LORT FOLK MED BØRN SIGER TIL FOLK UDEN BØRN (ÅRH JO...)

VELKOMMEN PÅ MIDTERSIDEN, JOHANNE [OPTUR!]

image163

Forsiden er jeg sgu ikke på,

– og det ville da også være vildt, for så vigtig eller sensationel er jeg tilnærmelsesvis ikke. Men Johanne Mygind (mig altså, ikke hende den ægte journalist, som mange forveksler mig med), var skisme på midtersiden i Aarhus Stiftstidende i går, med nogle selvvalgte ord.

Jeg har jo allerede skrevet lidt om det, og jeg har glædet mig til at gå ned i kiosken og smide en 20’er over disken, for at glo på mig selv. Jo jo, indrømmet; jeg er stolt. At jeg så ser småkvabset og lidt forvirret ud, i print-udgaven, kan jeg godt komme mig over. Min venindes respons, da hun så billedet var; ….men dit hår er da pænt? Men fuck det – JEG ER I EN AVIS!

Stiften – og min klumme – ligger også på nettet (lige her) og jeg vil sige, til jer der har kommenteret, at I forventede noget skarpt, satirisk om Instagram; jeg starter stille ud og finder lige min stil. Jeg tænkte, at det var fint med noget, som min generation måske kan forholde sig til, og det lokale aspekt omkring Street Food (som jeg har lavet en guide til her, forresten). Næste klumme kommer i om 6 uger og jeg er allerede i tænkeboks 🙂

Nå, men det var mit korte ananas i egen juice-indlæg. Tak for du læste med og skriv da gerne herunder hvad du synes! (Konstruktiv) kritik og feedback modtages med glæde 🙂

KH. Johanne

   

12 kommentarer

 • Annette Aarre Dalsgaard

  JUHUU tillykke🇩🇰🇩🇰🇩🇰
  Så fin og vedkommende artikel -lad os alle knubbe de albuer lidt mere!
  Fanklubben er henrykt (som altid😘❤️)
  Masser af småsnak & kram fra 6600 Vejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Aarre Dalsgaard

   Ha Ha Gnubbe….jeg er træææt i dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   ALTID hyggeligt at høre fra 6600 Vejen <3 <3 😉 Tak, Annette 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Tillykke med det. En god artikel og altså også et godt billede.
  Og Århus versionen af street food er altså lidt hyggeligere end den i KBH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Tusinde tak!
   Er den det? Jeg har jo aldrig været der, så hvad er det det hedder? Papirøen…?
   KH!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

   Ja Papirøen. Det er godt, bare meget overbefolket. Lidt af hyggen går tabt for mig når det bliver stort. Og så er Århus forhaven bare hyggelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Ps. Ide til Lort som folk siger….
  Lort som chefen siger
  Lort som folk men en universitets/ længerevarende uddannelse siger til folk uden en.
  Lort teenagere siger til deres mor (jaaa Johanne de små er faktisk helt engle ved siden af, muhaaaa glæd dig) (ps har både en tre årig og en teenager…føj)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Oh yes yes yes yes 😀 TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Og i den forbindelse: lort folk uden længerevarende uddannelser siger til folk med. Det er heller ikke lidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   HVAD siger de? I wanna know 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Wuhuuu! Sejt! Godt, vi kendte dig, før du blev en kendt klummeskribent! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Hahaha! Jeg tror nu ikke næste skridt er Se&Hør eller noget andet kendis-agtigt, men immervæk stadig et spring 😀
   Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LORT FOLK MED BØRN SIGER TIL FOLK UDEN BØRN (ÅRH JO...)