PRÆCIS SOM DET SKAL VÆRE

DET ER DEN LILLEBITTEBITTE FORSKEL JEG GERNE VIL HA’

Indeholder reklame – samarbejde

I det her indlæg kommer du altså til at kigge på lidt flere billeder af mig, end du plejer, men jeg synes det er lidt svært at finde det helt rigtige foto, som viser det jeg gerne vil have du skal kunne se. Den der lille forskel der er mellem mine naturlige læber og dem jeg har, når jeg har fået lidt ekstra i.

Er det til at se? Egentlig synes jeg ikke det er vildt tydeligt på stilbilleder, for for mig er det mest i spil når jeg taler, så hvis du har fulgt med et stykke tid kan du muligvis se forskellen på story?

Det er ikke første – og nok heller ikke sidste – gang jeg vil snakke lidt om de ting jeg får lavet, men denne gang er det faktisk på opfordring, en forlængelse af de her ‘spørg mig om alt’-runder, som Gud og hver mand har sat igang på Instagram. Mig selv inklusiv. Størstedelen af jeres spørgsmål til mig gik på kæresteri ting, men en god håndfuld gik til min overraskelse på mine læber, som jeg jo faktisk havde sagt jeg ville skrive om, men med Marrakech, nyforelskeri og sommerferie er jeg kommet fra det. Det er lidt sjovt at mine læber stadig bliver bemærket, eftersom det er lidt tid siden jeg fik det i sidst – og fordi jeg ikke selv synes der er den HELT STORE forskel. Men jeg har nok også bare vænnet mig lidt til dem 🙂

Det er anden gang jeg får Restylane i smilet og jeg synes selv stadig det er skide pænt. Hvis jeg selv skal sige det. Jeg får lidt mere konturering i kanten – særligt der hvor jeg er lidt ujævn/skæv fra naturens side og en smule i underlæben for symmetri. Det er ikke fordi jeg synes mine læber, uden Restylane, er alt alt for små eller u-pæne, men jeg synes ærlig talt at de bare er pænere sådan her.
Yourage er stedet hvor jeg bliver forskønnet og Rikke er den eneste der må gøre det. Ja, det kan sgu godt være jeg virker ret afslappet med at blive stukket, men jeg skal føle mig sikker i at det laves korrekt og ikke bliver et underligt resultat – eller et overdrevet et.
(Du kan se mere om behandlingerne lige her)
Min store skræk ville være, hvis det lignede et andenæb eller at det påvirkede min mimik og selvom der som altid er forskellige meninger om sådanne indgreb, så er det sådan en lille ting jeg godt kan lide at få gjort. Og ingen and her 😉 Jeg har næsten haft lyst til at skrive at jeg var ked af mine læber før, fordi det så I manges øjne ville være mere ‘legalt’ at få ordnet, men helt ærligt, så synes jeg altså bare det er forskønnende, jeg kan endnu bedre lide min mund, når der er lidt mere fylde i læberne.

Billedet lige her er et før-billede, hvor jeg ikke har noget i. Under det et efter-billede med 1 ml., men taget to dage efter – det vil sige det er hævede.
Jeg har altså fra naturens side en fold, der kan ses, når jeg smiler stort (den over læben), men som bliver fremhævet en smule mere nu, som ses på nederste billede 🙂

Hvad synes du? Ikke så meget i forhold til om det er rigtigt eller forkert at få det gjort, der gør jeg jo bare som det passer mig, men mere i forhold til resultatet. Er der nogle af jer der får kosmetiske indgreb?

KH!

Og et lille PS! Mit kommentarfelt er noget rod, kan jeg se. I er flere der har skrevet og dét er dejligt (også selvom de ikke alle er lutter ros). Mine svar bliver smidt ind mærkelige steder, men jeg er på sagen, så det kan se ordentligt ud, som det plejer 🙂

29 kommentarer

 • Line

  Jeg synes det er ret tydeligt på overlæben ☺️ Og fred da være med det, det vigtigste er da at du er vild med det og dig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   TAK! 🙂 Ja, du har nok ret, men jeg er nok selv så vant til at se det nu, at jeg ikke bemærker forskellen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Andersen

  Helt ærligt, så kan jeg meget bedre lide dem “au naturel” :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det overrasker mig en del, at man kan se den store forskel, men tak for din mening. Heldigvis er det jo noget der forsvinder, så HVIS jeg en dag vil gå au naturel skal jeg bare stoppe med at blive stukket 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes egentligt det er ret tydeligt. Men jeg er vild med det! Du ser brænd godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er faktisk også mest til dine naturlige læber, som jeg synes er overdrevet flotte.. Flottere end efterresultatet i mine øjne – men det er jo dine øjne der er de vigtigste 🙂
  Jeg er desværre slet ikke til andre kosmetiske indgreb end at få løftet øjenlågene samt at få ordet åreknuder/karsprængninger… Ene og alene af den årsag at jeg synes andre indgreb (for mig) er udnødvendige (og fordi jeg er en piveskid)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Haha, tak 😀 Jeg tager det som et kompliment. Altså at du kan lide mine læber på før-billedet. Det er da rart 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes klart det er pænest uden – men det er jo i og for sig fuldstændig irrelevant. Det vigtigste er jo, at du er tilfreds med det og at det gør noget godt for dig. Og hatten af for du er åben om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er det bare enormt fedt, at du tager emnet op og er ærlig om, hvad du får lavet! Helt indefra må jeg dog også sige, at det måske egentlig ikke er så god en reklame for Yourage, da resultatet ikke ser naturligt ud, men faktisk er blevet “and”. Men Anyways, hvis du er glad for det og synes du klæder dig, er det skide ligemeget hvad andre tænker. Hvis det er det, der gør, at du får det glimt i øjet, så gå da amok med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Tak, Line! Det gir’ det mig 😀
   Jeg tror man skal se det live, for at se det nu er pænt. Billedet hvor jeg har blåt på er fra to dage efter det er lavet – dvs. det er hævet (det har jeg lige tilføjet i teksten), så hvis det er dét du tænker ser ‘andet’ ud, så har du lidt ret – overlæben er en smule tyk der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Men det åbner sgu også for en god diskussion af, hvad der egentlig giver én det glimt i øjet. For shit det har du for tiden 😉 Jeg har selv lige fået permanent hårfjerning i bikinilinjen, og selvom jeg ingen har at vise det til nu, har det givet mig så meget selvtillid at jeg tænker min generelle aura er så meget bedre! Det tænker jeg lidt er det samme med dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Tak, Line! Det gir’ det mig 😀
   Jeg tror man skal se det live, for at se det nu er pænt. Billedet hvor jeg har blåt på er fra to dage efter det er lavet – dvs. det er hævet (det har jeg lige tilføjet i teksten), så hvis det er dét du tænker ser ‘andet’ ud, så har du lidt ret – overlæben er en smule tyk der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kan faktisk godt se hvad du mener på de to billeder. Ikke at jeg ville gætte du havde fået lavet noget ved dine læber på billede to men de ser bare lidt lækre ud og mere kissable😘 jeg tør dog ikke få lavet læber da jeg har en skræk for nåle og egentlig er ok med mine læber. Tilgengæld samler jeg mod til at få lavet botox i panden men der skal jo også nåle til😔 så skal lige være lidt mere ked af panden inden jeg bare tør sige f**k det nu gør jeg det🤣 men nøj dine læber er pæne så kan være jeg bliver så tryg ved nåle pga botox at jeg tager mine læber bagefter🙈🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lw

  Jeg synes at du er lækrest uden. Har aldrig helt forstået det med at få lavet andenæb, som jeg syntes det ligner. Og du er jo smuk både med og ude 😊 Er i sundhedsvæsenet og tør ikke at få lavet noget, da jeg har set utroligt mange mislykkede operationer og små ufarlige indgreb der er endt i katastrofer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes faktisk også dine læber er pænest uden. Synes man ser det rimeligt tydeligt og at det ser temmelig “lavet” ud. Men hey, det er jo fuldstændig ligegyldigt hvad vi alle synes om det, bare du selv er glad for det!😊
  Jeg tænker mere på, hvad du tænker ift Augusta og om hvordan hun ser dig/kvindekroppen – og på sigt sig selv? – hvis hun ser, du “retter på dig selv”?
  Måske er det overtænkt, det ved jeg ikke.. Jeg har selv to børn (den ældste jævnaldrende med Augusta) og synes det kan være en frygtelig svær balancegang både at udstråle selvsikkerhed/ro i sig selv og sin egen krop, rummelighed ift sig selv osv og samtidig “pynte sig”, “gøre sig klar” og på anden vis ændre sit eget naturlige udseende…
  Det endte vist med at blive en temmelig rodet kommentar – håber den giver en eller anden form for mening..🤔😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg synes det ser fint ud til dig 👌🏻 Kan dog ikke helt bedømme forskellen ud fra før billedet.

  Jeg vil desuden enormt gerne vide hvor den smarte taske i første “åbnings”-billede er fra? 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Jeg må stemme i, at jeg synes det er tydeligt og langt pænere uden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle w

  Jeg synes du er rigtig fin 🙂 og smuk

  Personligt synes jeg at småjusteringer er rigtig fint, især hvis det er det der ender med at gøre en glad helt ned i mavsen.

  Jeg er ikke fan af de der udtryksløse Hollywood typer der overdriver i stor stil – i min optik.

  Men at man lige justere en my er som sagt helt ik med mig.

  Jeg har selv lige fået lavet mine bryn og er SÅ glad for det. Det er simpelthen den bedste gave jeg har givet mig selv. Seriøst. Hvordan kan bryn være SÅ STRESSENDE ! Gør ingenting. – ligner en død. Bruge meget tid. – ende op med ét perfekt bryn og et mindre vellykket. Gøre det hurtigt. Ligne en krydsning mellem de unge mødre – de første år. Og Far fra far til fire – de gamle film 😅

  Vores pige er 6 år. Og jeg tror ikke hendes syn på sig selv eller kvinder bliver forvrænget af at man som forældre får “gjort” noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du er skide lækker, og jeg synes sgu det klæder dig (selvom du også var lækker før) 😍 Synes faktisk folk er lidt stride….. 😂
  Anyway der er også noget andet lækkert og nyt over dit ansigt, måske ham der den søde kagebager har en i indflydelse? 😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Synes ikke det er noget man ser på dig. Mange kan man tydeligt se det på. Kan se lidt forskel på billederne, men på en mega god måde! Du havde flotte læber før, men hold nu op et smil du får dig nu! Jeg synes de er vildt fine! Jeg har fra naturens side nogle ok fyldige læber – synes selv de er pæne, men gad godt lidt mere underlæbe – det får jeg kæmpe kritik for, for de ser jo også fine nok ud nu… men TAK for dit indlæg 🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Du er pæn. Og det er din trøje også. Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er mega pænt lavet. Synes også dine naturlige læber er fine, men det her gir dem lige et lille ekstra pift som jeg kan lide. Har selv fået 1 ml i mine flere gange men det forsvinder bare drønhurtigt på mig, så blir alt for dyrt i længden. Øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes det er meget tydligt 🙂 Stemmer i, at det er pænest uden, men også at så længe du er glad for det, er alle vi andres meninger irrelevante ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg syntes det er så pænt! Jeg har engang haft det, og det var lidt tydeligt. Men jeg var selv ret glad for det. Jeg syntes bare du skal forsætte, du er så skøn med dit udsende og din sjove væremåde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Måske er jeg blind, men jeg ser ikke en besynderlig forskel, at jeg straks ville tænke “hun har fået lavet læber”. Jeg synes du har den fedeste personlighed og jeg lægger langt mere mærke til dine blå øjne 😄
  Men fedt du tager det op, for tror der er brug for at belyse, at man ikke behøver at være utilfreds men bare gøre noget for en selv, der gør en glad ☺️
  Jeg selv vil gerne have rette min overlæbe til, da jeg har en skæv overlæbe og tydeligt ses af andre og mig selv når jeg smiler eller slapper af 🙈
  Man skal gøre hvad man har lyst til, så længe man har sig selv med ☺️ So you go Girl, dit smil er jo ikke blevet mindre kønt af det ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie L

  Jeg synes det ser så godt ud 😍 Jeg er vild med det 👄👄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Johanne.
  Jeg har fulgt dig i 3 års tid, og jeg kan tydeligt se forskel 🙂 Jeg tænker på det hver gange jeg ser dine stories, for ja, det er for mig også dér det er tydeligst. Og en anelse “and” i mine øjne.
  Det er bare fedt hvis du synes det er bedre sådan og hvis du er glad for resultatet er det dig vigtigste! Jeg kunne dog meget bedre lide dem før 🙂
  Fuck om andre synes det ene eller det andet.
  Ha en fantastisk sommer 🙂
  PS. Jeg sover også a H til om natten og er total sløv når jeg vågner om morgenen pga varmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg synes du er virkelig smuk. Jeg har aldrig tænkt over dine læber og kan altså desværre ikke se forskel. Jeg ser kun de meget lange vipper jeg er meget misundelig på. High five.
  Jeg har fået lavet min barm fra en minus A til en god B. Og syet mavemuskler sammen, det er dog ikke kosmetisk men funktionen. Vil gerne få hævet øjnene. Ser så træt ud. Men ingen kan se det men jeg kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRÆCIS SOM DET SKAL VÆRE