZAEN er købt ind
– Opladet computer, så jeg kan se GOT hele lørdag.

For ja, selvom man er voksen kan man godt give den maaaaax. gas og tro mig: jeg skal være fuld. Det skal jeg ikke skamme mig over. Måske tager jeg ikke lakridsshots på albuen eller danser på baren, men den får hele armen. Men jeg skal dog styre det, som alle andre.. derfor: alarmerne.

Og selvfølgelig har jeg gå-hjem-sko med. Hellere betale 20 kr. for en taske i garderoben, end at skulle slingre hjem i stilletter – eller barfodet.

Jeg har blot liiiidt ondt af de mødre, der faktisk skal hjem til et hjem, hvor der er børn – og der er børn dagen efter. Tømmermænd for mig er kun blevet værre med tiden og hvis min 4 årige skulle kravle ovenpå mit alkoholtævede korpus så ville jeg nok ikke overleve.
Hvordan klarer man den?

Jeg glæder mig og ser sgu frem til at melde ind i morgen og fortælle om det gik efter planen, eller om jeg ligger halvvejs klar til udpumpning 😉
Classy 😉

KH Johanne

 

   

14 kommentarer

 • Michelle

  Hvordan man klare tømmermænd med børn? Det handler om viljen til at ville leve og se sine børn blive store! For det er så sygt hårdt jo! 😩😂
  Og alligevel har jeg gjort det aaaalt for mange gange!
  Hilsen mor på 28 til pige på 4 og dreng på 1,5 år!
  Go brandert 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahaha! Jeg husker det, fra da vi stadig boede sammen; jeg var døden nær 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tømmermænd med børn klares med Netflix og lov til at æde Chips og slik hele dagen!
  “Idag unger, skal vi riiiiiiigtig hygge, kom vi slæber dyner ind i sofaen! ” ZzzZzzZzz
  Hilsen en tudsegammel der har prøvet det flere gange end hvad godt er (dagen før var god men altså… av!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   😀 Haha! Så er der hyggedag, “mor er træt” 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg blev trukket til min polterabend da B var 6mdr. Den fik ikke for lidt (B var flaskebarn). Dagen derpå viste det sig at min kommende mand skulle på hans polterabend – dårligt planlagt! 😂🙈 SÅ jeg stod og skulle skifte lortebleer på min lille pige, mens jeg kastede op i en spand imens. Heldigvis grinede helt vildt hver gang jeg kastede op. Og heldigvis havde hun en af de rigtig gode dage med lange lure og hvor hun ikke krævede konstant underholdning 😂🙈 Fuck en hård dag alligevel! Har ikke været i byen siden, hvor B ikke har været hos bedsteforældrene til overnatning – traume! 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ej nej nej, nu jeg tænker over det, så har jeg ikke været i byen, siden min polterabend for over 4 år siden!! Der kom lige en graviditet, og dermed amning i laaaaang tid, og så en ny graviditet.
  Shit manner. Det er ikke fordi lejligheden ikke har budt sig, men enten var der lige en bebs i babsen, eller i maven, og så var der lige den der fuldkommen uoverskuelige tanke, om at være tømmermændsramt OG skulle op kl. 5 (eller ikke gå i seng? 🙈) og indeholde to børn. Jeg trænger vidst til at lufte stiletterne og mor pagen 😄

  God bytur! Jeg er (åbenbart) misundelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg synes bestemt du skal springe ud i det 😉 nu er det ikke småting der har “stået i vejen”, men ud med dig 😀 Det er da på tide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Tømmermænds mor kaster op i sandkassen og sover middagslur med babyen med ørepropper så de store børn lukkes ude. Tømmermænds mor er seje mor fordi der er burger til frokost, chips til snacks og pizza til aftensmad.
  Og hun styrer det dansegulv og de shots vildere end alle de stramme 19 årige.
  (Er 40 år og max pinlig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Det er ikke så tit jeg kommer i byen, for jeg gider ikke rigtig, netop fordi der er små børn dagen der på, meeeen de sidste to weekender har jeg været til bryllup med der tilhørende druk og tømmermænd… Jeg er faktisk VILDT go til at have tømmermænd(jeg er “typen” som aldrig kaster op, hverken fuld eller dagen der på(heldige mig))… Kvalmen er altid STOR-slem dagen der på, men efter 2 graviditeter med kvalme og opkast fra uge 5 til uge 20, så kan jeg sku klare ALT selvom jeg har kvalme, 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Fåk! Jeg skal til fødselsdag i morgen aften og har hverken styr på gave eller outfit. Ved ikke engang, om jeg skal forvente en bytur eller ren privat fest, hvor jeg kun kender værtinden?! Nå, men det må jeg jo løse i morgen med den knap 4-årige og den 1,5- årige på slæb – far har tømmermænd i morgen😉😣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg håber du har fundet outfit, faderen er vågnet fra sit druk-dødsleje og ungerne er parat til at sige farvel, for du skal NYDE din aften! Have fun og pas på gin! KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER JEG DEN ENESTE DER...