OPTURS ONSDAG (NOGET MED HÅR I RØVEN OG INDKØB AF KATTE)

PÅ JAGT EFTER SANDHEDEN: ER DU MIN TVILLING? (VIDEO)

p9223730
Jeg ved ikke hvordan jeg skal starte dette indlæg, men der er ikke nogen tvivl om at jeg har brug for jeres hjælp her.

*Advarsel: indeholder humor*

Det var jer der satte det i gang. Jeg får ugentligt beskeder om jeg har en anden instagramprofil – eller en dobbeltgænger. Derfor valgte jeg at undersøge det nærmere.

Det her er min ærlige historie.. i min søgen efter sandheden, efter min dobbeltgænger eller tvilling har jeg valgt at lave denne dokumentar. Det var en frusterende proces, men når alt kommer til alt er det rart det nu kommer ud og forhåbentlig er det skridtet mod at finde svar.

Uden jeg vil sige for meget vil jeg her introducere jer for min mini-dokumentar; #ErDuMinTvilling? 

Tak!

Billeder siger mere end tusinde ord siger man… Overbevist?

helse1 helsematilde

   

73 kommentarer

 • B

  Alle der har prøvet det ved at fødsler kan være yderst traumatiserende så måske kan din mor have glemt at du har en tvilling. Det er da totalt en mulighed. Og hvem har ikke altid drømt om sin helt egen tvilling man kan lave løjer med #selvfølgeligerhundadintvilling 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Ja, PRÆCIS 😀 Laver da en Forældrefælden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det var da den værste omgang clickbait-lort jeg længe har set. Du er så meget over stregen efterhånden… tårer? Stop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Vent, hvornår laver jeg ellers clickbait 😀 ? Kom gerne med ideer til alternative overskrifter 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg er med på din kommentar nu 🙂 Se evt. mit andet svar her i kommentarfeltet. Jeg troede virkelig det var tydeligt, set i sammenhæng med mine to snaps fra tidligere OG med mit overdrevne skuespilleri, som så ikke var overdrevet / karikeret nok for alle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Episk! 😂😂😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Clickbait clickbait clickbait 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jajajaja! Præcis 😀 Hvad skulle overskriften eller være?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Ej, vent SORRY; klikkede DU ind fordi du troede du var min tvilling?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Hahaha!! “Klikkede du ind fordi du troede du var min tvilling?” EPIC

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Men Johanne… Det er jo ikke sjovt (eller normalt….) at du står og græder i en video forinden. Se en god film, gå ud med nogle venner, whatever… det er var mærkeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hej Line 🙂 Ja, som jeg også siger på story nu; undskyld. Jeg regnede altså ikke med at det var god skuespil, så troede det var gennemskueligt u-ægte 😀 jeg slettede den også efter kort tid, da jeg tænkte billedet var mere passende, men troede blot det gav mening ift. snaps fra i formiddags, hvor jeg siger at jeg udgiver en mega sjov film i dag 🙂 Men nej- sorry. Jeg har dog lov til at være mærkelig – filmen må jeg se i morgen 🙂 God aften

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Genialt 😂😂😂 Følger jer begge og nogle gange er det vildt så meget I ligner hinanden 😄 I hvert fald på billeder. På snap når I snakker og bevæger jer er det ikke så meget ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Nej, hun er meeeget kjøvenhaunsk og jeg; jyde 😀 Og tak! Glad for du kunne se det sjove i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MieC

  Du ved godt du er tosset, ikke?
  Hold kæft det var sjovt 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Johanne jeg elsker din humor, dine indlæg her og dine instamoments 😙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Hov resten af min besked kom ikke med. Startede med at anerkende dig, men ville også sige at jeg ikke forstår denne. Jeg er nok dum!! Undskyld.. men forstår den ikke. Kh og god weekend fra tumpen 😂😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   EJ, haha, den første del var ellers bedst 😀 😀
   Det er også HELT ok du ikke forstår 😀 Jeg forventede heller ikke at alle fangede den. Gennem lang tid har riiiigtig mange skrevet til både mig og Matilde at vi ligner hinanden – og det har jeg delt løbende på IG, så derfra er dette ligesom kommet til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   HOV! Og god weekend 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt

  Hahaha jeg elsker det 😂 du er for sjov

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Ahaha shit det var mærkeligt og mega sjovt! Love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Mærkeligt og sjov! En kombi jeg er vild med 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Kæft man’ du er sjov Johanne😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Kære Johanne.
  Jeg vil springe op og falde ned på de der mavesure kommentarer, hvis jeg var dig (mettere sagt end gjort, I know.)
  Generelt synes jeg ikke at man skal tage de der kommentarer, som bliver fremlagt på en ukonstruktiv måde der stinker af indebrændthed, specielt seriøst. De fortjener de ikke rigtigt. Hvis folk derimod kunne finde ud af at formulere sig konstruktivt, og rent faktisk forklare på en pæn måde, hvorfor de bliver irriterede og måske være nysgerrige på hvad dine tanker er, for at gøre det der nu faldt dem for brystet – SÅ kan man tale om det.
  Men de hersens ‘stop dig selv’-agtige kommentarer, som INTET konstruktivt fører med sig, men kun har til formål at lave en ‘hit and run’-kommentar, hvor de selv får afløb for nogle ting på din bekostning (i stedet for fx bare at gå videre, eller i værste fald unfollowe). De fortjener ikke at blive taget seriøst.
  Keep shining, Johanne. Du gør det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Da jeg gik i seng sent i går blev jeg rigtig glad for din kommentar her, tak Sille. Jeg skal HELT sikkert lære at tage i mod kritik – ja, hvis nogen bare er snerten af uenig eller leverer kritik – ja, selv konstruktiv – rammer det i hjertekuglen. Det siger tit mere om mig, end om dem der skriver. Men ja, enig, det kan da bestemt skrives mere konstruktivt, for så er det lettere at tage budskabet til sig <3
   KH Johanne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg synes du er pisse grineren. Jeg fik lidt en følelse af at du også tog pis på thirdear-podcast? – som jeg ellers elsker – men ved at køre en historie liidt for langt på få ledetråde. Nice 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jeg ANER ikke hvad det er (hører ikke Podcasts), men nu blir jeg da nysgerrig..hvor finder man det? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   På thirdear.dk eller via podcast app. Det er virkelige fortællinger der bliver genskabt gennem lydklip, journalistik, personlige beretninger etc. Du skal virkelig gøre dig selv den tjeneste at tjekke det ud – start med ‘i et forhold med’ – så garanterer jeg at du er solgt! De har også lavet en del i samarbejde med Politiken der er så interessante! Hør det når du er ude på din ellert 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Haha! WILL DO 😀 TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hold nu op hvor ER det sjovt…. elsker det!!😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  Hahhahah fedt lavet😂 Og har også altid syntes at i ligner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Åhh hvor er du skøn Johanne 😘😘😂😂
  Som altid super fantastisk, og når man har fulgt dig længe og set din story er jeg ikke i tvivl om det er humor, og syntes ikke det er over stregen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Dét er jeg skisme glad for – tak, Joan!! Og god lørdag! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse-Sofie

  Har du prøvet at skabe telepatisk kontakt? Det ved man jo at alle tvillinger har evnen til…
  Måske kan du få hjælp af en der er virkelig god tiltag kanalisere energier? Synes ikke du kan udelukke Hannibal Hildorf som hjælper i næste afsnit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Super fedt- jeg kunne egentlig godt tænke mig at videoer bliver tekstet. Jeg er svært hærehæmmet så det er svært at høre. Men det jeg får fat i- love it

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Dét vil jeg helt sikkert tage til mig, Maiken. I dette tilfælde er lyden heller ikke optimal. Det ER tidskrævende at tekste – særligt hvis det er meget snak, men det er helt sikkert træls, hvis det går hen over hovedet på nogen, så at sige. Dét husker jeg <3
   Jeg tekster filmen og lægger den op på Youtube i næste uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du er GENIAL 😂
  Jeg elsker at følge dig – så fed humor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hahahaha! Jeg elsker det. Du har den vildeste selvironi 👍🏻😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Dét håber jeg i hvert fald på jeg har. Det er sgu vigtigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hold kæft det er sjovt!!
  Især at du har forsøgt at lave hendes tatovering på din arm 😂😂😂 klasse humor 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  DU ER SÅ SJOV! Hold kæft jeg elsker din humor, mere af det tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ren tvillinge-split up det der! :-O I må straks konfrontere jeres (falske og ægte) forældre.
  Anni! Haley!

  – A (Så forældrefælden i forrige uge.. måske lidt påvirket?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   JA! God idé 😀 Da jeg så den film troede jeg jo at der var to Lindsay Lohan’er 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Det ER sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Møller

  Hold kæft hvor er det sjovt! 😀 Elsker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg glæder mig til opfølgeren! Og til om du får mødt hende Mathilde og dermed afklaret mysteriet! 🕵🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha 😀 hvor er det bare godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Det er jo mega sjovt!! Forstår ikke, hvordan man kan tænke det modsatte. Glæder mig til næste afsnit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Vi kan ikke alle have samme sans for humor…..desværre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hahahhahahahhaa du er SJOV!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, du er så skidesjov 😂
  Jeg følger også Helse og det er fandme vildt så meget i ligner hinanden.
  BTW, som en anden nævner, er din måde at fortælle på er så meget ligesom i Politikens Third Ear podcast, Kvinden med den tunge kuffert. Fortællestil og baggrundsmusik er spot on! Den skulle du prøve at høre. Den er faktisk ret god på trods af lige lovlig dramatisk fortællestil i ny og næ 😄 er i gang med den nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det sjove er også, at vi begge er pædagoger og er født med to dages mellemrum 😀
   Det er sjovt, Maya, min veninde, fortalte også om det i dag og hun syntes også det minder om det.. jeg MÅ tjekke det ud nu 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Ka ikke se hvordan man IKKE kan fange den. Tror man så du mener det?! 😂 Jeg synes nu det er meget god gas og lige til højrebenet, når nu I ligner hinanden så meget! Tak for en god og ærlig blog -flere af dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Arh hvor er du skisme da sød, Natasja! TAK!
   Jeg tror de tror jeg mener det.. og så også at jeg lokker folk ind med en løgnagtig overskrift. Det er jo så ikke meningen, at man skal tage dét tungt.
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ligner du ikke også lidt den svenske prinsesse Sofia?? Så i er vel nærmere trillinger, end tvillinger 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Genialt! Fed humor! 😀
  Og det med Mathilde var faktisk noget af det var noget af det første jeg tænkte, da jeg begyndte at følge med på din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej nej nej nu stooooopper det! Jeg er helt knækket! Hold nu kæft hvor er det sjovt! Hvorfor har jeg ikke set det før! Tak!.. Jeg er tabt for ord, men griner stadig!! GAVE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Du er bare så sjov .. rigtig sjov film 👏👏👏👏👏Elsker at følge dig! God weekend🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  ….jeg sidder tilbage med SÅ mange ubesvarede spørgsmål.

  – Hvis din mor ikke er sikker, hvem skulle så være det?
  – Hvordan har Augusta det med, at hun muligvis har en ukendt moster?
  – Hvorfor har I den samme yogamåtte?
  – Jeg kan kun finde på et spørgsmål mere
  – Har I fået kontakt?
  …. Jeg glæder mig til at følge din rejse – måske jeres fælles rejse – og finde ud af, om der, uden du vidste det, er et hul inde i dit hjerte, der er blevet fyldt <3

  p.s. du er fantastisk og jeg elsker din humor!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPTURS ONSDAG (NOGET MED HÅR I RØVEN OG INDKØB AF KATTE)