morbillede

 


BLOGGENS BLÅ BOG

(Meget faktuel og ananas-i-egen-juice-agtig, men du er velkommen til at læse med!)

Bloggen så første gang dagens lys i august 2014, hvor jeg udgav mit allerførste indlæg her på domænet. Den tog faktisk sit afsæt fra Instagram, fra profilen @Nutidensmor, hvor jeg deler mit hverdagsliv, tanker og visuelle øjebliks-snaps 🙂 Jeg valgte at “udvide” til blogform, efter at have været meget Instagram-aktiv, og med en (stadig) kæmpekærlighed til dét medie, fordi jeg manglede spalteplads at skrive på,  og mit eget “rum” til at gøre det da jeg er ret tekst- og tegneorienteret. Jeg udgiver efter lyst, hvilket vil sige flere gange ugentligt, og jeg elsker kommentarer og feedback, så hold endelig ikke igen!

Jeg blev nomineret til Børn I Byens pris: BEDSTE BLOG 2015  allerede et år efter jeg startede bloggen. Dét var et stort moment i mit online liv, som jeg ikke kan andet, end stor-takke de læsere, der nominerede mig. I 2016 var jeg nomineret igen og igen i 2017 var jeg nomineret, med et sindssygt stærkt hold af skønne blogger-damer. Wauw.
I 2015 var jeg i mit blognetværk, Bloggers Delight, der er den største af sin slags i Danmark, nomineret til både “årets gazelle”, “årets sponsorede indlæg” (for mine indlæg for Spies rejser) og ÅRETS SJOVESTE BLOGGER. Sidstnævnte vandt jeg, hvilket var virkelig stort for mig.

ARTIKLER, INTERVIEWS og ANDRE UDGIVELSER

…hvor man har kunnet læse om mig eller min blog kan du lure lidt på her, i denne fane.

KONTAKT

Hvis du har interesse i at indgå et samarbejde med mig, eller bare sige HEJ, så er du altid velkommen til at sende en mail.
Skriv til: nutidensmor@gmail.com

DU KAN OGSÅ FINDE MIG HER, HVIS DU VIL

Bliv opdateret i stort og småt via Instagram, hvor der er over 21.700 andre dejlige folk der lurer med.
Og med ‘dejlige folk’ mener jeg også ægte følgere 🙂 Følg gerne med på bloggens facebookside.

KÆRLIG HILSEN
Johanne

Hvis du vil læse lidt mere OM MIG, så klik her 🙂