THUNDER THUNDER THUNDER

SKIFT: OG SÅ ÆNDRES ALT

fullsizerender5Skiftedag, det ‘vi’ skilsmisseforældre eller hvilket klistermærke vi nu har på os, kalder dagen, hvor barnet skal fra far til mor – eller omvendt, selvsagt.
I morges afleverede jeg Augusta i børnehaven og sagde hej hej, jeg elsker dig, et dask med finnen og en skalle (vi har set Find Nemo, husker I nok) og så vinkede jeg til tegnebordet, hvor hun allerede var godt optaget.
Derfra gik jeg videre med min hverdag, som er så omskiftelig som noget kan være. Sådan er det at være selvstændig, jeg sidder bestemt ikke på samme stol hver dag, men går nærmere byen rundt. Jo jo, jeg sidder selvfølgelig også en del med min computer – eller en anden slags skærm – men jeg har jo ikke en arbejdsplads på den traditionelle måde.

Efter vinkeriet i dag fik jeg lige hilst på crosstraineren og stairmasteren, samt et par øvelser med en meget tung dims ved en bænk, henne i FedeVerden. Det er noget Maya har lært mig, de der torturøvelser, og i og med jeg lige nu har gevaldigt ondt på røven, må det have fungeret efter hensigt.
Jeg regner stærkt med at jeg er i besiddelse af en meget rund og fast Kardashian booty i morgen tidlig!

På ‘de normale dage’, som jeg kalder de dage, hvor jeg har Augusta, ville jeg jo returnere til børnehave, evt. lige sørge for indkøb på vejen, hente Augusta og tage hjem for at lege bamsehospital, hule og stene noget My Little Pony eller – de kristne grøntsager (not!).
‘De andre dage’, som jo så er halvdelen af mit liv fremadrettet, er jeg ikke aktivt nogens mor, omend dog in spirit og titelmæssigt, så jeg skal ikke hente. Jeg skal egentlig bare passe mit arbejde, som jeg nogenlunde selv tilrettelægger.. og vende tilbage til en tom lejlighed, hvor jeg ikke skal være nogen bamsers sygeplejerske eller agere hulestøtte og jeg kan helt selv bestemme hvad jeg vil se i fjerneren.

Jeg har skrevet en del om savn og hvordan det er at vænne sig til denne tilværelse og selvom jeg bestemt mener det bliver lettere at nyde sin ‘fritid’, så gør tiden det det altså ikke mere naturligt at være fra sit barn.
Hun er selvfølgelig lige hvor hun skal være – hos sin far, som er lige så vigtig som sin mor, men jeg savner selvfølgelig og tænker ofte over at det ikke burde være således… selvom det ikke kan være anderledes.

Nå, men det var sådan set heller ikke meningen at dette skulle være et depri-indlæg, men jeg fik lige samlet computeren op, efter at jeg har brugt dagen på et møde, tid ved tegneblokken og en lille kaffeaftale med min veninde og hendes skønneste barn, her i den tomme lejlighed. Jeg har været til møde i banken (btw; jeg har nok verdens sødeste rådgiver) og vi fik snakket mit liv i tal, hvilket ikke er det mest opløftende. Nej, faktisk er det sgu ret angstprovokerende, men jeg er selvstændig for fa’en – er det meningen der skal være de vilde plusser på kontoen? Vi kan leve, vi kan overleve fint, jeg er glad for hvad jeg laver og jeg kan arbejde i mit eget tempo med noget jeg synes er interessant, hvilket jeg kan mærke har været godt for mig, efter bruddet. I morgen skal jeg f. eks. til Vejle hele dagen, hvilket også involverer en togtur frem og tilbage, så jeg laver sjældent det samme to dage i træk.

I aften skal jeg så lige 1,5 time på job i Bruuns Galleri, men ellers så stor skiftedags-aftenen jo endnu engang på delebarnstanker og zapperi.
Jeg har overordentlig meget lyst til en smørbagt croissant, så mon ikke en sådan sag lige kan bringes med hjem, når jeg skal trille hjemad igen? Omvendt; hvornår har man ikke lyst til en croissant? Det er nok bare i dag, at jeg ikke siger nej til mig selv 😉
Det er som om 7/11s faktisk er nogle af de bedste – eller er det bare mig?

KH! Johanne

6 kommentarer

 • Anna

  De croissanter, de har på 7/11 er ALTID og vil altid være de allerbedste! De er også engang blevet kåret som Danmarks bedste, tror jeg nok, titlen var 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Jamen så er det jo IKKE kun mig! Ej hvor skønt – mine smagsløg er nemlig sjældent snobbede, så det kunne jo være det blot var mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  7/11 ER de bedste!! Men mest dem med chokolade. Mums. Slankekuren er spoleret i min hjerne nu 🙂 Tak for fine indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dejligt og ærligt indlæg – tak for det!
  Jeg kan så godt følge dig mht. følelsen af at være mor, til alene tid. Det er en kæmpe omvæltning! Og crossainter går man aldrig galt i byen med – prøv de frosne med chokolade fra Rema. Lover du ikke vil fortryde det! 🙂 Ha’ en dejlig aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det er rart at høre, at man ikke er alene om tanker.. at de ER meget normale er godt at blive bekræftet i 🙂

   Årh nej, sådanne tips må du IKKE komme med, Louise… nu skal jeg da i Rema!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THUNDER THUNDER THUNDER