skaermbillede-2016-10-23-kl-20-18-21


BLOGGENS BLÅ BOG

(Meget faktuel og ananas-i-egen-juice-agtig, men du er velkommen til at læse med!)

Bloggen så første gang dagens lys i august 2014, hvor jeg udgav mit allerførste indlæg her på domænet. Den tog faktisk sit afsæt fra Instagram, hvor jeg har profilen @Nutidensmor, hvor jeg deler mit hverdagsliv, tanker og visuelle øjebliks-snaps 🙂 Jeg valgte at “udvide” til blogform, efter at have været meget Instagram-aktiv, og med en (stadig) kæmpekærlighed til dét medie, fordi jeg manglede spalteplads at skrive på,  og mit eget “rum” til at gøre det da jeg er ret tekst- og tegneorienteret. Jeg udgiver efter lyst, hvilket vil sige flere gange ugentligt, og jeg elsker kommentarer og feedback, så hold endelig ikke igen!

Jeg blev nomineret til Børn I Byens pris: BEDSTE BLOG 2015  allerede et år efter jeg startede bloggen. Dét var et stort moment i mit online liv, som jeg ikke kan andet, end stor-takke de læsere, der nominerede mig. Her i 2016 var jeg nomineret igen.
I 2015 var jeg i mit blognetværk, Bloggers Delight, der er den største af sin slags i Danmark, nomineret til både “årets gazelle”, “årets sponsorede indlæg” (for mine indlæg for Spies rejser) og ÅRETS SJOVESTE BLOGGER. Sidstnævnte vandt jeg, hvilket var virkelig stort.

ARTIKLER, INTERVIEWS og ANDRE UDGIVELSER

…hvor man har kunnet læse om mig eller min blog kan du lure lidt på her, i denne fane.

KONTAKT

Hvis du har interesse i at indgå et samarbejde med mig, eller bare sige HEJ, så er du altid velkommen til at sende en mail
Skriv til: nutidensmor@gmail.com

DU KAN OGSÅ FINDE MIG HER, HVIS DU VIL

Bliv opdateret i stort og småt via Instagram, hvor der er over 19.400 andre dejlige folk der lurer med. Og med ‘dejlige folk’ mener jeg også ægte følgere 🙂 Følg gerne med på bloggens facebookside.

Det lyder måske som ‘blær’, eller i hvert fald ikke synderlige ydmygt, som jeg ellers virkelig er, når jeg skriver antal mennesker, der har valgt at kigge med i min tilværelse, men det ER med al ydmyghed og taknemmelighed til alle der klikker ind.

REKLAME & SPONSOREREDE ELEMENTER

SPONSOREREDE INDLÆG vil være på bloggen i ny og næ. Det er helt frit for mig hvilke samarbejder jeg ønsker at indgå, og jeg indgår kun de, som jeg vurderer ligger i min boldgade, som jeg synes er aktuelt og sjovt at skrive om – og så skal det selvsagt være relevant for mine læsere og det skal være noget, som jeg tænker at I, der kigger forbi, tænker er interessant.
– og alle indlæg vil altid afspejle min egen personlige holdning og interesse, da autencitet er noget af det vigtigste for mig og for hvordan jeg vil have min blog.

KÆRLIG HILSEN
Johanne

Hvis du vil læse lidt mere OM MIG, så klik her 🙂