PÅ JAGT EFTER SANDHEDEN: ER DU MIN TVILLING? (VIDEO)

VI HAR FÅET LADCYKEL – OG VÆRET PÅ FAMILIETUR

Indeholder reklameimage164

Vores lørdag – og et kig på vores nye ladcykel!

Hej – og glædelig weekend 🙂 Er den god indtil nu? Jeg har jo optur på, glad helt ned i sokkeholderne, hvilket er skørt, når det altså bare er en ladcykel der er tale om, men det er sgu da en stor ting.. lidt som at få den pony der man altid har drømt om, ik? Derudover fik jeg også udgivet den tvillingevideo i går. Dét bette projekt har jeg gået og fantaseret om i mit hoved længe, men det er sjældent mine mange ideer bliver til noget, desværre. Heldigvis tog laaangt de fleste af jer godt imod det og min “tvilling” syntes det var freaking sjovt.

Men tilbage til i dag!
Augusta havde talt om det længe, det her med at tage på cykeltur, min mor, hende og jeg; familietur, som hun har set det i Kasper og Sofie engang. De der to stor-syngende svenske børn, der går i en IKEA-børnehave og laver løjer med deres tøjdyr.
Jeg havde længe haft i tankerne, at jeg godt gad at prøve at cykle ud i min mors kolonihave, men selvom hun har haft det hus i otte år og det kun er 6-7 km. hver vej – lige ud af Brabrandstien – er det sgu aldrig sket. Jeg er doven. Jeg har altid enten hørt med en kæreste eller taget den lange bustur, som også indebærer en rask gåtur, da bussen ikke parkerer lige op af sådanne kolonihavehuse.
Så ankomsten af ladcyklen (den du kan se på billedet), som kom med stor lastbil i går, gjorde ligesom anledning til at de her to ønsker skulle opfyldes og derfor drog vi afsted i dag med picnickurv og tæpper. Augustas seler skal lige rettes, I know, men vi holder altså stille til et lille foto herover 🙂 Det var ret så idylisk; forbi køer, ænder, store åbne marker, blomsterplukkeri, gennem skov fuld fart over nedfaldne efterårsblade. Hele turen er der cykelsti, hvilket jo er luksus! Burde have udnyttet det mere, da jeg bor 200 meter fra Brabrandsstien..

Og ja! Nu har vi altså fået ladcykel! MED EL! Du godeste hvor kommer turen til børnehaven og hjem igen til at gå meget meget hurtigere, men endnu bedre kan vi få udnyttet området og komme lidt mere vidt omkring. Vi har jo ikke bil (så bør jeg vidst tage et kørekort, før jeg begiver mig ud i en sådan maskine) og selvom klapvogn da er smart og fint – det har vi jo levet med i fire år – så går det jo djævelsk stærkt på den trehjulede cykel, som Augusta har døbt Buster. Ligesom grisen, der også var med, hedder. Og vi kan have ting med. Og legekammerater. Favre ny verden.

image36

Det er jo altså en ordentlig motherfucker – med plads til fire børn (så, hey, hvem vil lave tre mere med mig 😉 ?) og det er takket være CargoKid vi har fået den ind af døren. Jeg har ikke tænkt mig at tale en hel masse specifikationer eller vise nærbilleder – det kommer en anden dag, men jeg kunne ikke lade være med at vise jer Buster, nu da han endelig er her.
Jeg skal nok få testet den godt igennem, det har man ikke efter en tur hjem til og fra børnehave og en længere cykeltur, og give en melding, men indtil videre er jeg kun glad og begejstret! Batteriet har ikke taget ét eneste nyk nedad, selvom vi har kørt 16 km., så det holder fremragende indtil nu! Selvfølgelig kører vi ikke lige 14 km. om dagen, da den er til dagligdags brug – og vi har ikke så langt i børnehave, men den er klart skøn, når man også skal på ture, som f. eks. i skoven eller i kolonihaven.

Man skal forresten have underbukser på, når man cykler 14 km, vidste I godt det? Ellers skarver det på vores allerfarligste sted.

Ladcykler kan være freaking dyre, jeps, men jeg synes Cargokid har fat i den lange ende – cyklen uden el står lige nu i 7.000 kr.
MED el, som vores. Ja, se lige her. Det er da ikke galt, også når den ikke er nedsat med 1.000 kr., som den er nu.
Og se alt udstyret – det er inkl. bl.a. tyk (godkendt) lås, så man kan låse den fast til ting, og en “almindelig” cykellås, hynder, kaleche OG levering – 100% samlet. Det er tit noget af det der også løber op har jeg erfaret, i mit onlineoseri efter ladcykler. Ohw: man vælger selv farve på kassen 🙂

Det her skal ikke være én lang reklame for ladcyklen. Det ER jo mange penge, men måske du/I har samme behov, som os og sukker efter en vogn. Hvilken I så vælger kan jeg jo ikke bestemme, men i skrivende stund er jeg SÅ glad for vores og jeg er immervæk overrasket over prisen, så anbefaling er gået videre 🙂 Vi kan da blive enige om at den er MAJET flot og jeg er max. sprød mor på i sadlen der, selvom alle ser fjollede ud med hjelm på.
unnamed1

En ko.unnamed2 unnamed3

På bærrov i mormors bed. Eller hun sendte mormor afsted 😉 Det er ikke meningen at alle billederne er bagfra, men jeg tog dem ikke for at lave et indlæg, så derfor er de her fotos altså lidt random 😉
Kjolen er fra SmåfolkunnamedFangst
image215

Status for vores lørdag er nu at Augusta putsover. Hun var allerede ved at ‘omkomme’ kl. 16, men vi holdt den kørende. Jeg havde inviteret min mor til aftensmad …. som hun så selv lavede, fordi jeg ikke er god til at kokkerere boller i karry, som ellers er barnets ultimative livret, så mormor-hyggeriet har fyldt det meste af vores lørdag.
Jeg vil se en film nu. Tror jeg. Det ender nok bare med zapperi, for jeg har sgu nok set alt hvad Viaplay, Netflix, HBO OG DR har at byde på, af interessante og relevante ting, men HVIS du ligger inde med et tip, så BRING IT 😀

KH! Johanne

   

12 kommentarer

 • Loyisr

  Må jeg anbefale serien Burt notice! Der er 7 hele sæsoner og handler om en cia spion der er blacklistet og skal få livet til at fungere i miami med en kæreste og en ven. Sjov, spændende og fangende serie hvis du er til lidt action.
  Tillykke med cykel! Har selv lige investeret i en elbandit, dog uden lad. I love it!! Jeg har 6 km hjem fra børnehaven med lillepigen. Det har gjort turen så meget lettere 👌👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Uf, det lyder sgu da godt. Det skal jeg da give en chance.. er slet ikke faldet over den før 😀
   Skønt med el – godt fart på 🙂 Er det så cykelstol?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg faldt også tilfældigt over den. Den ligger under top 15 offline serier. Jeg er i sæson 7 nu 😎🙈 og den bliver kun bedre og bedre! 👌
   Jep, jeg har lillepigen bagpå i cykelstol. Fandt en elcykel med batteriet i midterstangen på cyklen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Fedt der er mange sæsoner, hvis man falder for serien! Det må blive min søndagsting. Gik i gang med Gulddreng vs Malte -og det er nu også underholdende 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det dog mega hyggeligt. Er lidt misundelig – det er lige før, at jeg ønsker mig en familie, bare så jeg har en undskyldning for at få sådan en cykel (;
  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   <3 Ladcykel er skam også praktisk til mange ting.. Omend måske overflødig med 4xseler :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Spændende. Har selv besluttet mig for at købe en el-ladcykel. Så vil helt sikkert følge med. Synes det er lidt en jungle 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det er MEGA meget en jungle – helt sikkert! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh det var et perfekt tidspunkt, du udgav det her indlæg. Vores Christianiacykel er lige blevet stjålet, så når (og hvis) forsikringspengene kommer, skal vi have en ny. Måske skulle vinprøve den her model i stedet. Ville elske motoren! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Årh fuck! Suuuurt med tyveriet.. det er fandeme surt 🙁 🙁
   Der er flere steder man kan komme ud og se cyklen – måske I kunne give det et skud? http://www.cargokid.dk/kontakt/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Johanne. Det vil jeg lige tjekke ud. Det er meget rart lige at prøvekøre den først 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina J

  Måske spørger jeg dumt, men hvordan gør du ift. opladning af cyklen når du bor i lejlighed? Kan man tage batteriet med sig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ JAGT EFTER SANDHEDEN: ER DU MIN TVILLING? (VIDEO)