RADIOINTERVIEW; LORT FOLK UDEN BØRN SIGER TIL FOLK MED BØRN

Det var PÆNT overvældende sådan at skulle i radioen her i går; stemmen dirrede, jeg var bange for at dumme mig, som jeg gør, når jeg er nervøs, men jeg havde da taget mascara på til anledningen. As if dét ville hjælpe!

Egentlig synes jeg – da jeg fik lyttet til programmet – at det gik fint. Man skal ligesom have det hele med, for at jeg ikke lyder som om jeg hakker på folk uden børn, men når du så har hørt det til ende, så håber jeg da det ikke er til at misforstå 🙂

Du kan høre programmet her… jeg er først på, efter en bette sang 🙂 Du skal lige scrolle og så trykke på 12. september.

Hvad synes du? Det var jo mest min dumme stemme jeg var nervøs for, plus dét at være upræcis eller sige noget helt hen i vejret. Jeg hang halvvejs ud af vinduet, fordi jeg har så dårlig forbindelse i lejligheden, hvilket var en skidt kombi med de to latter jeg havde stress-bundet forinden 😀

image151

KH! Johanne

1 kommentar

  • Reply
    Simone
    14. september 2017 at 9:50

    Du klarer det sgu så fint! Kan virkelig sætte mig i begge steder med en datter på 8 mdr., er det ikke længe siden jeg havde en forstilling om tingene, men verden er bare anderledes 😂

Skriv et svar