GÅR DET IKKE LIDT (FOR) STÆRKT?

SÅ RYKKER BLOGGEN!

Det kan sagtens tænkes at du ikke har fulgt med fra start her på bloggen, men jeg kan fortælle at den har 4 år på bagen, hvis du nu ikke var klar over det. Det er altså ret vildt. For mig i hvertfald. Tænk også lige på hvor bette Augusta var dengang – og hvor jeg var i mit liv!

Alle år jeg har delt ud på eget domæne har den, bloggen, ligget i netværket Bloggers Delight, på deres platform, men jeg har den seneste tid følt at det skulle være tid til nyt.. og derfor flytter den sgu! Jeg har revet teltpælene op og flytter 🙂

(Ja ja, jeg kunne ha’ lokket dig herind med en maddingeoverskrift om at bloggen lukker, men sagen er den at den rykker for sig selv. Og det vil jeg gerne annoncere stort og også fortælle hvad det betyder!)

Jeg skal egentlig ligge ‘selv’, i den forstand at jeg ikke er inde på nogens platform, som sådan. Jeg samarbejder, her pr september, med Buzzanova, som kommer til at hjælpe med samarbejder og teknisk hejs jeg ikke fatter, men reklamer, altså sådan nogle bannerreklamer, her på bloggen bliver endelig reduceret.
Jeg kan jo ikke vide om de generer (snart: generede) dig, men jeg synes det kan blive for meget, så jeg starter ud med at have nul. Jeg har ikke haft pop op rigtig længe, fordi jeg ikke kan fordrage det, men altså fra nu af vil der heller ikke være reklamer ved siden af, over eller mellem indlæg. Måske det en dag kommer ind, hvis jeg regner ud hvordan man gør der med ynde, men for nu; intet.

Alt det betyder at bloggen vidst nok vil være tabt i cyberspace i morgen – og evt. et par dage mere – men pludselig vil den være tilbage, på samme www. og alt det, men med andet design. Jeg glæder mig og selvom jeg har været glad for de sidste fire år ser jeg frem til at ryste posen lidt. Forhåbentlig bliver jeg så også lidt mere hyppig med mine indlæg, som jeg var engang. Jubiii!

Kæmpe kram fra mig!

 

4 kommentarer

 • Fedt, at du rykker for dig selv 💪🏼 sagde webdesigneren 👏🏼

  PS. Jeg får popup HVER GANG jeg er inde og læse din blog. Så selvom du hr slået det fra, så sender bloggers delight stadig nogle ud (eller én, for det er den samme, der popper op)

  Held og lykke! Jeg glæder mig til at flytte med 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Det er da irriterende! Det troede jeg virkelig ikke var sagen og når jeg er rent faktisk selv render ind i popup på egen blog bliver det blokeret. Så jeg troede bare jeg var uheldig, når det var.
   MEN jeg håber alligevel på det var klikket værd – og at popup ikke var svær at klikke væk 🙂
   FEDT du flytter med 🙂
   KH!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tamar

  Jeg får også pop-up reklame, hver gang jeg er inde på din blog. Senest lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nutidensmor

   Årh altså!
   Men tak for du skriver det, Tamar!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del dine tanker og læg en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GÅR DET IKKE LIDT (FOR) STÆRKT?