Scan 31

Velkommen til Nutidensmor.dk,
til min blog

Mit navn er Johanne Mygind, jeg er otteogtyve år gammel og jeg bor i Aarhus. Jeg er mor til herlige Augusta på 4 år, som jeg deler med hendes søde far, som jeg ikke bor sammen med mere.

Jeg er færdiguddannet pædagog speciale i de helt små poder. Professionelt er jeg selvstændig, det har jeg været i et halvt år nu og jeg står jeg for Bruuns Galleris instagramkonto og det nye; Bryggen i Vejle, hvortil jeg også tager billeder. Og det giver mig heldigvis tid til at hygge med bloggen og til at være klummeskribent hos Aarhus Stiftstidende.

I fritiden instagrammer jeg som en gal, og tegner, når det falder mig ind.
…og så ser jeg mega mange serier og gør alt for at undgå at vaske op…

Ja, faktisk er jeg bare som de fleste. Med de samme samme bekymringer, glæder og tanker. Jeg går ikke i kjoler til 10.000 kr. eller sidder front row til fashionweek og jeg er bare ualmindeligt glad for at være helt almindelig, hvilket jeg forsøger at formidle.

Bloggen her er mit lille hjørne og mit liv på skrift. Her kommer jeg med mine betragtninger om pludselig at skulle agere praktisk blæksprutte, tanken om det, at være nogens mor og accepten af at man bare ikke kan være enig med alle. Oftest leveret med en humoristisk og til tider skæv indgangsvinkel og måske en bette krusedulle.

Jeg kan sgu blive meget personlig, men det er noget af det jeg elsker ved min blog, at det er et sted jeg kan få afløb for følelser og samle nogle tanker.
Jeg har blandt andet delt tanker om at føle sig som en fiasko, når man falder ud af uddannelsessystemet pga. sin psyke, hvordan jeg blev gravid på første date, det selvvalgte kejsersnit, grundet fødselsangst, selve “fødselsberetningen” helt tæt på og meget mere.
Og sikken respons. Det er blandt andet derfor jeg gør det, fordi den feedback jeg får fra jer, og de ting I deler er overvældende.

Nutidensmor – hvorfor? Bloggen har taget sit afsæt fra min Instagram profil @Nutidensmor, der er et samsurium af umiddelbare, uredigerede, hverdagsmomenter og impulsive indslag.

Jeg blogger fordi jeg ikke kan lade være – fordi jeg elsker at dele, jeg elsker at debattere, sætte ting på spids. Tage fat i aktuelle diskussioner og få jer i gang med at reflektere. Det er altid spændende. Jeg holder af at levere perspektiver og mit syn på mor-skab i både objektiv, men naturligvis i særdeleshed subjektiv: mit liv. Jeg synes livet skal være fuld af kage og glæde og minimalt gruppepres fra tendenser og tanker om hvad man bør gøre. Faktisk skal DU skal finde din egen vej, efter hvad DIN mavefornemmelse siger.

Jeg er ellevild med kommentarer og du er hjertelig velkommen til at lægge en hilsen. En af grundene til at jeg synes det er sjovt at blogge er fordi man kan gøre det med jer der læser her – jeg laver indlæg, inspireret af aktuelle debatter, som afsæt i jeres kommentarer, jeres holdninger og spørgsmål, og i forhold til hvordan jeg oplever mine medmennesker, og i særdeleshed mine medmødre.
Halvdelen af glæden er at skrive. Resten er jeres respons.

Tak for at I læser med! Spring eventuelt videre til om bloggen og kontakt og der er også en lille ego-fane, hvor jeg har samlet de steder jeg har været interviewet, udgivet og højdepunkter (eller hurra-oplevelser) -relateret til min blog (lige her)

Kærlig hilsen
Johanne Mygind – som altid kan kontaktes på nutidensmor@gmail.com – selv hvis du også bare vil sige HEJ!

nutidensmorAlle billeder og tegninger er mine, hvis ikke andet er angivet. Disse er beskyttet af ophavsret, og ingen må uden tilladelse bruge disse. Jeg sender dig faktisk en regning og mange sure smileys, hvis du kunne finde på et være så fræk.