SKIFT: OG SÅ ÆNDRES ALT

[STØT BRYSTERNE] VIND EN KÆMPE GHD GOODIEBAG – TIL DIG, ELLER EN DU HOLDER AF

Indeholder reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selvom jeg sjældent taler om velgørenhed vil jeg i kræftens alt for mørke skygge gøre en undtagelse. Jeg vil dog egentlig ikke fyre en helt svada af her, om at du bør støtte, for lige når det kommer til Kræftens Bekæmpelse, tror jeg vi alle anerkender deres arbejde og støtter med det vi kan. Jeg har selv givet et bidrag og købt et sødt lærredsnet i dag – fordi det er en af de organisationer jeg virkelig gerne vil støtte og fordi min familie, lige som så mange andres, har været ramt af kræft.

ghd har lavet den her specialedition kollektion af deres prima produkter og har valgt at denne Pink Blush kollektion skal dedikeres til kampen mod brystkræft. Samarbejder mellem ghd og kræftorganisationer har gennem de sidste 13 år rejst næsten 83 MILLIONER (10 mill. pund). Crazy!

Jeg har så fået lov til at udlodde den her helt fantastiske præmie (se billedet nederst): et ghd glattejern (kaldet verdens bedste, af mig, som har en max. varme på 185 grader, så den ikke smadrer håret!), en taske dertil, en beskyttende spray, en årn’li’ motherfucker af et hårtørre og en ‘paddle brush’, som er en meget fancy hårbørste – alt til en heldig person, der bare skriver en kommentar herunder. En præmie til en værdi af i alt 3706 kr.

Grunden til at ghd gerne vil give en af jer den her store præmie og grunden til at jeg også laver det her indlæg, er også for at fortælle, at når man køber f.eks. et glattejern eller hårtørre, fra den her fine pink blush kollektion, så 74 kr. (pr. produkt, altså 10€) til Støt Brysterne <3 Det er simpelthen derfor den er lavet og her i Danmark er det Kræftens Bekæmpelse man bakker op.
Jeg synes det er en så fin sag at støtte – og så ser de jo bare skønne ud i denne lyserøde farve.
Så selvom der desværre ‘kun’ er en heldig vinder, så håber jeg at I måske overvejer at gå efter det lyserøde, hvis I skal investere i nyt hårgrej.
Og tro mig, hvis du ikke har prøvet ghd før, så er det det bedste.
Til jer der kender det; am I right?!
Mit eget glattejern var lige stået af, efter mange års tro tjeneste og jeg har ikke brugt andet de sidste måske 10 år, hvor jeg så er ejer af verdens mindste føntørre, købt i 2001 til 90 kr. Det er ikke en god føntørre, når man har et så kæmpestort garn, som jeg 😉

Alt du skal gøre, herunder, er at skrive de her magiske tre tal – hvor mange grader bliver et ghd glattejern?
(Jeg har skrevet det med lyserød herover, så alle kan være med)
Du må selvfølgelig beholde præmien selv, hvis du vil, men du må hjertens gerne også give den videre til en du holder af.

En vinder kontaktes 15. oktober 2017.

Jeg håber I der har interesse, vil være med, og jeg vil ønske dig en fantastisk weekend <3
Dernæst også en tanke, in spirit of the day, til jer der har taget eller lige nu tager kampen – og dem omkring jer <3

skaermbillede-2017-10-07-kl-19-35-40KH. Johanne

   

856 kommentarer

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKIFT: OG SÅ ÆNDRES ALT